Bilmiyorduk ki canım.Ins.olmamistr.Allahim korusunBen de belini hep boşta tuttum
Yamulmamıştır inş
Kalça üstündeki çukurluğu göstermeye gidersem omurgaya da bi baktırayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorduk ki canım.Ins.olmamistr.Allahim korusunBen de belini hep boşta tuttum
Yamulmamıştır inş
Ben avent elektrikli kullanıyorum. Her memeyi 15-20 dk sağıyorum. Siz hangi marka kullaniyorsunuz?
Hadi bskalim canım güzel gecsin ins.gününüz.Ev grzmesi mi avm mi??Bana örnek olsun
Senin oğluşun uslu maşallah
Benim kızla ben çıksam ne ayağımda durur ne kucağımda
Az önce banyo yaptırdık
Daha giyinmeyi bile beklemeden ağlamaya başladı
Memede Uyuyacakmış
Ama emmeyecekmiş, süt gelince çıkaracakmış
Bir garip çelişkş bizimki
Ben de yarın ilk gezmeme çıkıcam inş
Allah utandırmasın :)
Bi de ben rahat etsin diye oturtur gibi yapiyrdum karnimaTum gun onu kafaya taktim.Her gun bisey buluyorumBen de belini hep boşta tuttum
Yamulmamıştır inş
Ne güzel masallah yavruyaMasallah size Bizde bugün gezmelere gittik hiç uyanmadi bizim kide:)
Ben hemen hemen hic emzirmeden sonra sağmadım. Ben sabaha karşı veya meme dolunca bebek icmeyecekse sağıyorumYa minnakcim bir şey sorucam, emzirdikten sonra sağdiginda kaç cc cikiyor
Amiiiin!Bana örnek olsun
Senin oğluşun uslu maşallah
Benim kızla ben çıksam ne ayağımda durur ne kucağımda
Az önce banyo yaptırdık
Daha giyinmeyi bile beklemeden ağlamaya başladı
Memede Uyuyacakmış
Ama emmeyecekmiş, süt gelince çıkaracakmış
Bir garip çelişkş bizimki
Ben de yarın ilk gezmeme çıkıcam inş
Allah utandırmasın :)
Çok fenaydı bugün ankara dimiMasallah sıze.. bızd yagmr ve frtınaya ragmen aksverıse cıktıj... ama oğlusumla babası arabada bekledı ben bıkac magazaya grdım
Ben de aventle lansinoh arasinda kalmistim. Canim mecburen duzenli sagmak gerek. Yoksa randuman almaz ki insan hicbir makineden. Vaktini ayir ihmal etme. Yeni makinen me zaman gelecek?Lansinoh elektrikli kullanıyorum ama biraz hoyrat kullanmisim galiba hava kacirmaya basladi
Malesef insanlar uzaydan bebek gelmiş gibi davranıyorlar.... Bende ses çıkaramıyordum ceremesini brbeğim çekti şimdi koca kız oldu Elhamdülillah ama bi Allah bilir bi ben.... İzin verme verme kuzum kırılan kırılsın yavrun eziyet çekip srn üzüleceğine.... O bayıltıp emar çekilirken sütümü sağdım içine ilaç koydular bayılması için zehir di resmen sıçradığı yeri yakıyordu bebeğimin ağzı yandı yüzüme püskürttü kusarak resmen yağ sıçramış gibi yaktı ağzı kim bilir nasıl yanmıştır emar çekilirken bende girdim tabi ağlamaktan ayetel kürsi ile fatihayı karıştırıp okudum saçmaladım durdum ağlamakdan korkudan onu o makinanın içinde görmekden çok kötü o yüzden dokundurtmaResmen oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar. Yok ses çıkardı yok elimi tuttu. Bu da bi insan yani çok mu garip.
Ben de çocuğumun elden ele gezmesinden çok rahatsız oluyorum.
Afiyet şifa olur inşallah kuzum. Sen iç, sütünden belki bebeğe de faydası olur
Ben de aventle lansinoh arasinda kalmistim. Canim mecburen duzenli sagmak gerek. Yoksa randuman almaz ki insan hicbir makineden. Vaktini ayir ihmal etme. Yeni makinen me zaman gelecek?
Canım ben emmediği zaman doktora gittimCanm senn kız da sanırım memeği zorla tutmuyor benm oğlumu da kaç gündr ağlayarak emzirmeye çalışıyrm çok az emmeye başladı boğazı ağrıyordu ondan sandım ama yok tam anlamıyla artık emmiyor
Ev gezmesi canımHadi bskalim canım güzel gecsin ins.gününüz.Ev grzmesi mi avm mi??
Ee bende hep karnımda yüzü dışa dönükBi de ben rahat etsin diye oturtur gibi yapiyrdum karnimaTum gun onu kafaya taktim.Her gun bisey buluyorum
Uykuya dalarken, uykusunda ve uykudan uyandığında emzir canımKızlar yardım oğlum bir hafta önce şakır şakır emiyordu hasta diye emmiyor emmesi az sandım ama artık mememi istemyr neyi var anlamıyrm dili ile dişlerini kalıyormuş gibi yapıyor yA da Hale'n boğazı mı ağrıyor acaba ne yapcm ben ???
Ne aldın mama sandalyesi canım
Aynen erken olmuş :)
Olsun alındığı kâr
Zamanı gelecek nasıl olsa
İlk 3 ay 500-1000gram arasıCanim ilk.uc ay bir kilo alti almamali.diyolar yaa en azindan bir kilo alir diyodum ama kiloda.değil meselemnhani emme sikintimizi atlatalim kendi isteğiyle emsinde kilo olur elbet benimde bazen emiyo ama.genelde kendini geri iterek bagiriyo aklim.almiyo