2017 Aralık Anneleri

Eşime ortada bir evlilik göremiyorum dedim. Çok kırıldı üzüldü.ama gerçek buydu demem lazımdı...

Arkadaşlar 2. Ay aşısından önce ateş dürücü vermişmiydiniz ? Verdiyseniz neyi nasıl ne kadar zaman önce verdiniz ?

24 saat yetmiyor sanki...6 ya kurdum saati. Gece 11 de uyuyanilmeme reğmen uyanamıyordum daha yeni kalktım. Süt sağıyorum yine. Dün akşam eve geldim, bebegi aldik, emzirdim, altını degistirdim, biraz sarıldım kokladım sonra eşim yemek yaptı yedik. Benim alerjim daha da coştu. Her ne olduysa boynum, ensem, göğüsüm kabardı. Acile gittik bir iğne yaptılar. Bebegi esimin dayısıgile bırakmıştık. sonra orda biraz oturmak durumunda kaldık. Koltukta uyuyakalıyordum resmen.

Kızlar oğlumun pipisinin ucu igne ucu kadar açıktı aile hekimi üroloğa gidin dedi ürolog dün biraz açtı hergün zeytinyağı ile masaj yaparak aç dedi. Ürolog açtıktan sonra bugün pipinin ucu kızarık ve şişmiş. Bugün babası nöbetçi doktora götüremem ne sürsem iyi gelir. Evde hametan bepanthol terramycn var hangisini sürsem

X