2017 Aralık Anneleri

ay çok sevindim kaç haftalıksın canım sen Allah tamamına erdirsin

ay ne guzel dıplere fılan gelmemesıyle alakalı bır sorun yok dımı bu marka organık bır markamı acaba ?

ay ne guzel dıplere fılan gelmemesıyle alakalı bır sorun yok dımı bu marka organık bır markamı acaba ?

Organikmiş canım, içinde amonyak ve parapen yokmuş bi bak istersen netten, benim çok berbat beyazlarım çalışıyorum da.
gerçi doktorum organik falan demedi direk boyat dedi

nerde yaptırdınız, ne kadar tuttu? daha önce yazdınız belki göremedim kusura bakmayın.
Ge-Lab da yaptırdım. Hastane 900 tl daha fazla fiyat verdi buradan. Harmoni testine, Hastanenin verdiği fiyat 2700 idi, burası 1800 fiyat verdi. Cinsiyet anomalisi ile birlikte 2250 ödedim. Maalesef özel sigortalar karşılamıyor Ve çok maliyetli bir test. Ama riske girmek istemediğim için gözüm görmedi.

Ne kadar surede gelecek sonuc canım , bırde 2'lı 3'lu 4'lu testlerı karsılıyormu ozel sıgorta caba benım acıbadem sıgortam var %100 karsılıyor ama bu testlerı karsılamıyrıosa ucret verecekse harmony yaptırmak banada daha makul gelıyor. cınsıyet anomalısı nedır buarada nelere bakılıyor ogrenmıssındır. Insallah hayırlı sonucların gelsın

Benim sigortam onları karşılıyor. 7 iş günü içinde sonucu mailime atacaklar.

Benim sigortam onları karşılıyor. 7 iş günü içinde sonucu mailime atacaklar.
Muhtemelen benımkıde karsılıyor , pekı bunu yapmanızın ozel bır sebebı varmıydı hanı olursa aılede genetık rahatsızlıgı olan bırılerı olabılıyor

Ay masallahhhhh demek ikiz annesi olacaksın. Tüp bebek falan. Mi. Allah yardimcin olsun .kolay gebelik geçirelim

Kızlar merhaba.bir defa dúşük yaşadım tekrar hamileyim bir haftadir sancim oluyo sızı şeklinde kanamam yok doktora gttm korkumdan 10 gün önce kese görunmüştü.dün doktor ultrasonla baktı brşey anlamaynca alttan baktı bebek canlğ mı diye bakmam gerek dedi.baknca bebek canlı dedi ben kalp falan duymadm ama kendi nasl anladıki acaba.sancılar düşük tehlikesi olablr dedi progestan werdi c vitamini verdi.bebegin canlı oldugunu söyledi.10 gün snra geri çagırdı aynı durumu yaşayanlar varmı acaba.6 haftalgm

Teşkr edrm Canm ikimci gebelikte testi tekrar etmediniz mi peki... benim bi sonraki randevum 2 Haziran o zaman a kadar yapmzsm geç kalmış olurmuyum...

Muhtemelen benımkıde karsılıyor , pekı bunu yapmanızın ozel bır sebebı varmıydı hanı olursa aılede genetık rahatsızlıgı olan bırılerı olabılıyor
Yok. Yalnızca yaşım 39. 2 li testte risk yüzdesi yaştan dolayı yüksek çıkacağı için bunu tercih ettik.

benm testim toxo igm Negatif,,
toxo igg pozitif olmalı öle anladım.. pozitif çıkanlar acaba igg mi bi bakar mısınz...

Forumda bakındım kızlar böle yazıyordu....
korkulacak hiçbirşey yok ıgg nin pozitif olması demek bu hastalığı daha önce geçirdiğiniz yada aşı olarak bağışıklık kazanmış olduğunuzdandır..ıgm negatif demek ise şu anda bu hastalığı geçirmiyosunuz demektir..

Teşkr edrm Canm ikimci gebelikte testi tekrar etmediniz mi peki... benim bi sonraki randevum 2 Haziran o zaman a kadar yapmzsm geç kalmış olurmuyum...
Tekrar ettik tabi ki , yine bağışıklığım Yok çıktı. Bu testler 8-10. Haftada yapılıyor bildiğim kadarıyla

Evet, tam olarak açıklamışsın...

Canım ben de çikolata kistiyle hamile kaldım biri 3.5 cm diğeri 2.5cm. Şimdi Dr dan çıktım henüz bir küçülme yok ama bunlar eriyecek dedi. Umarım öyle olur. Sen hemen hamile kalabildin mi. Biz 1.5 sene uğraştık aşılama filan da tutmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…