- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
Bebeğin tc siyle canm ama üye olması lazım ilk önce ben yaptım üyelik istedi sonra giriş yapabildim.Mhrs den randevu alırken bizim Tc ile mi giriş yapacağız, bebeğinkiyle mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin tc siyle canm ama üye olması lazım ilk önce ben yaptım üyelik istedi sonra giriş yapabildim.Mhrs den randevu alırken bizim Tc ile mi giriş yapacağız, bebeğinkiyle mi ?
Canım niye öyle bişey dedin kavga mı ettiniz (Eşime ortada bir evlilik göremiyorum dedim. Çok kırıldı üzüldü.ama gerçek buydu demem lazımdı...
Canim bizim gece uykumuzda pek yok ki nasil uykusuz kalmayı basariyorsa bazen mama verirken ben uyukluyorum buyumesi için uyku şart ama uyku yok daha yeni uyudiBenim kizimda ayni gunduz uyukusu sıfır bende nereye gitsem yanımda goturuyorum baska care yok
Insallah kuzumSakin ol kuzum geçecek hepsi biliyorum çok yorucu...
Onlar da ilgi bekliyor.Daha kucucukler...Benim kizimda 1.sinifta bende de hep ihmal ediyorum hissi zor zamanlar ama geçecek hepsi
Eşime ortada bir evlilik göremiyorum dedim. Çok kırıldı üzüldü.ama gerçek buydu demem lazımdı...
Canim hayırdır insallah önemli.birşey değildir gelip geçici birşeydir aranızdaki sorun her neyseEşime ortada bir evlilik göremiyorum dedim. Çok kırıldı üzüldü.ama gerçek buydu demem lazımdı...
3 gün yaptirmadik hemsire oyle demistiKızlar ikinci ay aşısından sonra banyo yapmak yasak mı oluyor
Carpol 1 çay kasıgı asıya gitmeden önce verip gittik cogumuz.Arkadaşlar 2. Ay aşısından önce ateş dürücü vermişmiydiniz ? Verdiyseniz neyi nasıl ne kadar zaman önce verdiniz ?
Benim doktorum öncesinde vermek yanlış dedi,aşıya direnmesi gerekiyormuş vücudunun. Aşı sonrası 38e yükselirse verirsin demişti.Arkadaşlar 2. Ay aşısından önce ateş dürücü vermişmiydiniz ? Verdiyseniz neyi nasıl ne kadar zaman önce verdiniz ?
3 gün su değmeyecek kolunaKızlar ikinci ay aşısından sonra banyo yapmak yasak mı oluyor
Evet bana 3 gün banyo yaptırma demişti sağlık ocagıKızlar ikinci ay aşısından sonra banyo yapmak yasak mı oluyor
GüZel haberlerle gel cnm..Malesef 8 seht var yne rabbım aılelerına sabr versın.... kalca ultrasonu ıcın gtcem kzlar bıde kuyrk sokumunn ordalı cykurluga bakılck ultrasnla ınsallah bısey cıkmaz hçbı hastslık bı sıkntı degıldr ınsaaallaahhh