- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
Gözün aydın herşeyin yolunda olmasina sevindim canm . sorma ya bende çok üzülüyorum ona ya hamileliği ayrı sıkıntılı geçti şimdi de bebeğine sevinemiyor bi türlü su sıkıntılardan kocasi destek oluyordur inşallah hersey icin kendini sucluyo garibim birde üstüne o eklenirse kaldıramaz keşke mersinde oturaydı valla elimden be gelirse yapardım onun için.Normal canım ama gülayın duruma moralim bozuldu şimdi de şu kızın yüzü bi güleydi yavrusuyla.....
Valla kuzum 66 ya 48, 66 ya 47 buçuk bişeyler dedi ölçümle alakalı ama iyi dedi şükür bide gülay iyi haberler alsında inşAllahhhhhCok sukr cnm :) nasıl sonclar
gozun aydin koalacimAyy çok şükür canım yaa geldim valla dört döndüm zaten ana baba günüydü bir sürü bebek vardı kalça ultrasonu için biri ağlıyor diğerleride ağlamaya başlıyor cinnet geçirdim kalabalıkdan atlattık Elhamdülillah hızla uzaklaştım hastaneden :))
Sağol kuzum Allah razı olsun ❤Gözun aýdin canım.Cok sevindim
Bizim de 87 günümüZ2 aralik doğumlu canım 3. Ay 3 gün. Ne bilim ya. Moralim bozuldu açıkçası
Şükür canım ❤Çok şükür.. K Koala_anne
Sağol canım benim ❤ hiç sorma ama ben inanıyorum Rabbim ona ve kızına bu sıkıntıların ardından güzellikler verecek Allah sevdiği kulunu denermiş...... Olurdun tabi yaa bende çok isterdim yakınımda olsun evin küçük kızı gibi gülayım benim için....Gözün aydın herşeyin yolunda olmasina sevindim canm . sorma ya bende çok üzülüyorum ona ya hamileliği ayrı sıkıntılı geçti şimdi de bebeğine sevinemiyor bi türlü su sıkıntılara n kocasi destek oluyordur inşallah hersey icin kendini sucluyo garibim birde üstüne o eklenirse kaldıramaz keşke mersinde oturaydı valla elimden be gelirse yapardım onun için.
Çok teşekkür ederim canım benim ❤gozun aydin koalacim
Bilmiyorum kuzum nefesinnefesim kesiliyor artık ortopdiortopdiye gittik bir ay daha bekleyelim cift bezle ddi 58 o görürse yeter bizim için ddi arter kalca cikikligi olmamasinicin bacaklari birbirinden ayiran bir alet 2 ay k ullaniliyormus doktor 1 ay daha bekleyelim 3 ama kadar suresi var kalca usg için ddi insallahniyilesirnyavrumCanımmm sakın ol.inan iyileşecek.biliyoeum anne olarak çok tedirgin olup üzülüyoruz.asla bencil değilsin sen annesn. Moralini düzelt cubku bebeğin hissediyor arter mı takılacak o ne ve ne için...
Bilmiyorum kuzum nefesinnefesim kesiliyor artık ortopdiortopdiye gittik bir ay daha bekleyelim cift bezle ddi 58 o görürse yeter bizim için ddi arter kalca cikikligi olmamasinicin bacaklari birbirinden ayiran bir alet 2 ay k ullaniliyormus doktor 1 ay daha bekleyelim 3 ama kadar suresi var kalca usg için ddi insallahniyilesirnyavrumCanımmm sakın ol.inan iyileşecek.biliyoeum anne olarak çok tedirgin olup üzülüyoruz.asla bencil değilsin sen annesn. Moralini düzelt cubku bebeğin hissediyor arter mı takılacak o ne ve ne için...
Canim herşey daha kotu gidiyor yavrum kilo almıyor yeterince ki mamayla beslenmesine rağmen pembe.leke gelmişti ıdrarından dehidrasyon yani sivi kaybı varmış su icerimiyprum ki yavruma içmiyor BI de sol kalcaBu günler gececek canim ins.Biraz daha buyusunler cok guzel olacak her sey Allah'in izniyle
Saol canim hasateneden çıktık 3. Günü tuzladik bamyo yptirdilar ben.kendi.evime gelinceye kadar sabitleyip simsiki sarıp.kundaga iple bağladılar ki yavrum rahatsız.Oluyordu aglamasindan belliydi kaynanama soyluyordum kundak yapmayalım diye ben.8 çocuk buyuttim böyle sen.karışma diyorduCanım kundakta cokmu sıktınız bnde kundak yapıyorum ama kolları sabtlıyorm sıkmadan alt taraf rahat kalıyo . Ilk hafta kaynanam bızdeydı sıkıca kundak yapıyodu bn kızdm kac kere hersey onlarn bıldıgı gbı dgru degl demekkı... tabbım beterınden korusun cnm kolay degl elbet ınsann ıcı dayanmıyo reladına ama rabbım verr sıfasını elbet caresız bır dert degl sabır de duaya sarıl benmde dualarım sennle
Yazdıklarını okudum da gerçekten hem içim acıdı hem de inanılmaz gerildim. Bu kv ler neden her şeye karışıp her dedikleri olsun isterler. Güç savaşı resmen. Tabiki 8 çocuğu büyütmenin verdiği deneyimler vardır yararlanmalisinda ama sende bilinçli bi annesin okumuşsun ve hala okuyor arastiriyorsun. Bebeği iple kundaklamak nedir bunun yapılmaması gerektiği her yerde alenen yazılıyor konusuluyor. Lütfen kendini suçlama yazdıklarını takip ettim ara ara. Lütfen kendine güven daha çok oku daha çok araştır ve kendinden emin olarak konuş onlarla. İkilemde kalma onlarla konuşurken tedirginliğini belli etme. Buraya yaz bilgilen, doktorla konuş bilgilen,oku oku daha çok oku inan sen kendi bildiğini yapınca o bebek daha sağlıklı buyuyecekSaol canim hasateneden çıktık 3. Günü tuzladik bamyo yptirdilar ben.kendi.evime gelinceye kadar sabitleyip simsiki sarıp.kundaga iple bağladılar ki yavrum rahatsız.Oluyordu aglamasindan belliydi kaynanama soyluyordum kundak yapmayalım diye ben.8 çocuk buyuttim böyle sen.karışma diyordu
Benim ilk kızim da hic dogru duzgun beslenmiyrdu canim.Ne mama ne anne sutu aliyrdu dogru duzgun.Gece uykudayken bebegi kaldirmadan,besigi kaldirip oyle besliyrdum.Simdi 8 yasind.Allahım yardim ediyr,bi sekilde buyuyorlar.Kalca icin de uzulme,bak 1 ay daha sure vermisler.Radyoloji uzmani bize sakin kundak yapmayin,bacaklarini cekistrmeyin dedi.Sen zaten dikkat ediyrsundur.O da gececek ins.Canim herşey daha kotu gidiyor yavrum kilo almıyor yeterince ki mamayla beslenmesine rağmen pembe.leke gelmişti ıdrarından dehidrasyon yani sivi kaybı varmış su icerimiyprum ki yavruma içmiyor BI de sol kalca
Saol canim hasateneden çıktık 3. Günü tuzladik bamyo yptirdilar ben.kendi.evime gelinceye kadar sabitleyip simsiki sarıp.kundaga iple bağladılar ki yavrum rahatsız.Oluyordu aglamasindan belliydi kaynanama soyluyordum kundak yapmayalım diye ben.8 çocuk buyuttim böyle sen.karışma diyordu