2017 Aralık Anneleri

Normal canım aynısı bende de oldu.

Kızlar meraba.benim de sat 8 Mart bat da 4 nisan di herhangi bi adet belirtim yok idrar testi de negatif çıktı .bekliyorum bakalım Allah hayırlısıni versin

Hayirlisi olsun insallah, cok takmamaya calis, benim ilk denemelerimde kafaya takmaktan adetim gecikiyordu

Bende de hafif bas donmesi gibi belirti olmustu dun. Ama bu halsizlik normal midir, yoksa psikolojik mi anlamadim doktoruma gore 5 haftalik gebeligim, biraz erken mi basladim yorulmaya ne?

Aranizda benim gibi deli varmi merak ediyorum. Her gun kan testi ile sonucumu takip ediyorum suzgece dondu kolum

Bugun cok sukur 851 seviyesine geldim. Pzt ilk kontrol heyecan doruktaaaaaaaa
Allah iyiligini versin :) yazik parana kiz bir iki gun ara ver en azindan. Bat ne zamandi senin? Nasil gitti degerler dedikleri gibi 2 gunde 2 kati mi?

Bende de hafif bas donmesi gibi belirti olmustu dun. Ama bu halsizlik normal midir, yoksa psikolojik mi anlamadim doktoruma gore 5 haftalik gebeligim, biraz erken mi basladim yorulmaya ne?
Canım kendimden örnek olarak söyleyeyim sana. Ben biraz atıştırdım hemen geçti o halim. Sanki enerji dolu maratona koşacak gibiyim şuan. Bebişlerimiz şuan kanımızı sömürdükleri için aldığımız besinlerin değerlerini çabuk kaybediyor vücudumuz ve minik oburikslerimize aktarıyoruz sanırım. :)

Bak sen su mercimegin yaptigina, simdi bunu yapan yarin bir gun neler yapmaz

Bak sen su mercimegin yaptigina, simdi bunu yapan yarin bir gun neler yapmaz
Aynısını düşündüm bende. :) o yüzden hem oburikslerimizin sağlığı hemdr kendi sağlığımız için büyük öğünler yerine lüçük ama sık öğünler yememiz ve bol su tüketmemiz gerekiyor canım. Sende kendine dikkat et allah korusun.

aklima eski turk filmlerinde hamile kadinin basi donup gozu kararir bayilir ya o sahne geldi normaldir sanirim

bende yeni katıldım aranıza
hayirli olsun sagliklica kucagina al ins

Bende gün sayıyorum kızlar inşallah bende müjdeyi veririm bakalım aralık annesi olurum
insalah Allah gonlune gore versin

Canım kimyasal gebelikmiş ne yazıkki düşük yaptım Kısmette 2017 annesi olmak yokmuş demekki

Sizin sat kac buarada hosgeldiniz
Hoşbuldum cnm
Sat 3mart
Bugun doktor 4 hafta 3 günlük dedi keseyi gördük
2 hafta sonra kalbi duyarız dedi
Lekelenmem var bnm kızlar ya sizde de var mı
Kahverengi leke oluyo günde bir kez fln
Ptsi iğne yaptırdım haftaya da yaptıracam
Ama ilki gibi bu da düşük olacak diye tedirginim

Hayirli

Hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Benim bir haftadir lekenme oluyor, ilk oldugunda doktoruma soylemistim istirahat et dedi sadece. Tedirgin olmamaya calis, sen ne kadar rahat olursan ikiniz icin de o kadar iyi, oyle degil mi?

Canim bu donemlerde lekelenme olmasi normalmis bana da doktorum soyledi icini ferah tutmaya calis sen. Bir de benimde sat ayni. Keseyi alttan muayene ile mi gordu yoksa karnindan mi gordu

Doktora gittin mi peki canm keseyi gordunuz mu. Ben unutmusum sanki ne zaman kese ne zmaan kalp atisi :)
Aynen bende unutmusum herseyi gitmedim kan testi yaptim sadece 12 nisan carsambaya randevu aldim 6 hafta 3 gunluk olacagiz saglik ocagindaki hemsirem kalp atisi ancak olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…