İlk günler biraz zorlanır sın ama sonra vücut alışıyor o tempoya cnm..bende haziranda seminer döneminde gidicem okula annem 2 çocuğa nasıl bakacak diye kaygılardayım..büyük 3.5 yaşınfa olacak o zaman küçük de 6aylık olacak..24 saat yetmiyor sanki...6 ya kurdum saati. Gece 11 de uyuyanilmeme reğmen uyanamıyordum daha yeni kalktım. Süt sağıyorum yine. Dün akşam eve geldim, bebegi aldik, emzirdim, altını degistirdim, biraz sarıldım kokladım sonra eşim yemek yaptı yedik. Benim alerjim daha da coştu. Her ne olduysa boynum, ensem, göğüsüm kabardı. Acile gittik bir iğne yaptılar. Bebegi esimin dayısıgile bırakmıştık. sonra orda biraz oturmak durumunda kaldık. Koltukta uyuyakalıyordum resmen.
Carpol 1 çay kasıgı asıya gitmeden önce verip gittik cogumuz.
Teşekkür ederim kızlar ama kafam karıştı napsam diye ikiniz de farklı söyleyinceBenim doktorum öncesinde vermek yanlış dedi,aşıya direnmesi gerekiyormuş vücudunun. Aşı sonrası 38e yükselirse verirsin demişti.
Çok güzeli olur. Ben de kadın Doğumun ordayım. Nasip bakalım. :)Amin canim hepimizinkini insallah.evet annemler herkes orda. park ormanin ordalar.bende isterim canim bebisleride tanistiririz:))
İşteyken sağma fırsatın olmuştur dimi canım24 saat yetmiyor sanki...6 ya kurdum saati. Gece 11 de uyuyanilmeme reğmen uyanamıyordum daha yeni kalktım. Süt sağıyorum yine. Dün akşam eve geldim, bebegi aldik, emzirdim, altını degistirdim, biraz sarıldım kokladım sonra eşim yemek yaptı yedik. Benim alerjim daha da coştu. Her ne olduysa boynum, ensem, göğüsüm kabardı. Acile gittik bir iğne yaptılar. Bebegi esimin dayısıgile bırakmıştık. sonra orda biraz oturmak durumunda kaldık. Koltukta uyuyakalıyordum resmen.
Gözün aydın canımGeldık dktrdan cok sukur kalca cıkklıhı yokmus belde cukrlukta sıkntı cıkmadı sukur rabbıme. Delı ettıler yone her gttgmde bryle kavga etcem ılla ıslerını eksık yaptklarndan kırk dk mızırdanarak bekledı xocugum onlarn yuzunden uc kere gttgm geldm ıltrasn odasyla dktrun odasına bı sonucu yollayamadılar
Gözün aydın canım
Şu saç kurutma sesiyle emzirmekten
Uyanıkken emmemesinden
O kadar yoruldum ki
Resmen uyuklamasını bekliyorum emmesi için
Ne zaman geçecek
Bırakacak mı hiiiç bilmiyorum
Çok üzülüyorum
Emmediğinde durmuyor mu kendi halinde?Şu saç kurutma sesiyle emzirmekten
Uyanıkken emmemesinden
O kadar yoruldum ki
Resmen uyuklamasını bekliyorum emmesi için
Ne zaman geçecek
Bırakacak mı hiiiç bilmiyorum
Çok üzülüyorum
Gozunaydin canim darısı bize olur insallah da su çift bezden kurtuluruz salı günü tekrar usg vaar bakalimGeldık dktrdan cok sukur kalca cıkklıhı yokmus belde cukrlukta sıkntı cıkmadı sukur rabbıme. Delı ettıler yone her gttgmde bryle kavga etcem ılla ıslerını eksık yaptklarndan kırk dk mızırdanarak bekledı xocugum onlarn yuzunden uc kere gttgm geldm ıltrasn odasyla dktrun odasına bı sonucu yollayamadılar
Biraz duruyor daEmmediğinde durmuyor mu kendi halinde?
Eşim hergün çalışıyor canımCanım gecıcı bı donemdr bence sabret braz zor oluyo blıyorm ama esın yatdmcı olmuyomu
Benimki de emzik versem havada kapacak sanki2 gündür emzigi uyurken bırakmıyor ağzından alıyorum uyanıp aglamaya başlıyor hemde nasil aglama yirtiyor kendine yeni yeni huylara başladık bakalım hayirlisi
Oyy canım ya pek nazlı çıktı senin kız. Biraz kendi haline bırak bakalım,iyice acıksın o seni istesin.Biraz duruyor da
Uykusu varsa başka türlü uyumuyor
Ama memeyi de tutmak istemiyor
Ya da yeni uyanıyor mesela aç oluyor
Çok zorlanıyorum ikna etmek için
Süt indiğinde çıkarıyor ağzından
Uyurken sorun yok emiyor
Hep uyumasını mı beklicem
Benimn kizima kaynanam 7.Gunu alistirmisti canim ama bu kadar istekli değildi su 2 gündür emzikle bütünleşti bence alıştırma canim emzik iyi değilBenimki de emzik versem havada kapacak sanki
Ama hiç emmez diye korkumdan vermiyorum
Inşallah temiz çıkar kızının sonuçları canm kuzucuk ta kurtulur rahat eder artık.Gozunaydin canim darısı bize olur insallah da su çift bezden kurtuluruz salı günü tekrar usg vaar bakalim
Sütün tadıyla ilgili bi sorun olabilir mi tadına bi baksan acı mi ekşimi ondan da olabilir .Biraz duruyor da
Uykusu varsa başka türlü uyumuyor
Ama memeyi de tutmak istemiyor
Ya da yeni uyanıyor mesela aç oluyor
Çok zorlanıyorum ikna etmek için
Süt indiğinde çıkarıyor ağzından
Uyurken sorun yok emiyor
Hep uyumasını mı beklicem