2017 Aralık Anneleri

Ilk zaman sarilik icin sadece bir aletle bakmislardi simdik niye idrara dondu birde gercekten hem emen bebek deger okadar yuksekken gozlerinden bile anlasilmasi lazim cok sasirdim. Insallah birsey cikmaz azalir

Ya zaten değer o kadar yüksek olsa belli ederdi içini ferah tut kuzum işte bebisin bosu boşuna eziyet çekti bak gor pazartesi sonuçla temiz çıkacak

Ben dr kaç gündür sütlerimi ısıtıp vermeye çalışıyorum
Uykusu varsa asla içmiyor
Ama uykuya da dalmıyor
Emmiyor da
Bi kısır döngü benimkisi de
Ben bu işi başaramıcam sanırım
Bende basaramayacamgaliba delirmek üzereyim 4 saat oldu kalkıp emmedi uyanmıyor ya

Işte o ağlamaları bebeklerin duygusal açlığı. Nasil ki sigara iciyirsa morali bozuk olan insan bebeler de bunalımdayken meme emiyor. Sudak tiryakiliği yani :))) emzikle geçiştir
Emzigi doğduktan 3 gün sonra vermeye çalıştık hala da çalışıyoruz yok almıyor emzigi diliyle attırıyor

Işte o ağlamaları bebeklerin duygusal açlığı. Nasil ki sigara iciyirsa morali bozuk olan insan bebeler de bunalımdayken meme emiyor. Sudak tiryakiliği yani :))) emzikle geçiştir
Bi bendekinde emme merakı yok demek ki
Ne gaz onda emme isteği yaratıyor ne uyku
Çok aç olacak da o zaman güzelce doyuracak
Senin gibi yapayım ben de aç diye sürekli veröeye çalışıyorum halliyle bir iki çekip bırakıyor
2saatte bir vereyim sadece
Bakalım acıkacak mı

saat 9 dan sonra birsey oluyor bu kiza 5 dak uyumuyor surekli emmek istiyor karni tok memede dursa bir sure aonra sikilip basiyor yaygarayi surekli bir aglama hali hala uyumadi cok.daraltti bugun.beni simdi ayagima aldim ama hala kipir kipir sabah olmayacak anlasilan bugun bize

Emzigi doğduktan 3 gün sonra vermeye çalıştık hala da çalışıyoruz yok almıyor emzigi diliyle attırıyor
Hastaneye giderken pusetine koyuyoruz emziği de veriyoruz birazcık oyalıyor
Yoksa kesinlikle durmuyor onda
Gerçi daha ağlamadan eve dönemedik
Dönüş yolunda emziği ittirip ağlamaya başlıyor bizimki de

Canim ben biberonu kestim kizim almıyor zaten emzirmeye bsaat başı emzirmeye çalışıyordum ama fazla gelmeye kusmaya başladı bende tekrar 2 saate bir emziriyorum bizde de gündüz uyuyor gece uyumuyor
Bizimki kusmuyt da agzina geliyr yutuyr.Kussa rahatlar canım.Gece duzeni zamanla oturur ins.

Ben dr kaç gündür sütlerimi ısıtıp vermeye çalışıyorum
Uykusu varsa asla içmiyor
Ama uykuya da dalmıyor
Emmiyor da
Bi kısır döngü benimkisi de
Ben bu işi başaramıcam sanırım
Aglamiyrsa hic uzulme canim.Sen en iyisi buzluga at sutleri.Cok ihtiyac olmuyr sanki sagdiklarina.Sonra cok isine yarar.Bizimki dd aglamaktan yorgun dustu herhalde saatlerdr uyuyr.Acikmistr ama kendinin uyanmasıni beklicem

Agznda köpük olms bebegmn emzokte olr dımı korktm smdı.. bogazıda baya hırltılı aspiratrle ıkı kere cektm zararı olrmukı sık cekmeönn

Dun esımde bebısın bı kıyafetını verde okutayım sarılıga karsı dedı.. 43 gnluguz olrmu daha sarılk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…