2017 Aralık Anneleri

aynen canim bizi de bugun hastaneye yatirdu yaptı doktor bronsit olmus kuzum sabahtan beri delmedikleri yer kalmadi.aman dikkat dedim biz hemen müdahale etmemize rağmen ilerledi hastalik.

Canım gecms olan nesı vardı nıye gıtrdunuz.. gecesen berı baya balgam cıktı bzıım cekıyorz sureklı aspiratrle. Arada haff öksrkte var korktm bnde

Canım gecms olan nesı vardı nıye gıtrdunuz.. gecesen berı baya balgam cıktı bzıım cekıyorz sureklı aspiratrle. Arada haff öksrkte var korktm bnde
Bizde 25 günlukken bronsit olmustuk.
Yatıs yapmistik hastaneye.
Cigerler tikanmisti.
Basta öksürükle basladi balgamı indi cigerlerine tıkadı cigerleri.
Burnunu sık sık temizleyin cigerlerine inmesine izin vermeyin.
Daha sonra tekrarladi 2 kez antibiyotik kullandik.
Hastaliga yakalanmamak icin
Avm lere gitmeyin
eve hasta sokmayin.

Balgam sokturucu asist bi cay kasigi veriyoduk günde.
Sirtina Asagidan yukari pıtpıt yapmamizi onermisti dr.
Bronslari acmak icin hava kullandik hastanede sonrada evde.
Bronslar icin ventolin surup vermisti dr.
Ins. kimsenin kullanmasina gerek kalmaz.

O zmn acilmaz canim benim.Allah korusun.Aventin biberonuydu di mi seninki de?Ben lansinohu denedim.O daha iyi sanki
Avent ve dr brawns var bende canım
Lansinosh daha mı anne göğsüne yakın
Dr brawns hızlı akıyor diye avent almıştım
Yavaş akış olsun tek delik diye ama onda da kaçırıyor
Az önce emmek istemeyince süt mü yok acaba dedim
Yumuşaktı meme, onu doyuracak kadar çıktı yine
Bende içmedi, babasına verdim o içirdi
minnak bundan sonra bende babasına vereyim biberonu o içirsin
Teşekkürler :)
Sen aç hissettiği için gece sağıp gün içinde veriyordun ya canım
Buzluğa atarsan gün içinde mamaya gider elin
Buzluktakini hemen çözdürmek mümkün değil sanırım
Önce alt kısma alıp erittikten sonra ısıtıyosun
Eğer çok miktar sağdıysan ikiye bölüp koyabilirsin bence
Ben geçen 80 sağmıştım onu bile ikiye böldüm yarısını buzluğa attım
Gün içinde benimde ihtiyacım oluyor
Dolapta süt varsa içim daha bir rahat oluyor

Bende dik oturtuyorum ama hızlı çekiyor bazen
Sinir mi yapıyor nedir
Babasında daha iyi içti
Sakin sakin
Benim gerginliğim geçiyor galiba ona da

Eğer buzluğa atacaksan bekletmeden sağdığını direk dondur bence
Baby me poşetleri uygun fiyat
Az da olsa, çok da olsa doldur at o zaman

biz ailece bebek dışında hastaydı zaten bizden bulasti
Cektkce gelıyo balgam.. az öksrukte oluyo gotrsekmıkı dktra kızlar basına gelen varmı ne dıyo doktr
bizim öksürük dun başladı birkaç gun önce vardi öksürük henuz akıntısı sandim ben

Cook gecmis olsun.Bi an once iyi olsun ins.minik yavrun canim
cok tesekkurler dua edin.

korkma canim bi göster dr tedbir alirsin en azindan.

Ben de emzik vermiyorum. Hatta denedim almıyor zaten. Facebookta emzirme sanatı diye bir grup var cok yararlı bilgiler ogrendim ben. Orda da emzik ve biberona cok karşılar.
Herkes farklı bi şey söylüyo işte canım. Kimi faydalı diyor kimi sakıncalı.

Aynen canim hickiirken hep kusuyor doktor reflu diyip gaviscon u dayadı toz suya karıştırılıyor agzins almadi limonlu suyu deneyim olmadı canim bir cay kaşığı suya bir damla limon mu
Canim bir iki damla suya bi damla limon damlat.su limonun eksisini azaltmak icin.valla benim tek cozumum bu.hemen kesiliyor.bana emzir gecer diyolardi o bile cozum degil.

Erkek bebek anneleri.26 gunluguz.oglymun kuyruk sokumunda mercimek tnesinden kucuk bir kapanmis delik var sanki.etrafindada kıllar var.killar normal demistim ama o dedigim tuhaf şeyi bu aksam farkttim.sizdede killar var mi.pazartesi kontrolumuz var gosteecem insallah kotu bisiy yoktur.internette hic iyi seyler yazmiyor.dua edin kizlar koth bisiy cikmaz insallah.sabah ozele mi gotursem beynimden cikmiyor.

valla istersen bi götur gogus hiriltisi varsa gec kalma oğlum bronsit olmus ki hemen dr göturmemize rağmen.birsey yoksa bile için rahat eder.

Bogaz hıırltısı var cnm oda balgamdan galıba balgam gelıyo cnku cekıyoz.. gerekmıyosada gotrmek ıstemıuom mıkrop kapmasn dıye

Bızımde var orda tuylenme sankı acınca bakarm yonede

Iyi aksamlar arkadaslar..bebegim 53 gunluk..sizler bu zamana kadar hangi kontrollere gittiniz...1ay kontrolunde doktorumuz goz muayenesi dedi henuz yaptirmadik kalca ultrasonunu da 2.ay yaptircaz...sizler goz kontrolune ne zaman gittiniz

Onu bizim dokrora sordun da ne cikarsa onu donduracaksin dedi. Mesela iki göğsünü ard arda sağıp tek bir torbada dondurabilirsin. Yavda tek göğsünü bir torbada dondurabilirsin ama 200 ml den fazla olmamalı. Benim 130-150 arası cikiyor bir memeden. Bazen de digerini üzerine ekleyince 160-170 oluyor. Bakıcı onu bir defada eritecek ama bebege verecegi kadarını ısıtıp biberonla icirecek kalanı buz dolabinda 4 derecelik kisimda saklayacak

Süt poşeti mi kullanıyorsun?

Iyi aksamlar arkadaslar..bebegim 53 gunluk..sizler bu zamana kadar hangi kontrollere gittiniz...1ay kontrolunde doktorumuz goz muayenesi dedi henuz yaptirmadik kalca ultrasonunu da 2.ay yaptircaz...sizler goz kontrolune ne zaman gittiniz

Walla bıze goz dıyen olmadı devlete gttıık 43 gnluhuz kalca ıcınde 2. Ay dendı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…