2017 Aralık Anneleri

Selamlar , 2015 Ekim Anneleri ' ndeydim simdi 2017 aralık annesi olacağım kısmetse. En son 10 gün önce gittim 8+1 di bir daha 11 haftalıkken ikili taramaya çağırdı.

Canim sen kacinci haftada duydun kalp atişini

Canim sen kacinci haftada duydun kalp atişini
Canım ben gittiğimde yedi haftalık olması gerekirken altı haftalıktı ultrasonda drumda dedi hatta kese olması gerektiği gibi ama bebek küçük diye çok üzülmüştüm kalp atışını da duymamıştım yedi 6+6 fa kalp atışını çok derinden duyduk bebek gene küçücüktü yedinci haftada gittiğimde kalp atışını çok güzel duyduk en son sekizinci haftada gitmiştim bebek haftasını yakalamış dedi drum 11. Haftada gideceğim tekrar inşallah hayırlı haberler alırım tekrar

İns canim. Daha bana doktor su kadar haftalik bile demedi en son on gun once ozelde bi yere gittim o da keseyi gordu sadece 6.63 mm dedi on gun sonra gel dedi bakalm allahm ins hayirli haberler aliriz pazertesiyi iple cekiyorum. Bizde cok bekledik bu bebisi iki bucuk sene oldu

Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin canım inşallah bu sefer gittiğinde kalp atışını duyup bebeğini görürsün ben beş yıllık evliyim hiç korunmadım iki dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim Allah kimseye yaşatmasın herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah duam hep bu yönde . Bende çok merak ediyorum bebeğimi acaba büyüdü mü sağlıklı mı inşallah güzel haberler alırız hep birlikte

Amin canim insaallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim

Pazartesi'ye kadar en kötüsünü düşünme... ilk hamileliğimde 7. Haftada ancak duymuştuk kalp atışını.Hayırlısı olsun

Canım bende aşılama ile hamile kaldım 6+3de vajinal ultrasonda duyuldu kalp atılı haftasıyla uyumluydu 1 hafta sonra tekrar gittik başka bi dr inceledi 7+2 dedi 8+1 olması gerekirken cuma günü başka bş dr a gittik gününü yakaladı 1 gün küçük sadece. Yani aşılama diye illa gününü takip edecek diye bişey yok arada bile gerileme olabiliyo. Senin bebeğinde geriden geliyo olabilir o nedenle henüz kalp atışını duymuyo olabilirsiniz özellikle karından baktıysa duyulmaması çok normal.. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlattır ve sağlıkla 9 ay sonunda kucağına alırsın

Bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür her şey yolunda
bulantı bir şey yiyip içemeyince 10 günde kilo vermişim halsizlik de çok fazla
Kızım iyileşeyim diye gelip gidip öpüyor buna değer

kızlar bende bugün 6+6 da vajinal ultrason ile kalp atılişını duydum sadece daha önce rahimden 3 kez histeroskopi geçirmiştim yapışıklık ve rahimdeki perde sebebiyle bu sebeple erken doğum riski olsbiliyormuş hatta gerekli görülürse rahime dikiş atabilirlermiş, sürekli kontrol altında olmam gerekiyor riskli gebelik doktoru bulmam gerek bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz biri varmı acaba istanbul avrupa yakasında.

Allahım çok üzüldüm hemen baska doktora gitseydin bi canım bide altdan mı baktı

Canım ben avcılardayım burda 3 doktor var baya ünlü özel avcılar hospitalde Nil hanım baya bi yoğun Ve ünlü medicana farukbey var bide Anadolu hastanesi Özcan bey var

Tam 5 haftalikken gitmiştim 6.5 mm keseyi görmüştüm. Rabbim en hayırlısı neyse onu versin. Sağlıklı bir bebekse devam eder inşallah dua etmekten başka yapacağım bisey yok.

İnşallah canim inşallah rabbim büyük. Kalp atışı olsaydı belki haftasına takilmiycakti ama sesi duyamayinca 6+5teyken kalbi durmuş olabilir dedi.

Pazartesi'ye kadar en kötüsünü düşünme... ilk hamileliğimde 7. Haftada ancak duymuştuk kalp atışını.Hayırlısı olsun
Sata göre 8. haftadayim canım hic imudum kalmadı diyebilirim inşallah bebegim sağlıklıdır.

Keşke kalp atışını duysaydik da geriden gelseydi canim ama hem karından bakti hemde vajinal ikisinde de sesi duyamadi. Bebeğin boyu 8.4mm olmuş. Vajinal 3.5 mmde karindan ise 5 mm duyuluyormus. Allahtan hayirlisini diliyorum artik elimden bisey gelmiyor sadece agliyorum.

Allahım çok üzüldüm hemen baska doktora gitseydin bi canım bide altdan mı baktı
O şokla gitmedim canım ama sadece karindan baksa umudum olurdu. Vajinal de bakti ama duyamadi. Bebegim kocaman olmuş 8.4mm gördüm ekranda çok kötü oldum anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…