2017 Aralık Anneleri

Rica ederim canım benim malesef insanlar dokunmayın dan anlamıyor. Canım kafasının öyle durması normal böyle durumlarda bedende sorun oluyor tek omuz aşağı doğru düşük oluyor... Sizde bişey yoktur canım o normal endişelenme benim 4 numarada yapıyor kafasını öyle

Canim ilk.uc ay bir kilo alti almamali.diyolar yaa en azindan bir kilo alir diyodum ama kiloda.değil meselemnhani emme sikintimizi atlatalim kendi isteğiyle emsinde kilo olur elbet benimde bazen emiyo ama.genelde kendini geri iterek bagiriyo aklim.almiyo

Kullandiginiz pompanın markası nedir ben su an kullandigimdan memnun degilim degistirmeyi dusunuyorum. Bu ayın sonu isr baslayacagm ben de.
Ben avent elektrikli kullanıyorum. Her memeyi 15-20 dk sağıyorum. Siz hangi marka kullaniyorsunuz?

Kzlar herkeste oldugu gnı bnde oğlum ıcın heves edıyorm guzekını gydırıyım cest olsun faln dıye bugun bıkc parca kıyafet aldım .. hem cest gydrmek ıstıyorm kendmde onem verırım gıyım kusama ama hemde kanaatkar olsun ısıtıyorum bıl bol herseye alsıp sımarmasın sahıp oldlklarınn kıynetını bılsın ısıyırun.. sız ne dusunuyosunuz bu konuda

Kuuzum özel msj bölümüne bakar misin

Resmen oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar. Yok ses çıkardı yok elimi tuttu. Bu da bi insan yani çok mu garip.
Ben de çocuğumun elden ele gezmesinden çok rahatsız oluyorum.

Valla ben hicbirseyden mahrum bırakmak istemiyorum elimden geldiği kadr alicam kızıma herşeyi kendimi kendimi unuttum artık. ne görürsem çocuklarıma a salıncağini bile sipariş verdim şimdiden hem mama sandalyesi hem salıncak biraz erken oldu ama elimde para varken alayım dedim :)

Kızlar bugün oğlumuzla pikniğe gittik. Yavrum bol bol güneşlendi. Dışarı çıkmaya cesarey edemeyenlere örnek olsun
Bana örnek olsun
Senin oğluşun uslu maşallah
Benim kızla ben çıksam ne ayağımda durur ne kucağımda
Az önce banyo yaptırdık
Daha giyinmeyi bile beklemeden ağlamaya başladı
Memede Uyuyacakmış
Ama emmeyecekmiş, süt gelince çıkaracakmış
Bir garip çelişkş bizimki
Ben de yarın ilk gezmeme çıkıcam inş
Allah utandırmasın :)

Ne aldın mama sandalyesi canım
Aynen erken olmuş :)
Olsun alındığı kâr
Zamanı gelecek nasıl olsa

Canm senn kız da sanırım memeği zorla tutmuyor benm oğlumu da kaç gündr ağlayarak emzirmeye çalışıyrm çok az emmeye başladı boğazı ağrıyordu ondan sandım ama yok tam anlamıyla artık emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…