2017 Aralık Anneleri

Hadi bskalim canım güzel gecsin ins.gününüz.Ev grzmesi mi avm mi??

Ben de belini hep boşta tuttum
Yamulmamıştır inş
Kalça üstündeki çukurluğu göstermeye gidersem omurgaya da bi baktırayım bari
Bi de ben rahat etsin diye oturtur gibi yapiyrdum karnimaTum gun onu kafaya taktim.Her gun bisey buluyorum

Kızlar yardım oğlum bir hafta önce şakır şakır emiyordu hasta diye emmiyor emmesi az sandım ama artık mememi istemyr neyi var anlamıyrm dili ile dişlerini kalıyormuş gibi yapıyor yA da Hale'n boğazı mı ağrıyor acaba ne yapcm ben ???

Amiiiin!
Kuzum benimki de banyo sonrası giyinirken genellikle ağlıyor. Ben son iki defadir kendimle birlikte yıkıyorum oğlanı. Çokta güzel geçiyor. Duşta bile emiyor :))

Lansinoh elektrikli kullanıyorum ama biraz hoyrat kullanmisim galiba hava kacirmaya basladi
Ben de aventle lansinoh arasinda kalmistim. Canim mecburen duzenli sagmak gerek. Yoksa randuman almaz ki insan hicbir makineden. Vaktini ayir ihmal etme. Yeni makinen me zaman gelecek?

Resmen oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar. Yok ses çıkardı yok elimi tuttu. Bu da bi insan yani çok mu garip.
Ben de çocuğumun elden ele gezmesinden çok rahatsız oluyorum.
Malesef insanlar uzaydan bebek gelmiş gibi davranıyorlar.... Bende ses çıkaramıyordum ceremesini brbeğim çekti şimdi koca kız oldu Elhamdülillah ama bi Allah bilir bi ben.... İzin verme verme kuzum kırılan kırılsın yavrun eziyet çekip srn üzüleceğine.... O bayıltıp emar çekilirken sütümü sağdım içine ilaç koydular bayılması için zehir di resmen sıçradığı yeri yakıyordu bebeğimin ağzı yandı yüzüme püskürttü kusarak resmen yağ sıçramış gibi yaktı ağzı kim bilir nasıl yanmıştır emar çekilirken bende girdim tabi ağlamaktan ayetel kürsi ile fatihayı karıştırıp okudum saçmaladım durdum ağlamakdan korkudan onu o makinanın içinde görmekden çok kötü o yüzden dokundurtma

Kızlar bu cuma bime bebek malzemeleri geliyor. Özellikle termohigrometre gelecek calar saatli. E bebektekiyle ayni 19 lira. Bende var belki bir tane daha alırım. Size de tavsiye ederim.

Ben de aventle lansinoh arasinda kalmistim. Canim mecburen duzenli sagmak gerek. Yoksa randuman almaz ki insan hicbir makineden. Vaktini ayir ihmal etme. Yeni makinen me zaman gelecek?

Yarın sabah diye umuyorum

Canım ben emmediği zaman doktora gittim
Kulak boğaz idrar hepsi bakıldı
Bişey yoktu
2 haftadan fazladır zorla besleniyoruz

Bi de ben rahat etsin diye oturtur gibi yapiyrdum karnimaTum gun onu kafaya taktim.Her gun bisey buluyorum
Ee bende hep karnımda yüzü dışa dönük
Evi dolaşıyoruz bütün gün
Karnıma oturttum bende hep
Göğüsten de destekledim
Hatta çok güzel gazını çıkarıyordu öyle
Bişey yoktur biz evham yaptık yine bence

Uykuya dalarken, uykusunda ve uykudan uyandığında emzir canım
Biz şimdilik o şekilde devam ediyoruz
Dönemsel olabilir
İnşallah geçecek

Aynen canm erken ama dursun bi köşede 3 ay sona kullanabilirim tam yatar pozisyonu da var kullanışlı biseye benziyor bakalım:)bak resmini yolladim
Ne aldın mama sandalyesi canım
Aynen erken olmuş :)
Olsun alındığı kâr
Zamanı gelecek nasıl olsa

Eklentiler

• Screenshot_20180304-230920.png
    139,3 KB · Görüntüleme: 68
İlk 3 ay 500-1000gram arası
Sonraki 3 ay 400-600gram arası almaları beklenir canım
1kg ideal tabi ilk 3 ay için
Dediğin gibi önemli olan gelişimi
Kafa çevresi, boyu düzenli büyüyorsa
Sesler çıkarmaya başladıysa
Gülmeler başladıysa
Döneminin gelişmelerini yapıyorlarsa çok iyi
Çok şey mi bekliyoruz kuZucuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…