- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sizde uyuku durumlari nasil benim kizim nerdeyse gunduz hic uyumuyo gecede pek uyumuyo saat 2 3 kadar debeleniyoruz
Şu uyuku duzenleri artik bi otursa keske ya yemek bile yiyemiyorum surekli ilgi istiyoHıc bellı olmuuo bızımkı her hafta huy degısıyo bazen yarm saat uyuyp kalıyo bazen ıkı uc saat ıyıyo
Ben 2 ay kontrolunde doktoruma sordum rotanin gerekli oldugunu soyledi 3 aylik olunca yaptirmami onerdiKızlar rota aşısı yaptırdınız mı.kafam çok karışık.minicik bedene öyle bir virüs vermeye gerek var mı?
İki doktor da önerdiKızlar rota aşısı yaptırdınız mı.kafam çok karışık.minicik bedene öyle bir virüs vermeye gerek var mı?
Ben yaptirmicam canim. Insallah pisman olmam. Köy hayati hayvan etafimda yok.Kızlar rota aşısı yaptırdınız mı.kafam çok karışık.minicik bedene öyle bir virüs vermeye gerek var mı?
Canım inan bebekden bebeğe değişiyor benim 4. Ama hiçbiri birbirine benzemiyor bu ufaklık brnim çok zorlu mesela ilk kızım gibi....ama ennn geç 6 altı ayı buluyor en zorlu bebekler...Canım sen tecrubelisin ne zman oturuyo bu uyku düzenleri gaz sancıları ne zaman bitiyor sanki gün hevtikçe daha cok şiddetleniyo bugun hep kucağımda uyudu ama yakında işe başlıcam nasıl olur bilmiyorum
Kız tutmuştur beni öldüreceksin vorenesim :)) göster göster için rahatlasınAy iyi yaa. Kilosu iyi olsun da. Doyuyor demek kuzum. .
Bu spiral için de kontrolé gitmedim. Umarım tutmuStr. ..o hastane ye gitmsken oglusmu da gostereyim. dediğin gibi içim rahat etmrdi.ve ben az önce damlattim 3 damla
Amiiiiiin kuzum inşAllah ❤çekilmez miii bal onlar balllHayırlı evlat olsunlarda nazlari cekilir:)
Şu uyuku duzenleri artik bi otursa keske ya yemek bile yiyemiyorum surekli ilgi istiyo
Ben yaptirmicam canim. Insallah pisman olmam. Köy hayati hayvan etafimda yok.
Önümüzdeki hafta 3 ay kontrolumuz var sadece.
Yeter canım kundak içindeyse ayrıca... Debeleniyorum evin içinde iş güç ağzımın içine bakıyor en son slinge sardım kızı evi süpürdüm bağrıma bağlı bi şekildeş..Canim ayrı penye battaniye seriyprum kendisi kundakta oluyor yeterli mi sence hayırdır kuzum senin neyin var çok fazla takip edemiyorum yazilanalri
Benimde hep aklıma geldi gün boyu acaba ne yaptı zeynep ve oğluşu diye....Nasıl geçti canım ilk günün?
Kavuşmuştur artıkBenimde hep aklıma geldi gün boyu acaba ne yaptı zeynep ve oğluşu diye....
Benimki uyuduğunda ses yaptırmıyor ki hiçBnmde elım durmuyo uyudgnda dnlenmek yerıne ıs guc yapıyorum yada mtfakta bseylr yspıyorm
Kuzum benim yaaa işte bu bronşit gerçekten çok sinir bozucu sürekli tekrarlıyor maalesef sen buhar makinasını sürekli çalıştır nem oranını doğru ayarlaman gerekiyor ah kuzum yaa işte bronşlar tıkalı olunca sürekli terleme yapar dediğim gibi nem ve buhar iyi bi dr bulsan tekrardan kıyamam yaaK Koala_anne canımmm merhaba oğlum daha tam atlatamadı bronşiti sanırım.acayio terliyor sürekli bez koyuyorum ama ise yaramıyor artık. Şimdide hapsurugu baya arttı.gunde 3 4 kere dr öksürüyor.valla ne uyku kaldı ne bisey.ben oğlum için ne yapmalıyım. Hangi yolu izlemeleyum
MaşAllah zeynepcim sana ❤Ilk is gününün bitiminden. Istikakımı da aldım (kepekli ekmeğim, yarım galetam) oğluma kavuşma arzusu içinde kocamın beni almasını bekliyorum. Üretim olmadığı için yorucu geçmedi ama 7000 adım yapmışım şimdiden. Fotograftaki hardallar rüyamdaki gibi. Alnım da stresten alerji oldu yaa ((
Ben de kanguruya alıştırabilsem birkaç iş yaparım daYeter canım kundak içindeyse ayrıca... Debeleniyorum evin içinde iş güç ağzımın içine bakıyor en son slinge sardım kızı evi süpürdüm bağrıma bağlı bi şekildeş..
Ay nasıl özlemişlerdir birbirlerini eminim oğluşu çok heyecanlanmıştır aşk bu yavrular yaa:)Kavuşmuştur artık
Emişiyorlardır :)
Ayy sorma ama nasıl süpürdüm geberdim resmen bide sırtıma bağlayıp yapacağım bi dahakine:)) kesinlikle yeni şeyler lazım anam çok çabuk sıkılıyor bu versiyon:)Ben de kanguruya alıştırabilsem birkaç iş yaparım da
Durmuyor hanımefendi
Geçen salladım içinde mayıştı uyukladı
Dün salladım ağladı
Bir tutan bir daha tutmuyor
Elimdeki çareler tükenince ne yapıcam acaba
6 ay sürerse yeni icatlar bulmam lazım :)