İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım kalp atışını duymuş muydun sen?Amin canım benim, bugün git doktora bakalım ne diyecek, benimde öğleden sonra kontrolüm var içim kıpır kıpır Allaha emanetiz. Her şeye tevekkül edeceğiz.
Florance nightingale de Herman İşçi yi buldum, çok iyi yorumlar var. bugun ona gitcem memnun kalırsam yazarım sana danasıl peki iyimi acaba canım bende araştırıyorum memorial dekini kimse ttavsiye etmedi biraz suratsızmıiş cihangir bey, florance nightingene de alin hanım car onuda araştırıyorum inşallah iyi birini bulurum.
Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım kalp atışını duymuş muydun sen?
Günaydın,
2'li test kesinlikle olacağım, kötü bir sonuç çıksa tabi ki aldırırım diyemem ama yine de önlem amaçlı yapılması gerekir diye düşünüyorum... Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Tabi ki yaptıracağım canım
İnşallah duyarsın canımYok canım bugün kısmetse eğer atıyorsa stres yapıyorum
İnşallah duaların kabul olur canım sağol desteğin içinDualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin strest yapma lütfen zor biliyorum ama taktiri ilahi
Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?
trkn0709 esim yaptır diyo randevumu aldim ama hala kararsizim yaptirmakta. Aldırmak gibi bi düsüncemiz hicbir zaman olamaz. Sadece sagliginin nsl oldugunu ogrenmek icin yaptirirsam yaptircam. Ozel hastane maaliyetleride malum. 2 haziranda benim randevum.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Ben yaptiricam insallah. Aldirmak aldirmamak icin degil zaten Rabbimin verdigine kabuluz. Insallah saglikli olur tek temennimiz bu.Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?
Niye peki canım sebebini söylermisin
Benim yakinimdaki devlet hastanesindeki dr burda yapilmiyo dedi. Ogrenip randevunu al ozelden bile 1 ay onceden aldim ben yogunluk vardi cünku. Devlet daha yogundur.Aynen cnm bende normalde özele gidiyorum ama devlette yaptırıcam normal kadın doğum bölümüne alınıyor demi riskli bölüme değil
Amin canım inşallahberen20 bize de haber verin Rabbim hayırlısını versin