- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
e tutup agzina gotureblymki biseyleri bizimki ellerni yiyo ama eline bisey verince atiyo henuz agzina getrmyo
Yok canım o da doğru bir tutuş sırtı ve beli boşda kalmayacak şekildeK Koala_anne Sen dedikten sonra benim de aklıma takildi canim
Ben de bacak arasindan destekleyerek tutuyrm.Onun zarari var mıdir?
Rica ederim canım benimmmm❤aynen yalnız kalmaya gelmezler yavaş yavaş :)Çok şükür teşkr ederm Canmsındönüyrz evet Canm maşlh büyüyrz koltukta yalnz bırakılmaz artık kaydırıyor kendini yaramaz.
Rica ederim canım benim malesef insanlar dokunmayın dan anlamıyor. Canım kafasının öyle durması normal böyle durumlarda bedende sorun oluyor tek omuz aşağı doğru düşük oluyor... Sizde bişey yoktur canım o normal endişelenme benim 4 numarada yapıyor kafasını öyleCanım çok geçmiş olsun. Başkalarının ihmalini yine anneler çekiyor. Her şeyine dikkat etmek lazım bebeklerin dediğin gibi. Bizi de uyardın çok sağol.
Benim oğlum da ilk resimdeki gibi boynu bir tarafa meyilli duruyor. O neyden kaynaklanıyordur?
Maşallah canım
İlk iki ay çok çok iyi kilo almış zaten
Azalır alımı
Sürekli öyle kilo alsa 1 yaşında kaç kilo olur düşünsene
Başta iyi aldığı için yavaşlamıştır o merak etme
Bizim 2 aydaki aldığımızı 1 ayda almış yavrun
Ben dün birkaç kere uyanıkken yatarak emzirebildim
İnşallah düzelecekler
Ben avent elektrikli kullanıyorum. Her memeyi 15-20 dk sağıyorum. Siz hangi marka kullaniyorsunuz?Kullandiginiz pompanın markası nedir ben su an kullandigimdan memnun degilim degistirmeyi dusunuyorum. Bu ayın sonu isr baslayacagm ben de.
Kızlar bugün oğlumuzla pikniğe gittik. Yavrum bol bol güneşlendi. Dışarı çıkmaya cesarey edemeyenlere örnek olsun
Kuuzum özel msj bölümüne bakar misinSu gibi kustuysa üşütmüştür canım terleyip soğuduysa ondan olmuştur hrm sağdığın sütü de kusabilir bişey olmaz sen vermeye devam et ılık olmasın çok fazla biraz sıcak olsun çünkü ben sağdığımda biberon buhar oluyor ılık falan değil sıcak belki ondan soüuk geliyorsa.... O sütten alacağını alıyordur ver sen
Resmen oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar. Yok ses çıkardı yok elimi tuttu. Bu da bi insan yani çok mu garip.Rica ederim canım benim malesef insanlar dokunmayın dan anlamıyor. Canım kafasının öyle durması normal böyle durumlarda bedende sorun oluyor tek omuz aşağı doğru düşük oluyor... Sizde bişey yoktur canım o normal endişelenme benim 4 numarada yapıyor kafasını öyle
Masallah size Bizde bugün gezmelere gittik hiç uyanmadi bizim kide:)Kızlar bugün oğlumuzla pikniğe gittik. Yavrum bol bol güneşlendi. Dışarı çıkmaya cesarey edemeyenlere örnek olsun
Valla ben hicbirseyden mahrum bırakmak istemiyorum elimden geldiği kadr alicam kızıma herşeyi kendimi kendimi unuttum artık. ne görürsem çocuklarıma a salıncağini bile sipariş verdim şimdiden hem mama sandalyesi hem salıncak biraz erken oldu ama elimde para varken alayım dedim :)Kzlar herkeste oldugu gnı bnde oğlum ıcın heves edıyorm guzekını gydırıyım cest olsun faln dıye bugun bıkc parca kıyafet aldım .. hem cest gydrmek ıstıyorm kendmde onem verırım gıyım kusama ama hemde kanaatkar olsun ısıtıyorum bıl bol herseye alsıp sımarmasın sahıp oldlklarınn kıynetını bılsın ısıyırun.. sız ne dusunuyosunuz bu konuda
Ya minnakcim bir şey sorucam, emzirdikten sonra sağdiginda kaç cc cikiyorBen avent elektrikli kullanıyorum. Her memeyi 15-20 dk sağıyorum. Siz hangi marka kullaniyorsunuz?
Sirtı bosta kaliyrdu,daha dikkat ederim canım.Sagolasin.Yok canım o da doğru bir tutuş sırtı ve beli boşda kalmayacak şekilde
Masallah Zeynepcim yaa.Cok tatlısınız.En iyisini yapıyrsunKızlar bugün oğlumuzla pikniğe gittik. Yavrum bol bol güneşlendi. Dışarı çıkmaya cesarey edemeyenlere örnek olsun
Bana örnek olsunKızlar bugün oğlumuzla pikniğe gittik. Yavrum bol bol güneşlendi. Dışarı çıkmaya cesarey edemeyenlere örnek olsun
Ne aldın mama sandalyesi canımValla ben hicbirseyden mahrum bırakmak istemiyorum elimden geldiği kadr alicam kızıma herşeyi kendimi kendimi unuttum artık. ne görürsem çocuklarıma a salıncağini bile sipariş verdim şimdiden hem mama sandalyesi hem salıncak biraz erken oldu ama elimde para varken alayım dedim :)
Ben de belini hep boşta tuttumSirtı bosta kaliyrdu,daha dikkat ederim canım.Sagolasin.
Bana örnek olsun
Senin oğluşun uslu maşallah
Benim kızla ben çıksam ne ayağımda durur ne kucağımda
Az önce banyo yaptırdık
Daha giyinmeyi bile beklemeden ağlamaya başladı
Memede Uyuyacakmış
Ama emmeyecekmiş, süt gelince çıkaracakmış
Bir garip çelişkş bizimki
Ben de yarın ilk gezmeme çıkıcam inş
Allah utandırmasın :)