2017 Aralık Anneleri

Selam kizlar. 17 martta ilk asilamam oldu ve cok sukur gecen hafta hamile oldugumu ogrendim. Bu sabahki degerim 539,1 cikti. Kismetse keseyi gormek icin pazartesi ilk doktor kontrolumuz var. eger hersey yolunda giderse aralikta dogum olur diye hesapladim :)

Size sormak istedigim keseyi gormek icin ilk kontrolu doktor nasil yapiyor?

Canım benim ilk kontrolümde karından baktı 4+6 da keseyi gördük göremeseydi alttan bakardı herhalde.bhcg 3000 lerdeyken karından görülüyormuş kese.

Herkese gunaydin sat larinizi yazmissiniz yakiniz benmde 26 subat ikinci hamileligim ama vallahi vakit gecmiyor 12 nisan randevum benmde kalp atisi olsun diye hemen gitmiyorum pztesi bhcg degerim 2419 du

Kızlar merhabaaa. Bende aranıza geçtiğimiz perşembe günü katıldım. Sat 4 mart fakat düzensiz adet oluyorum. Ortalama adetime 1 hafta kala yani perşembe günü kan testim 38.78 çıktı. Pazar günü tekrar test yaptırdım ve 282.1 e yükselmiş. Bu cumartesi ilk doktor randevumuza gideceğiz. Çok heyecanlıyııımm. Önerilerinize açığım

Selam herkese, ne guzel yeni haberler geliyor
Demek adet tarihinden o kadar zaman once bile belli oluyor bhcg de, benim adetim 1 gun gecince bakmistim 51 cikmisti. Belki yumurtlama erken olunca daha mi hizli yukseliyor deger, bilemiyorum. Benim dun lekelenme artmis, tedirgin oldum gorunce, bugun dinlendim biraz.

Evet bende çok şaşırdım canım ama çıktı valla gösterdi kendini 3 tl lik idrar testinde. Sonrada kanda :) Bence çok ayakta durma uzan yorma kendini hiçbir şey senin ve bebişinin sağlığından değerli değil. Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

saglikla devam etsin insallah

Benim 2.hamileleigim ama unutmusum sanirim kizlar kalp atislari tam olarak kacinci haftada belli oluyordu:)

Yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz bizim de ilk randevumuz cumartesi gunu insallah gorebiliriz keseyi kalp atisi sanirim 7.haftada duyuluyordu

merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim, foruma daha yeni katıldım dolayısı ile çok acemiyim yıllardır üye olmadan takip ettim 2013 haziran doğumlu bir kızım var o zamanda haziran annelerini sürekli uye olmadan takip etmiştim kısmet olursa aralık annesi de olmaya talibim fakat daha bat a baya var , nasip olursa bu kez aranızda olarak yaşamak istiyorum bu süreci , bakalım kısmet hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum

Aranizda benim gibi deli varmi merak ediyorum. Her gun kan testi ile sonucumu takip ediyorum suzgece dondu kolum

Bugun cok sukur 851 seviyesine geldim. Pzt ilk kontrol heyecan doruktaaaaaaaa

Bat ne zaman canım benım de agustos 2013 lu Kizim var bende bu ay istiyorum allah nasip ederse

Kızlar selam 4buçuk haftalık hamileyim. Uzanırken bir anda aniden baş dönmesi göz kararması oldu ve bayılma hissi yaşadım. Başım zaten ara ara dönüyordu ama bu anı ilk kez yaşadım ve gerçekten bayılıyorum sandım. Bunun sebebi ne olabilir neler yapmam gerekir? Normalmidir?

Sizin sat kac buarada hosgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…