2017 Aralık Anneleri

Aynen canm erken ama dursun bi köşede 3 ay sona kullanabilirim tam yatar pozisyonu da var kullanışlı biseye benziyor bakalım:)bak resmini yolladim
Güle güle kullan canım
Bakayım bende
Aklımda yoktu daha
Zaten evde kala kala kredi kartını doldurdum
Her hafta kargo geliyor eve
Yarın da gelecek kargom var bakalım heyecanla bekliyorum :)

Güle güle kullan canım
Bakayım bende
Aklımda yoktu daha
Zaten evde kala kala kredi kartını doldurdum
Her hafta kargo geliyor eve
Yarın da gelecek kargom var bakalım heyecanla bekliyorum :)
Sağol canm bende öyle oldum valla dünde oyuncak siparişi verdim gelecek yarın a:)

İlk 3 ay 500-1000gram arası
Sonraki 3 ay 400-600gram arası almaları beklenir canım
1kg ideal tabi ilk 3 ay için
Dediğin gibi önemli olan gelişimi
Kafa çevresi, boyu düzenli
Kafa çevresi, boyu düzenli büyüyorsa
Sesler çıkarmaya başladıysa
Gülmeler başladıysa
Döneminin gelişmelerini yapıyorlarsa çok iyi
Çok şey mi bekliyoruz kuZucuklardan

Boyu 65cm di gecen ay basini hic soyleemedi ebe yuz ustu donuyo sirt ustu geri donuyo bir kac gundur birde ben sevince kahkaha atarcasina gülüyor babaya yok ama :))) cok şükür sıkıntımız suan icin emmek onuda inşallah atlstiriz senin kuzun ne zaman basladi canim emmemeye benim 10gune yakjndir sanirim ve artti ilk baslara göre

Gülmeler başladıysa

Boyu 65cm di gecen ay basini hic soyleemedi ebe yuz ustu donuyo sirt ustu geri donuyo bir kac gundur birde ben sevince kahkaha atarcasina gülüyor babaya yok ama :))) cok şükür sıkıntımız suan icin emmek onuda inşallah atlstiriz senin kuzun ne zaman basladi canim emmemeye benim 10gune yakjndir sanirim ve artti ilk baslara göre

Spiral taktıranlar fazla güvenmeyin bakın bebeğin elindekine:))) vorones vorones bak yivrum bak vorenesim :)))

Eklentiler

• pri_38504494.jpg
    pri_38504494.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 76
Gülmeler başladıysa
Canim gulmelerden kastın sesli gulmeler mi

Valla ben hicbirseyden mahrum bırakmak istemiyorum elimden geldiği kadr alicam kızıma herşeyi kendimi kendimi unuttum artık. ne görürsem çocuklarıma a salıncağini bile sipariş verdim şimdiden hem mama sandalyesi hem salıncak biraz erken oldu ama elimde para varken alayım dedim :)

İşte bnde onu dıyorum vnm her gordgunuzu alarak herseye sahıp olarak kıymetsızlesrmı acaba sahıp olduklarıseylee bu sefer memnunıyetsızlık baslarmı... smdı ıcın soylemıyorum zaten anlamZda 3 5 yasnda faln mesela.. tecrubelıler anlar heralde ne demk ıstedgımı

Kızlar yardım oğlum bir hafta önce şakır şakır emiyordu hasta diye emmiyor emmesi az sandım ama artık mememi istemyr :KK43: neyi var anlamıyrm dili ile dişlerini kalıyormuş gibi yapıyor yA da Hale'n boğazı mı ağrıyor acaba ne yapcm ben ???

Bzmkıde ıkı gndr emzıgı dıkıyle ıtıyo sankı analmadımkı ıstemıyomu

Ev gezmesi canım
Açılışı onunla bir yapalım
Nabzını bir yoklayalım :)

Bnde bı ısterım avm ama bız dun carsıya cıktık bı saat bıkac magaza grdım arada mzmzlandı benm oglan arabada drdu babasyla. Avm daha gtmeyız heralde gt gel bı saat zaten ıkı saatte orda dursak bunaltrsa sıkntı. Bıde smdı kıs gunu mıller hasta hep oralrda mıkrop cok olr kapalı alsn falan bn gıdelm desemde esım gtcegnı sanmıyırm bıraz pimpirklıyız galıba

Kızlar sızınde bebegınızın duzenı degısıyormu... genelde haftada bı degısıyo benmkı bı hafta aksamları 10 gbı uyumus oluyo bı hafta 1 e kadr napsak uyumuyo... gece uyanmasyla emmesı tekrar uyuması ıc saatı buluyo baZen,baZende bı aaat ıcınde tekrar ıyumus oluyo neye alscagımı sasrdım her hafta degısıyo vardıya.. bıde kundaksız yattdgmda yuzde 80 uzun uyumuyo kendını uyandırıyo elıyle koluyla emzıksız olsgndada derın uyumuyo

Bıtane cıngırak aldım dun agır degl elıyle tasıyabılıyo sevdı gbı :) ucunda dıs kasıyıcıda var ama naaıl olcak bu sureklı yıkamak gerk galiba agZına gotrmeye basladgnda oZellkle.. kaynaytım dun sade suda ıkı dk

Kızlar sızınde bebegınızın duzenı degısıyormu... genelde haftada bı degısıyo benmkı bı hafta aksamları 10 gbı uyumus oluyo bı hafta 1 e kadr napsak uyumuyo... gece uyanmasyla emmesı tekrar uyuması ıc saatı buluyo baZen,baZende bı aaat ıcınde tekrar ıyumus oluyo neye alscagımı sasrdım her hafta degısıyo vardıya.. bıde kundaksız yattdgmda yuzde 80 uzun uyumuyo kendını uyandırıyo elıyle koluyla emzıksız olsgndada derın uyumuyo
Bizimkinin en zor uykusu gece uykusu canım
Bir daldı mı uyanmıyor
Ama yatırana kadar da çok zorluyor
Benim bayadır değişmedi
Huy edindi galiba
Dün uyuyorken ellerini yorganın altına koydum
Uykusunda ağlamaya başladı, geri çıkardım hemen
Uyuymaya devam etti
Benimki elleri koydurmaz artık, alışmadı

İşte bnde onu dıyorum vnm her gordgunuzu alarak herseye sahıp olarak kıymetsızlesrmı acaba sahıp olduklarıseylee bu sefer memnunıyetsızlık baslarmı... smdı ıcın soylemıyorum zaten anlamZda 3 5 yasnda faln mesela.. tecrubelıler anlar heralde ne demk ıstedgımı
Aslında öncelikle herşeyinin olması bizim hevesimiz değil mi :)
Hep içimizde olacak,iyisi olsun, onunda olsun diye
Paylaşmayı bildikten sonra, kıymetini bildikten sonra bence çok sorun olmaz
Ama zaten alınıyor diyip şımarıklığa vurulursa onu bilemem
Tecrübeli annelerden yardım bekliyoruz bu konuda :)

Sesli gülmeler yavaş yavaş başladı canım biz de
Onunla konuşurken de bize bakıp gülümsüyor
Yalnız 2-3 dakika sonra orayı nasıl ağlamaya bağlıyor onu anlamıyorum:KK70:
Bizde de gulumsemeler var ama sesli gulmeler yok acaba bir sorun mu var bizde ağlamayı huy edindi zaten canim aglamasa korkarım zaten

Bizde de gulumsemeler var ama sesli gulmeler yok acaba bir sorun mu var bizde ağlamayı huy edindi zaten canim aglamasa korkarım zaten
Öyle kahkaha değil tatlım ya
Hafiften gülerken ses de çıkıyor
Siz bizden küçüksünüz daha
Yavaştan sizin de başlar
Biz 3aylık olduk nerdeyse 87 günlüğüz

X