2017 Aralık Anneleri

Benim kiz gündüz ayakta gece yatak da :kahve:gece uyumasi mi gündüz uyumasi mi iyi bilemedim yeni uyudu hanımefendi:)beni de darma diğin bi mutfak bekler hadi iyi geceler ayakta olan annelere bende isimi bitirip uyurum :KK25:

Bnde en cok mtfak dagnıkken rahatsız oluyorum kolAy gelsın cnm:temizlik:

Kızlar kimdi bilmiyorum birisi ayak tirnağım batıyor demişti de ben de doğum yapan kadinlarda görülüyor demiştim. Iki gündür baş parmağım ağrıyordu. Az önce baktım çok kızarmış. Sıktım iltihap geldi. Aynı durumu yasayan var mı? Dolama diyorlar buna galiba

Kızlar gunaydin.oglum hapsuruyor öksürüyor.bugun doktora götüreceğiz.oglumun kalbinde 3mm açıklık varmış.bugun onu doktoruna sorucam.kalp doktoru bisey olmaz her bebekte olur sonradan kapanır dedi.ama biliyorsunuz annelik takıntılık halidir.kac gündür iyice takıntı yaptım.
Eşimde geldi yarın evimize gidicez inşallah.esim beni sevdiğini falan söyledi.uzak kaldığımız için böyle oldu diyor.evimizze gidince herşeye düzelecek diyor.

Kızlar günaydın canım cok sıkkın dün aksam nerdeyse hiç uyuyamadım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız eşimle üniversitede tanıstık sonrasında evlendik evlenirken ailemi karsıma aldım kacmadım ama cok gönülsüz verdiler ailede ve cevrelerinde tek severek evlenen biz varız herkes ailenin istediği kişiyle evlenmiş başlarda sorun yoktu bebek olana kadar ama bebek olduktan sonra kayınvalidem loğusalığımda cok sey yaptı asla unutamayacağım cok tartısmaşarımız da oldu. Ama eşime söz verdim artık karsılık vermicem diye . öğretmenim devlette yarım gün çalışıyorum öğlende gidip aksam geliseverekok ağır bir işim yok ve cok severek yapıyorum ama niyeyse çalışıyor olmam kayınvalidemin cok zoruna gidiyor gecen bana vicdansız dedi cocuğumu bırakıp işe gideceğim için dünde eşimin arkadasları geldi kızla daha yeni tanıstık ben içerde bebeği emziriyorum onlar kapıda konuşuyor kıza soruyor sen çalışıyor musun diye oda yok dedi ne işin var otur evde çocuğuna bak ben çok kınadım heralde hiç istemiyorum ama napayım başıma geldi diyor :KK43:( kızlar artık cok yoruldum ne yaparsam yapayım anlamıyor sürekli. Bana vicdan yaptırıyor ben cok mu kötü bir anneyim ki çalışmak istemekle :KK43:(

Eşime ortada bir evlilik göremiyorum demistim yazamadım buraya.cok ayrı kaldık eşimle ben nerdeyse 4 aydır memleketimdeyim eşim evde.bir düzenimiz yok.cok soğudum. Sanırım lohusalık depresyonu geçiriyorum.icimde sadece oğlumun aşkı var.esim bugün geliyor beni almaya.alacaj ve evimize gidicez yarın inşallah.bakalim evde nasıl olucaz.dogru düzgün bir evlilik hayatımız yok zaten.birsey paylaşmıyoruz 6 7 aydır. Bilmiyorum artık ne yapicazz.evime gideyim önce.duzene girerse girer.girmezse oturup konuşuruz.
Canım tamamen loğu
Eşime ortada bir evlilik göremiyorum demistim yazamadım buraya.cok ayrı kaldık eşimle ben nerdeyse 4 aydır memleketimdeyim eşim evde.bir düzenimiz yok.cok soğudum. Sanırım lohusalık depresyonu geçiriyorum.icimde sadece oğlumun aşkı var.esim bugün geliyor beni almaya.alacaj ve evimize gidicez yarın inşallah.bakalim evde nasıl olucaz.dogru düzgün bir evlilik hayatımız yok zaten.birsey paylaşmıyoruz 6 7 aydır. Bilmiyorum artık ne yapicazz.evime gideyim önce.duzene girerse girer.girmezse oturup konuşuruz.[/QUOloğuCanım
Tamamen loğusalıktan ister istemez uzaklasıyoruz bşr düzen oturana kadar da böyle gidecek ama geçecek nolur aceleci davranma biraz daha zamana bırak

@koala anne kızımın salyaları başladı tükürük yapıp duruyo ağzıyla çok tatlı oluyo ama bunu dün kaynanam gördü bende birkaç gündür böyle dedim bana basında bitmi var dedi çok şaşırdım bu kadr erken başlamaz salya dedi bit oldumu bebekler tükürüp dururmuş . Oğlum kreşe basladi 2 hafta önce dedim acaba ordan mi bulaştı ama baktım ikisindede yok içime kurt düşürdü bebegin kafasını tekrar tekrar kontrol ediyorum yok zaten çok saçlı da değil içinde kaybolsun doğrumu tükürüp durması bitten olabilirmi:KK43:
Canım bebeğim nerdeyse kel ve bşxdede var tükürük zannetmiyorum yani bit olması imkansız bizimkinde :)

Kızlar kimdi bilmiyorum birisi ayak tirnağım batıyor demişti de ben de doğum yapan kadinlarda görülüyor demiştim. Iki gündür baş parmağım ağrıyordu. Az önce baktım çok kızarmış. Sıktım iltihap geldi. Aynı durumu yasayan var mı? Dolama diyorlar buna galiba
Dilek de olmuştu canım evet dolama o keşke sıkmasaydın canım onun eczanede kremi var benim eşim tırnağını yanlış kestiğin de oluyordu önceden dur bak kremi de bu evde bulundur istersen iltihabı kurutuyor

Eklentiler

• 15200672182931404534115.jpg
    15200672182931404534115.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar günaydın canım cok sıkkın dün aksam nerdeyse hiç uyuyamadım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız eşimle üniversitede tanıstık sonrasında evlendik evlenirken ailemi karsıma aldım kacmadım ama cok gönülsüz verdiler ailede ve cevrelerinde tek severek evlenen biz varız herkes ailenin istediği kişiyle evlenmiş başlarda sorun yoktu bebek olana kadar ama bebek olduktan sonra kayınvalidem loğusalığımda cok sey yaptı asla unutamayacağım cok tartısmaşarımız da oldu. Ama eşime söz verdim artık karsılık vermicem diye . öğretmenim devlette yarım gün çalışıyorum öğlende gidip aksam geliseverekok ağır bir işim yok ve cok severek yapıyorum ama niyeyse çalışıyor olmam kayınvalidemin cok zoruna gidiyor gecen bana vicdansız dedi cocuğumu bırakıp işe gideceğim için dünde eşimin arkadasları geldi kızla daha yeni tanıstık ben içerde bebeği emziriyorum onlar kapıda konuşuyor kıza soruyor sen çalışıyor musun diye oda yok dedi ne işin var otur evde çocuğuna bak ben çok kınadım heralde hiç istemiyorum ama napayım başıma geldi diyor :KK43:( kızlar artık cok yoruldum ne yaparsam yapayım anlamıyor sürekli. Bana vicdan yaptırıyor ben cok mu kötü bir anneyim ki çalışmak istemekle :KK43:(
Ay sinir oldum ne demek vicdansız sen bu ülkeye diğer çocuklara lazımsın sen öğretmensin öğretensin sen olmazsan öğretmenler olmasa çocuklar nerden ne öğrenecek o bi haddini bilsin terbiyesiz yaa! Sen boşver kuzum O bi defolsun gitsin dengesiz yerini haddini bilmeyen insanlara sinir oluyorum

Kızlar gunaydin.oglum hapsuruyor öksürüyor.bugun doktora götüreceğiz.oglumun kalbinde 3mm açıklık varmış.bugun onu doktoruna sorucam.kalp doktoru bisey olmaz her bebekte olur sonradan kapanır dedi.ama biliyorsunuz annelik takıntılık halidir.kac gündür iyice takıntı yaptım.
Eşimde geldi yarın evimize gidicez inşallah.esim beni sevdiğini falan söyledi.uzak kaldığımız için böyle oldu diyor.evimizze gidince herşeye düzelecek diyor.
Canım endişelenme, haklısın annelik zaten olması gereken de bu korkmak ama Allahın izniyle kapanır evet çoğu bebek de olur... Sen yuvana sıkı sıkı sarıl uzaklıkdan olmuştur zamanla için tekrardan ısınır haberdar et bizi de

Canım o kalp olayını bnde duymstm kapanıuoms kendılıgnden ınsalalh dktrdanda gerklı acıklamayı duyarsın ıcın rahat eder.. bnce zaman ver esınle kendıne bekle balalım bızım kafalarda pek normal degl malum ınsallah hersey guzel olr sızın ıcın

Ahha hh su an on sayfa saydrmak ısterdım kaynanana.. onvelıkle kımsenn bı anneye kendın kötu anne olarak hıssettrmeye hakkı yok... helede bı kadın kadının halınden anlaması lazm sahsen ben arrık farklı gozle bakabılıyorm annelere ... anlasılan kaynanan laftan halden anlayan bırı degl onm ıcın kendını yıoratmaya degmez ama bırınn onu sustrmaaı laZm bundurumda onemlı faktör esın.. o ne dıyor bunduruma. Insallah anmesınn etksıınde kalmıuyodur yazık eder yksa... ha sunuda deyım bn 4 yıl bekledım ewladıma kavsmak ıcın bın sukr allaha nasıp etto bı meslegım yok ama bıkac yl snra calsmak ıstemem su ankı dsncem yavrumu brakmak ıstemem ama calısıp hem ıs hem ew hem cocuk yetısebılen ammelerı takdr edıhorm soncta hersey ewlatlar ıcın ... veee cocuhumn eksık yetstgnı dusundgm olrsa bnde ona daha ıuı sartlar saglamak ıcın ne ıs olrsa gıder calısırım .... sıkma sen canını esınden destek almaya bak ınsallah anlıyordr senı bıraz uzun oldu ama uykumda var amlatabılmısımdr ınsallah bu kafayla :)

Ay sinir oldum ne demek vicdansız sen bu ülkeye diğer çocuklara lazımsın sen öğretmensin öğretensin sen olmazsan öğretmenler olmasa çocuklar nerden ne öğrenecek o bi haddini bilsin terbiyesiz yaa! Sen boşver kuzum O bi defolsun gitsin dengesiz yerini haddini bilmeyen insanlara sinir oluyorum
Cok saol canım evet kendini küçük düşürüyor kol kırılır yen içinde kalır başkasına şikayet etmek de nedir sürekli görümcemle beni kıyaslıyor o çok iyi bir ev hanımıymıs ben değilmişim evet cok iyi bir ev hanımı değilim ama cok ilgili bir eş ve anneyim ama sürekli anneliğim üzerinden vuruyo bebeğime bu kadın seni bırakıp gidecek ha falan diyor :KK43:

Canim bizim gece uykumuzda pek yok ki nasil uykusuz kalmayı basariyorsa bazen mama verirken ben uyukluyorum buyumesi için uyku şart ama uyku yok daha yeni uyudi
3 gun dur dogru duzgun uyumuyo aldim dr goturdum allaha sukur bi rahatsizligi yok gazida eskisi gibi degil nazar degdi diyorun artik :/

Cok saol canım evet kendini küçük düşürüyor kol kırılır yen içinde kalır başkasına şikayet etmek de nedir sürekli görümcemle beni kıyaslıyor o çok iyi bir ev hanımıymıs ben değilmişim evet cok iyi bir ev hanımı değilim ama cok ilgili bir eş ve anneyim ama sürekli anneliğim üzerinden vuruyo bebeğime bu kadın seni bırakıp gidecek ha falan diyor :KK43:
Canım işte yakaladım senin eşliğine evliliğine bi bahane bulamıyor seni nerden yakalayacak tabiki yumuşak karnından... O da evladın anneliğin tabiki o dize getirmenin ve eşinide uyarmanın vakti gelmiş kavga etmeden bu işi hallet uzak tut.. Böyle bi dengesiz etrafımda yakınımda olsa ben gölgesini bile silerim hiç tahammülüm yok böylelerine, üzülme sen muhteşem bir annesin bunu unutma

Ahha hh su an on sayfa saydrmak ısterdım kaynanana.. onvelıkle kımsenn bı anneye kendın kötu anne olarak hıssettrmeye hakkı yok... helede bı kadın kadının halınden anlaması lazm sahsen ben arrık farklı gozle bakabılıyorm annelere ... anlasılan kaynanan laftan halden anlayan bırı degl onm ıcın kendını yıoratmaya degmez ama bırınn onu sustrmaaı laZm bundurumda onemlı faktör esın.. o ne dıyor bunduruma. Insallah anmesınn etksıınde kalmıuyodur yazık eder yksa... ha sunuda deyım bn 4 yıl bekledım ewladıma kavsmak ıcın bın sukr allaha nasıp etto bı meslegım yok ama bıkac yl snra calsmak ıstemem su ankı dsncem yavrumu brakmak ıstemem ama calısıp hem ıs hem ew hem cocuk yetısebılen ammelerı takdr edıhorm soncta hersey ewlatlar ıcın ... veee cocuhumn eksık yetstgnı dusundgm olrsa bnde ona daha ıuı sartlar saglamak ıcın ne ıs olrsa gıder calısırım .... sıkma sen canını esınden destek almaya bak ınsallah anlıyordr senı bıraz uzun oldu ama uykumda var amlatabılmısımdr ınsallah bu kafayla :)
Cok teşekkür ederim canım destek verdiğin için evet cok şükür ki eşim var daima arkamda durmustur asla beni ailesine karsı ezdirmedi cok da ilgili bir es ve baba ona kıyamadığım için bir şey diyemiyorum oda annesine söylüyor sürekli böyle yapma diye ama kadın anlamıyor eşime de çoğu kez hakaret ediyor ama annesi ne yapsın: (( bana biraz daha sabır biliyorum ne kadar bunaldığını ama annem napayım atılır mı diyo oda haklı olan benim sinirlerime oluyor: (

Canım işte yakaladım senin eşliğine evliliğine bi bahane bulamıyor seni nerden yakalayacak tabiki yumuşak karnından... O da evladın anneliğin tabiki o dize getirmenin ve eşinide uyarmanın vakti gelmiş kavga etmeden bu işi hallet uzak tut.. Böyle bi dengesiz etrafımda yakınımda olsa ben gölgesini bile silerim hiç tahammülüm yok böylelerine, üzülme sen muhteşem bir annesin bunu unutma
Canım aynı yerdeyiz uzak durmam mümkün değil malesef eşim arkamda ama annem napayım diyo :KK43: kavga etmek istemiyorum artık çünkü onu da denedim olmuyor: ( ya kendi de anne en cok o anlaması lazım biran önce burdan tayin istemek istiyorum artık :KK43:

Canım senin kızın da büyük en iyi sen anlarsın eğitimi için nasıl uğraşıyorsun geçen okul dersane arası kosuyor nasıl kıyayım demişsin annem ve babam da beni okutmak için neler çekti annem evlenirken söz verdirtti eğer sırf onlar istedi diye işini bırakırsan sana hakkımı helal etmem diye bunları görüp nasıl benden bunu isteyebiliyor herseyi geçtim annemin babamın yaptıkları fadakarlıkları düşündükçe içim sızlıyor

X