2017 Aralık Anneleri

Benimki uyuduğunda ses yaptırmıyor ki hiç
Bulaşıkları bile toplayamıyorum
Her sese tepki veriyor
Yakında nefes aldırmayacak :)
Valla benim kız mutfak masasını çok sevdi yatırıyorum üstüne altına kalın battaniye sonra aspiratörüde açıyorum uyuyor kafayı yedik iyice :))

Yeter canım kundak içindeyse ayrıca... Debeleniyorum evin içinde iş güç ağzımın içine bakıyor en son slinge sardım kızı evi süpürdüm bağrıma bağlı bi şekildeş..
Ayy kuzumbsen.evi supurmussun yine ben su saat oldu lavaboya bile gidemedim 1 haftadır yanından ayırmıyor sürekli ilgi istiyor yanından ayrıldım bbasiypr çığlığı sobali olduğuna oturma odasından da cikartamiuorum delirecem

Benim kizimda ayni gunduz uyukusu sıfır bende nereye gitsem yanımda goturuyorum baska care yok

Yaklasik bir haftadir acayip bir sersemlik var uzerimde, boyle bas donmesi gibi, ayakta sendeleme gibi, kafam bir ucuk, etraf bulanik. Bu haftada artan oyle olagandisi uykusuzlugum yok, cok sukur bebegim beni fazla zorlamiyor. Ama simdi dusununce doktorumun dogumdan sonra lohusa doneminde kullanmam icin verdigi kan ilacini bu hafta kestim. O yuzden olabilir mi acaba?

Canım belk kan degeelen dusuktr ohmal etme benım sogmdan snra dusuk cıktı hamılelıkte gnde bırdı dogmdan snra gnde ıkı ıc dedı dktr.. bıde vıtamın al ıstersen.. tanaıyonun baktnmu dusuyodr belkıde

Kuzummm tuzlu gece lambaları var ya ondan aldık.buhar makinamız yok henüz.normal burnuna tuttugumuz buhar makinesi var.ama nem ölçerse nem 48 ve 52 arasında değişiyor.yani nem iyi buhar makinasında alicam soğuk buhar makinesi mı almam gerekiyor ? Bana marka vs öneride bulanabilir mısın.doktora görürsem ne dicek ki yani şuan ki doktorumuz gerçekten iyi. Tekrar mı gotursem. Birde annemdeyim pazar evime dönücem inşallah.orda yine hasta olursa ne yapicam

Lohusaliktan ne kadar sonra adet gormeye basladiniz? Arkadasimin bebegi 5 aylik, hala adet olmadigini soyledi, sebebini emzirmeye bagladi. Benim lohusaliktan 15 gun sonra basladi 1 hafta surdu, bitti. Ve ben de emziriyorum. Normal mi acaba?

Lohusaliktan ne kadar sonra adet gormeye basladiniz? Arkadasimin bebegi 5 aylik, hala adet olmadigini soyledi, sebebini emzirmeye bagladi. Benim lohusaliktan 15 gun sonra basladi 1 hafta surdu, bitti. Ve ben de emziriyorum. Normal mi acaba?
Valla rahatlamissindir ne güzel iste :) ben daha olmadım

Canım belk kan degeelen dusuktr ohmal etme benım sogmdan snra dusuk cıktı hamılelıkte gnde bırdı dogmdan snra gnde ıkı ıc dedı dktr.. bıde vıtamın al ıstersen.. tanaıyonun baktnmu dusuyodr belkıde
Ben kan ilacini hamileyken de 1 tane aliyordum, lohusalikta da 1 vermisti doktor. Ama devam edeyim en iyisi. Tansiyonum da dusuyor olabilir, hic bilmiyorum, en iyisi bir kontrole gitmek.

6 ay sonra oluyorum. 2 bebektede oyle oldu buda oyle olur galiba.

Sakin ol kuzum geçecek hepsi biliyorum çok yorucu...

Benimde hep aklıma geldi gün boyu acaba ne yaptı zeynep ve oğluşu diye....
Bebek kendi kendine uyumuş uyanmış emmiş. Güzel güzel durmuş maşallah. Zaten oğlum başkasının yanında çok uslu. Ualniz 5 te kapıdayım diyen kocam 6 da eve getiremedi bizi. 6.15 te kavuştum ogluma.

Weewell marka gayet sağlamsve verimli canım chicco da bakabilirsin ama ilk dediğim den kullanıyorum 7 senedir ama şimdi daha iyileri çıkmış bu markanın bi araştır evet soğuk buhar makinası olacak canım gerçekten çok rahatlatıyor bizler için bile iyi... Ama işte hava kuru olunca tıkanır bronşlar makina ortamdaki kuruluğu kırıyor bide bulunduğu her odaya taşırsın.... Bi dinlesin dr yinede

Bebek kendi kendine uyumuş uyanmış emmiş. Güzel güzel durmuş maşallah. Zaten oğlum başkasının yanında çok uslu. Ualniz 5 te kapıdayım diyen kocam 6 da eve getiremedi bizi. 6.15 te kavuştum ogluma.
MaşAllah eğer öyle olmasa çok zor olurdu senin içinde yavrun içinde sevindim, en azından yine ağlıyormu düşüncesi olmaz rahat edersin sende, kıyamam nasıl özlemiştir kim bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…