2017 Aralık Anneleri

Amin canım benim, bugün git doktora bakalım ne diyecek, benimde öğleden sonra kontrolüm var içim kıpır kıpır Allaha emanetiz. Her şeye tevekkül edeceğiz.
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım kalp atışını duymuş muydun sen?

nasıl peki iyimi acaba canım bende araştırıyorum memorial dekini kimse ttavsiye etmedi biraz suratsızmıiş cihangir bey, florance nightingene de alin hanım car onuda araştırıyorum inşallah iyi birini bulurum.
Florance nightingale de Herman İşçi yi buldum, çok iyi yorumlar var. bugun ona gitcem memnun kalırsam yazarım sana da

Günaydın,
2'li test kesinlikle olacağım, kötü bir sonuç çıksa tabi ki aldırırım diyemem ama yine de önlem amaçlı yapılması gerekir diye düşünüyorum... Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Tabi ki yaptıracağım canım

Bende yaptırmayı düşünüyorum kızlar eşimle kararlıyız Allah korusuun kötü çıkarsada aldırmayı düşünmüyoruz rabbimin emaneti sahip çıkmak lazım. Sonuçta aldırdığını düşünsene ya bir daha anne olamazsak bu beni çok yıkar. Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah sağ salim kavuşuruz.

trkn0709 trkn0709 esim yaptır diyo randevumu aldim ama hala kararsizim yaptirmakta. Aldırmak gibi bi düsüncemiz hicbir zaman olamaz. Sadece sagliginin nsl oldugunu ogrenmek icin yaptirirsam yaptircam. Ozel hastane maaliyetleride malum. 2 haziranda benim randevum.

trkn0709 trkn0709 esim yaptır diyo randevumu aldim ama hala kararsizim yaptirmakta. Aldırmak gibi bi düsüncemiz hicbir zaman olamaz. Sadece sagliginin nsl oldugunu ogrenmek icin yaptirirsam yaptircam. Ozel hastane maaliyetleride malum. 2 haziranda benim randevum.

Aynen cnm bende normalde özele gidiyorum ama devlette yaptırıcam normal kadın doğum bölümüne alınıyor demi riskli bölüme değil

Kızlar günaydın 2'li test hakkında düşünceleriniz neler tabiki Allahtan gelene bin şükür ama yaptırıp yaptırmamak arasında düşünceleriniz neler ?
Ben yaptiricam insallah. Aldirmak aldirmamak icin degil zaten Rabbimin verdigine kabuluz. Insallah saglikli olur tek temennimiz bu.
sadece Allah korusun kötü sonuc cikarsa belki alinacak onlem olabilir diye. Önlem alinmasa bile merakimdan.

Kızlar bende bugün doktora gidicem bakalım içimdeki kanamalı bölge ne durumda.? 9. HaftamızdayıZ belirtiler artıyor ağzımın hiç tadı yok sürekli uyku halindeyim elim ayağım boşalıyor sanki bayılcam gibi hissediyom varmı benim gibi aygın baygın...

Kizlar gunaydin keske hamilelik oncesi bikac kilo fazlami verseymisim herkes ilk 3 ay zayifliyosun falan demisti benim istahimin masallahi var zayiflamak bir kenara kilo almisim daha simdiden hergun 1 saate yakin yurumeye calisiyorm

Niye peki canım sebebini söylermisin

Kesin bilgi vermiyor çünkü sadece risk gösteriyor.
Diyelim ki 200 de 1 down sendromu olma riski çıktı diyelim. Bu da bana düşük bir oranmış gibi geliyor. Hem down sendromu olarak doğacak olsa bile aldırmayı düşünmüyorum

Aynen cnm bende normalde özele gidiyorum ama devlette yaptırıcam normal kadın doğum bölümüne alınıyor demi riskli bölüme değil
Benim yakinimdaki devlet hastanesindeki dr burda yapilmiyo dedi. Ogrenip randevunu al ozelden bile 1 ay onceden aldim ben yogunluk vardi cünku. Devlet daha yogundur.

X