- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm, acaba yanlışmı uyguluyorsun iğneni? Normalde iğnenin ucunu yere doğru tutugunda içindeki hava boşluğunu parmağınla vurup sıvının üstüne cikarman gerek ki o hava sıvının hem tam verilmesi hemde injekte ettikten sonra geri akmasini önler. Artı enjekte ettikten sonra bı 10 saniye bekleyip iğnenin öyle cikarman gerekMeraba Canm,, kapağı açınca bi kaç damla gidiyor sonradan da içinde bi bi kaç damla kalıyor siz de oluyr mu acaba
benim çocuklugumdan beri polen alerjim var canım şöyle sölim hamılelıkten önce alerjı hapları dahi işe yaramıyor etkisiz kalıyordu. umarım şiddetini anlatabilmişimdir
Daha once gecırmemıssın demek herhalde bu bu sene tekrarlanmadı mı?Kızlar burda toxoplazma testin de bahşedilmiş ben de geçn sene kürtajdan sonra yaptım doktoruma gösterdim temiz dedi yalnz be pozitif değl negatif yazıyor ayrıca rubella ve cmv testleri de negatif çok korktum testi tekrar mı yapsam
Bende tedbır amaclı vuruluyorum bende sonundan cok korkuyorum cunku fakrındaysan arkasında cok bastırırsan tık dıye plastık uzayıp ıgne ucu kapanıyor gerı cekılıyor buna karnımdayken sahıt olmak benı surundururdu herhalde. Kac haftalık kalbı durmustu canım
Daha once gecırmemıssın demek herhalde bu bu sene tekrarlanmadı mı?
Allah esırgesın bır daha butun aldıgın ıgnelerde aynı olduysa belkıde abartıyorsundur benımde bazen ucunda bır damla oluyor ama bu son aldıgın pakette olduysa belkıde farklı eczaneden alman lazım benım ıkı eczanem var bırınden aldıgımın arka beyaz kısmı cok agır zor ıttırılıyor bır anda bosaltıyor bır tanesınınkı yumusakEvet ben de ondan çok korkuyrm karnıma değerse korkudan tavana uçarım.. bu yüzden vururken içinde kalırsa bi iki damla sorun değl ama kapağı açınca neden akıyor onu anlamıyrm...
9 haftalık muayene gittiğimde öğrenmiştik
Merhaba cnm, acaba yanlışmı uyguluyorsun iğneni? Normalde iğnenin ucunu yere doğru tutugunda içindeki hava boşluğunu parmağınla vurup sıvının üstüne cikarman gerek ki o hava sıvının hem tam verilmesi hemde injekte ettikten sonra geri akmasini önler. Artı enjekte ettikten sonra bı 10 saniye bekleyip iğnenin öyle cikarman gerek
merabba Canm evet yanlış yapıyrm sanırım eşim vuruyor du koluma şimdi ben kendim göbeğime yapıyrm ve biter bitmez çekşyrm iğneyi.. bugn öle deniycm inşlh beceririm
Allah esırgesın bır daha butun aldıgın ıgnelerde aynı olduysa belkıde abartıyorsundur benımde bazen ucunda bır damla oluyor ama bu son aldıgın pakette olduysa belkıde farklı eczaneden alman lazım benım ıkı eczanem var bırınden aldıgımın arka beyaz kısmı cok agır zor ıttırılıyor bır anda bosaltıyor bır tanesınınkı yumusak
tesaduf elbette ama
Kızlar burda toxoplazma testin de bahşedilmiş ben de geçn sene kürtajdan sonra yaptım doktoruma gösterdim temiz dedi yalnz be pozitif değl negatif yazıyor ayrıca rubella ve cmv testleri de negatif çok korktum testi tekrar mı yapsam
Benim de toxo negatif. O yüzden sokak kedilerinden uzak durup dışarıda asla salata yeme dedi dr. Sirkeli suyla da iyi yıka meyve ve sebzeleri dedi. O şekilde idare ediyorumKızlar burda toxoplazma testin de bahşedilmiş ben de geçn sene kürtajdan sonra yaptım doktoruma gösterdim temiz dedi yalnz be pozitif değl negatif yazıyor ayrıca rubella ve cmv testleri de negatif çok korktum testi tekrar mı yapsam
Normal yolla oldu canm.resim vermediler ayrintili bi ultrasondu ama doktr ole soledi.ins sorunsuz saglikla hecer hamislikte bebisleri alirim elimeay ınanmıyorum mucızebu
normal yollamı olmustu acaba
usg resımlerınde sarıldıkları fılan gozukuyor mu cok romantık
dılerım cok sorunsuz bır sekılde gecırırsın
Suan ultrasonda 3. Gozukmuyo canm gecem hafta gozukuyodu sanirim o gelisemedi digerlerine gore küçüktu zaten.rabbm bunu uygun görmüş iki tanesi saglikli sukur.Canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bir bedende 3 can :) peki kalbi atmayan bebek kan pıhtısı olarak kalana devamı yapılacakmı
Suan ultrasonda 3. Gozukmuyo canm gecem hafta gozukuyodu sanirim o gelisemedi digerlerine gore küçüktu zaten.rabbm bunu uygun görmüş iki tanesi saglikli sukur.
Toxoplasma negatif = iyi
Rubella positif çıkmadığında rubella aşisi gerektirir
Benim de toxo negatif. O yüzden sokak kedilerinden uzak durup dışarıda asla salata yeme dedi dr. Sirkeli suyla da iyi yıka meyve ve sebzeleri dedi. O şekilde idare ediyorum
Ah canım gecmıs olsun am dıs enf cok onemlı oldugunu dusunuyorum ve bılıyorum . Doktoruna danıstınmı en azından antıbıyootık fılan baslarla 3 ayın dolunca tedavını olursun dıye dusunuyorum
annekusu canım sen saclarını ne zaman boyatacaksın?
evet sarımtraktı önemsemedim kahverengileşti az bişey şimdi yine sarıCanım akıntı nin rengi normalde ne renk. Benden de akıntı geliyor ama baya açık sarı bi renk ben de Dr a sormayi unuttum ve akıntı geldikçe tedirgin oluyorum. Acaba sarımtrak akıntı da risk grubunda mi
cnm kistin cıkolata kıstı ıse ameliyata gerek yok cunku hamile olunca kist küçülüyor doktorlar teadvı olarak hamıle kal dedıler hepKist için dedi cnm büyürse alırız küçük operasyonla dedi
Küçüklükte kaptığınız bir toxo enfeksiyonu var ise pozitif çıkıyor. Ben geçirmediğim için negatif. Olmalı ya da olmamalı şeklinde düşünme. Sizin bu toxoplazma enfeksiyonuna karşı bağışıklığınız yoksa hamilelikte de yakalanmamaya bakacaksınız . İlk hamileliğimde de böyleydi ve sorun çıkmağı hiç. Meyve sebzeleri sirkeli suda bekletin, dışarıda iyi yıkanmama ihtimaline karşı sebze ve salata yemeyin , ve sokak kedilerinden uzak durun zaten yakalanmazsınız...BEN de anlamdkm Canm toxo negatif olmalı dedi arkadaş sizin doktr olmamalı... ne yapcm ben sizler ne zamn testi yaptınız...