Biraz daha detaylı anlatır mısın nasıl olduğu ilgimi çekti... Yani abinle sen aynı anda annenin karnında büyüdünüz ve 3 ay arayla doğdunuz öyle mi?? Yoksa ben yanlış mı anladım
Abisi doğduktan üç ay sonra annesi arkadaşa hamile kalmış
Yani o zaman abisi ile arasında 3 ay değil 12ay var... Aramızda 3 ay var deyince ben şok
benimde ağzımda devamlı ekşimsi bir tat var ne yesem aynı tat ekşi çözemedimSelam kızlar nasip gwciyir? Bugün 8haftalik oldum belirtilerim hafifledi. Kasiklarda batma kasılma hiç yok. Midem sürekli kaziliyor sanki
Canımm 11. Haftadayım ilk basa gore artış var diyebilirim her gun olmuyor ama oluyor yıne deKızlar bir şey soracağım: Bulantı problemi yaşayanlar kaçıncı haftadan sonra hafifledi ya da düzeldi?
Artış mı? Ben azalacak diye beklerkenCanımm 11. Haftadayım ilk basa gore artış var diyebilirim her gun olmuyor ama oluyor yıne de
Günaydın canım amin inşallahGünaydın arkadaşlar..Hep güzel haberleri aldığımız çok güzel bir hafta olsun inşallah..
Dünü hep ağlayarak geçirdim canım nerde anneler günüyle ilgili bişey varsa ağladım. Ne bileyim canım hiç umudum yok inşallah bir mucize olur. Ogleden sonra tekrar gidicem doktora.Günaydın kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun Rabbimize çok şükür ki bize bu duyguyu nasip etti. İnşallah seneye yavrularımız kucağımızda kutlarız
@beren20 cnm benim ümidm var sakın salma kendini
Dünü hep ağlayarak geçirdim canım nerde anneler günüyle ilgili bişey varsa ağladım. Ne bileyim canım hiç umudum yok inşallah bir mucize olur. Ogleden sonra tekrar gidicem doktora.
Sağol canım inşallah bunlar da geçer aşılama oldu benim 18 ayda kavusmustum yavruma. Ama rabbim daha hayirlisini ve sagliklisini verir inşallah.Canım lütfen çok üzme kendini, bir şey olsa bile hamile kalabilmen çok önemli Allah hayırlısı sağlıklısını versin sanada hepimize de
Sağol canım inşallah bunlar da geçer aşılama oldu benim 18 ayda kavusmustum yavruma. Ama rabbim daha hayirlisini ve sagliklisini verir inşallah.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım 12.haftasan sonra olmuyo diyen de var 9 ay çekendeArtış mı? Ben azalacak diye beklerken
Dünü hep ağlayarak geçirdim canım nerde anneler günüyle ilgili bişey varsa ağladım. Ne bileyim canım hiç umudum yok inşallah bir mucize olur. Ogleden sonra tekrar gidicem doktora.
Günaydın,Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?