- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
Selammm, ay sizinde bizim gibi 2yaş olucak araları.. Çok zorlanmayız umarımSelamlar , 2015 Ekim Anneleri ' ndeydim simdi 2017 aralık annesi olacağım kısmetse. En son 10 gün önce gittim 8+1 di bir daha 11 haftalıkken ikili taramaya çağırdı.
Canim benim uzulme. Allah senin de bebeginin de yardımcısı olsun.insalalh bir sorun yoktur. Cokca dua et.Kızlar çok üzgünüm bebegimi gördüm ama kalp atışı yoktu. Normalde 7+3 olması lazım sata göre ultrasonda 6+5 gözüktü. Doktor belki kalbi durduğu için gelisimi de durmuş olabilir dedi. Pazartesi tekrar çağırdı o zaman da duyamazsak alırız dedi.
Biraz daha detaylı anlatır mısın nasıl olduğu ilgimi çekti... Yani abinle sen aynı anda annenin karnında büyüdünüz ve 3 ay arayla doğdunuz öyle mi?? Yoksa ben yanlış mı anladımBen var olduguma göre mümkün demekki :))))
İnşallah canım inşallahCanim benim uzulme. Allah senin de bebeginin de yardımcısı olsun.insalalh bir sorun yoktur. Cokca dua et.
Abisi doğduktan üç ay sonra annesi arkadaşa hamile kalmışBiraz daha detaylı anlatır mısın nasıl olduğu ilgimi çekti... Yani abinle sen aynı anda annenin karnında büyüdünüz ve 3 ay arayla doğdunuz öyle mi?? Yoksa ben yanlış mı anladım
Anneler gününüz kutlu olsun hanimlar♡♡♡♡♡Anneler gününüz kutlu olsun kızlar Allah beneklerimizi sağ salim kucaklamak nasip etsin
Yani o zaman abisi ile arasında 3 ay değil 12ay var... Aramızda 3 ay var deyince ben şokAbisi doğduktan üç ay sonra annesi arkadaşa hamile kalmış
Aynen canım :))Yani o zaman abisi ile arasında 3 ay değil 12ay var... Aramızda 3 ay var deyince ben şok
İkili testin zararı Yok canım sadece kan veriyorsun . Bazı arkadaşlar problem çıkması durumunda bebeği aldırmayacağız nasılsa stres bari olmayım diye düşünüyor o yüzden yaptırmak istemiyor çokçaKızlar öncelikle tüm anne adayları olarak hepimizin anneler gününü kutlarım...
Ben de dün özel doktora başladım... Kalp atışını duydum çok şükür... Kıpır kıpır atıyordu kalbi... Ultrason resminden cinsiyet anlayan arkadaşlar benimkisi altta duruyordu ne sağda ne solda nasıl anlayacağız
Benim bebeğim adet tarihine göre 2 hafta geri ama bu geç yumurtlama ile alakalı... doktorum ilk aylarda geriliğin sorun olmadığını 9.haftamda olduğumu ve doğumun da buna göre hesaplanacağını söyledi... İleriki aylarda gerildik olması durumunda sorun olabilirmiş... Bu arada 12.haftayı biraz geçe gideceğim kontrole 2li test de yapılacak... Bu testin zararı ne ki bazıları yaptırmak istemiyor?? Onun dışında lekeleme kanama vs olursa watsaptan haber ver mutlaka dedi... İnşallah gerek kalmaz... Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum
Canım liv hospital da Prof Arda Lembet varkızlar bende bugün 6+6 da vajinal ultrason ile kalp atılişını duydum sadece daha önce rahimden 3 kez histeroskopi geçirmiştim yapışıklık ve rahimdeki perde sebebiyle bu sebeple erken doğum riski olsbiliyormuş hatta gerekli görülürse rahime dikiş atabilirlermiş, sürekli kontrol altında olmam gerekiyor riskli gebelik doktoru bulmam gerek bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz biri varmı acaba istanbul avrupa yakasında.
nasıl peki iyimi acaba canım bende araştırıyorum memorial dekini kimse ttavsiye etmedi biraz suratsızmıiş cihangir bey, florance nightingene de alin hanım car onuda araştırıyorum inşallah iyi birini bulurum.Canım liv hospital da Prof Arda Lembet var