2017 Aralık Anneleri

Biraz daha detaylı anlatır mısın nasıl olduğu ilgimi çekti... Yani abinle sen aynı anda annenin karnında büyüdünüz ve 3 ay arayla doğdunuz öyle mi?? Yoksa ben yanlış mı anladım

Abisi doğduktan üç ay sonra annesi arkadaşa hamile kalmış

Yani o zaman abisi ile arasında 3 ay değil 12ay var... Aramızda 3 ay var deyince ben şok

Kızlar ilk cocugu ile şuan hamile kaldıkları bebislerin arasını konuşuyorlardı cnm. Annem abımı doğurduktan 3ay sonra bana hamile kaldı

Selam kızlar nasip gwciyir? Bugün 8haftalik oldum belirtilerim hafifledi. Kasiklarda batma kasılma hiç yok. Midem sürekli kaziliyor sanki

Y yesilruya 6,5-7 haftada başladı sabah aksam bulanti, iştahsızlık halsizlik sonra 8,5-9haftada hafiflemeye başladı busefer sadece akşamları bulantı, şişkinlik ve iştahsızlık oluyo. 10+4 olduk ve hala bekliyorum ne zaman tam bitecek diye:)))

Dünü hep ağlayarak geçirdim canım nerde anneler günüyle ilgili bişey varsa ağladım. Ne bileyim canım hiç umudum yok inşallah bir mucize olur. Ogleden sonra tekrar gidicem doktora.

Dünü hep ağlayarak geçirdim canım nerde anneler günüyle ilgili bişey varsa ağladım. Ne bileyim canım hiç umudum yok inşallah bir mucize olur. Ogleden sonra tekrar gidicem doktora.

Canım lütfen çok üzme kendini, bir şey olsa bile hamile kalabilmen çok önemli Allah hayırlısı sağlıklısını versin sanada hepimize de

Canım lütfen çok üzme kendini, bir şey olsa bile hamile kalabilmen çok önemli Allah hayırlısı sağlıklısını versin sanada hepimize de
Sağol canım inşallah bunlar da geçer aşılama oldu benim 18 ayda kavusmustum yavruma. Ama rabbim daha hayirlisini ve sagliklisini verir inşallah.

Sağol canım inşallah bunlar da geçer aşılama oldu benim 18 ayda kavusmustum yavruma. Ama rabbim daha hayirlisini ve sagliklisini verir inşallah.

Amin canım benim, bugün git doktora bakalım ne diyecek, benimde öğleden sonra kontrolüm var içim kıpır kıpır Allaha emanetiz. Her şeye tevekkül edeceğiz.

Mutlaka haber ver canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?

Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?
Günaydın,
2'li test kesinlikle olacağım, kötü bir sonuç çıksa tabi ki aldırırım diyemem ama yine de önlem amaçlı yapılması gerekir diye düşünüyorum... Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…