- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
Benim evde toz zencefil, toz zerdeçal, toz tarcin var. Kaynar derecede sıcak süte 1 er cay kaşığı atıp ociyorum baya rahatlattı. Az bir burun akıntısı ve hafif öksürüğüm kaldı. Çocuk doktoru vicks kullanabiliri demiş eşime. Ben daha kullanmadım ama ayağının altına sürebilirsin. Öksürüğü kesiyormuş.
Canım mutlaka dene ama. Eşimde bronşit var. Sık sık yaparım bu çaydan. Çok iyi geliyo. Anında kesiyor öksürüğü.Çok teşkr ederm Canm karabiber denemek isterdim ama midemi mahvedecek deneyemedm.. zencefil pek sevmedim cnm o yüzden bulundurmadık hiç evde sadec lisede arkadaş s gittiğimde çok sever arkadaşım (ki hasta olmayı beklemez daima içer kendi )öle içtim YAni sevemedim bi türlü ama binbir şifası var almm Lazım
Bişey olmaz canım,gün geçtikçe gece uykuları artacak. Yat uyu sende işte dinlenmiş olursun
Bizimki geceleri 7 saat uyuyor, gauet rahat uyuyorum. Daha önce de sana söyledim hatta. Hiç endişe etme hatta sevin. Millet gece uykusu yok diye sızlanıyor. Maşallah kuzuma, iyi yapmış uyumuş :)))
Kızlar bebeğime artık su versem mi ne dersiniz
Su gibi kustuysa üşütmüştür canım terleyip soğuduysa ondan olmuştur hrm sağdığın sütü de kusabilir bişey olmaz sen vermeye devam et ılık olmasın çok fazla biraz sıcak olsun çünkü ben sağdığımda biberon buhar oluyor ılık falan değil sıcak belki ondan soüuk geliyorsa.... O sütten alacağını alıyordur ver senKizlar ya bebeğim sutu kusuyor mama da o kadar çok kusma olmuyor ama sagdigim sutu kusuyor K Koala_anne anne neden olabilir bide ssabah bildiğin su kustu acaba neden
MaşAllahı var canım bişeyciği yok Elhamdülillah ❤ dönmeye çalışması normal artık başlayacaklar bizimkide çabalıyor dönmek için bırak istediği yere çevirsin kafasınıEki Görüntüle 2118841
İnşşh Canm benm bebiye bi bakar misn foto yüklüyrm düz yatırdım ama sağa daha çok döndürmek istyr başını bu yüzden ben de sola daha fazla çeviyrm onu
Serum fizyolojikle veriyoruz canim 1 e 1Yarımşar tüp veriyrm cnm su ile birlikte mi veriyorsun sen
Canım mutlaka dene ama. Eşimde bronşit var. Sık sık yaparım bu çaydan. Çok iyi geliyo. Anında kesiyor öksürüğü.
MaşAllahı var canım bişeyciği yok Elhamdülillah ❤ dönmeye çalışması normal artık başlayacaklar bizimkide çabalıyor dönmek için bırak istediği yere çevirsin kafasını
Afiyet şifa olur inşallah kuzum. Sen iç, sütünden belki bebeğe de faydası olurMutlaka yapacam Canm kaydettim.. eline sağlık :)
Kol altından.Canım. Nerden ölctn kulak ıcı daha ateslı olrmus mesela
Canım çok geçmiş olsun. Başkalarının ihmalini yine anneler çekiyor. Her şeyine dikkat etmek lazım bebeklerin dediğin gibi. Bizi de uyardın çok sağol.Bakın kızlar bu benim 3. Kızım bariz belli burda 3 buçuk aylık sanki bedeninin bi tarafı belinin yanına doğru toplanıyordu kesinlikle elle düzeltemiyordum yani sertti ama egzersiz yüzme korse ve fizik tedavi ile normale döndürdük sizinkilerde bişey yoktur merak etmeyin sadece dediklerimi yapın bebeği oturtmaya kolla destekli bile olsa yapmayın oturur gibi kolunuza oturtup beli boşta kalacak şekilde omuzda taşımayın bunlar yeterli dik dursun bebek yeter 6 aydan önce oturtma denemeleri çok tehlikeli, özellikle ikinci resimdeki kalça vr bacağın şekli çok belli yana doğru
Bu gece 3 te bitti sağma, uyudum sonra da. Cumartesi pazar evdeyim kuzumla
Canim bizde huzurlasmaya basladik.dojtorumuz cuma gunu dis doneniniz basladi dedi.krem yazdi ve icine su doldurulan dis kasiyicilardan alin dedi.alt damaktaki on disler beyazlamis sanirim dis cikartiyorz biz dr da olabkr demisti ama bugun agizina baktgnda hic bisey demedi az once baktm alt damaklar beyazlasms.suyu iciyo sanirim icten ates var diye iciyo.yani delirmeceli atesli gunlere merhaba erken cikartcak disleri
e tutup agzina gotureblymki biseyleri bizimki ellerni yiyo ama eline bisey verince atiyo henuz agzina getrmyoCanim bizde huzurlasmaya basladik.dojtorumuz cuma gunu dis doneniniz basladi dedi.krem yazdi ve icine su doldurulan dis kasiyicilardan alin dedi.