Ilk zaman sarilik icin sadece bir aletle bakmislardi simdik niye idrara dondu birde gercekten hem emen bebek deger okadar yuksekken gozlerinden bile anlasilmasi lazim cok sasirdim. Insallah birsey cikmaz azalirYaa kuzum ne bileyim bende şaştım kaldım dr 15 diyince hadi dese dese 7,8 falan der dedim şok oldum, iyide bu bebek cin gibi bayılıp uyumuyor dediğin gibi sürekli emiyor e 1 kg da almış kan uyuşmazlığıda yok eller ayaklar bembeyaz teni kirli yeşilede dönmüyor hep dedim dr a... Oda bünyesi yavaş atıyor sarılığı dedi, bu kadar yüksel olsa çıt sesinden bile uyanıyor mümkün değil kaldıramam uykudan yani... Anlamadım gitti bide o idrar yaptığı poşette değerleri yüksek gösteriyormuş saçma bi iş verdik idrarı tekrar bakalım ne diyecek pzrtsi... Bi baş hekim tanıdıl var ona sordu eşim demişki başına sarı tülbent koyun hastaneye yatıracağız derselerde yatırmayın çünkü bazı bebekler 6 ay bazen 1 seneyi buluyormuş yavaş yavaş atarlarmış değerlerinde bişey yok demiş... Koca baş hekim sarı tülbent koyun demiş ya çok güldüm başka dr a desen ne alaka der bizim eski yöntrmlere :)) ya kuzum bakalım brn bebeğimde bi farklılık gerileme görmüyorum
Tesekkur ederim demekki o fiyatlad arasnda geneldeBen 85tlye yaptırdım cnm
Ya zaten değer o kadar yüksek olsa belli ederdi içini ferah tut kuzum işte bebisin bosu boşuna eziyet çekti bak gor pazartesi sonuçla temiz çıkacakYaa kuzum ne bileyim bende şaştım kaldım dr 15 diyince hadi dese dese 7,8 falan der dedim şok oldum, iyide bu bebek cin gibi bayılıp uyumuyor dediğin gibi sürekli emiyor e 1 kg da almış kan uyuşmazlığıda yok eller ayaklar bembeyaz teni kirli yeşilede dönmüyor hep dedim dr a... Oda bünyesi yavaş atıyor sarılığı dedi, bu kadar yüksel olsa çıt sesinden bile uyanıyor mümkün değil kaldıramam uykudan yani... Anlamadım gitti bide o idrar yaptığı poşette değerleri yüksek gösteriyormuş saçma bi iş verdik idrarı tekrar bakalım ne diyecek pzrtsi... Bi baş hekim tanıdıl var ona sordu eşim demişki başına sarı tülbent koyun hastaneye yatıracağız derselerde yatırmayın çünkü bazı bebekler 6 ay bazen 1 seneyi buluyormuş yavaş yavaş atarlarmış değerlerinde bişey yok demiş... Koca baş hekim sarı tülbent koyun demiş ya çok güldüm başka dr a desen ne alaka der bizim eski yöntrmlere :)) ya kuzum bakalım brn bebeğimde bi farklılık gerileme görmüyorum
Haklısın kuzum hastanelere insan gitmeye korkuyor hasta değilken hasta eder bebisi oranın ortamıKuzum pislik yuvası heryer hemşire bile takır takır öksürüp hapşuruyordu ben götürmedim bile bebeği eve geldim taktım ikincide yaptı
Bende basaramayacamgaliba delirmek üzereyim 4 saat oldu kalkıp emmedi uyanmıyor yaBen dr kaç gündür sütlerimi ısıtıp vermeye çalışıyorum
Uykusu varsa asla içmiyor
Ama uykuya da dalmıyor
Emmiyor da
Bi kısır döngü benimkisi de
Ben bu işi başaramıcam sanırım
Canim akşam ışıkta hayatta durmuyor zaten gece lambası açık.oluyor çoğu zaman bazen gece lambasini da kapatıyorum ama uyumadi uyumuyor agliyor uyudu mu da uyandiramiyorumBu ışık kapama olayını uyguladin mi?
Emzigi doğduktan 3 gün sonra vermeye çalıştık hala da çalışıyoruz yok almıyor emzigi diliyle attırıyorIşte o ağlamaları bebeklerin duygusal açlığı. Nasil ki sigara iciyirsa morali bozuk olan insan bebeler de bunalımdayken meme emiyor. Sudak tiryakiliği yani :))) emzikle geçiştir
Inşallah canim deneyeyim BI de rahatlar insalllahCanım uzanıp bebişini göğüsüne yatır popişine pıt pıtla ama sırtına pıt pıtladığından biraz daha hızlı (çünkü bez darbeyi emiyo) inşallah fayda eder ve kocaman pırrrrtttlar gelsin
Uyudular mı uyanmazlarBende basaramayacamgaliba delirmek üzereyim 4 saat oldu kalkıp emmedi uyanmıyor ya
Bi bendekinde emme merakı yok demek kiIşte o ağlamaları bebeklerin duygusal açlığı. Nasil ki sigara iciyirsa morali bozuk olan insan bebeler de bunalımdayken meme emiyor. Sudak tiryakiliği yani :))) emzikle geçiştir
Hastaneye giderken pusetine koyuyoruz emziği de veriyoruz birazcık oyalıyorEmzigi doğduktan 3 gün sonra vermeye çalıştık hala da çalışıyoruz yok almıyor emzigi diliyle attırıyor
Bizimki kusmuyt da agzina geliyr yutuyr.Kussa rahatlar canım.Gece duzeni zamanla oturur ins.Canim ben biberonu kestim kizim almıyor zaten emzirmeye bsaat başı emzirmeye çalışıyordum ama fazla gelmeye kusmaya başladı bende tekrar 2 saate bir emziriyorum bizde de gündüz uyuyor gece uyumuyor
Usuyrlar canim ya biz farkinda olmadan.Bizim de surekli burun tıkaniyr.Boğazda da var aşağı inmesin dedi
Saol canım
Nasıl üşüttük bu yavruyu hiç anlamadım ben
Aglamiyrsa hic uzulme canim.Sen en iyisi buzluga at sutleri.Cok ihtiyac olmuyr sanki sagdiklarina.Sonra cok isine yarar.Bizimki dd aglamaktan yorgun dustu herhalde saatlerdr uyuyr.Acikmistr ama kendinin uyanmasıni beklicemBen dr kaç gündür sütlerimi ısıtıp vermeye çalışıyorum
Uykusu varsa asla içmiyor
Ama uykuya da dalmıyor
Emmiyor da
Bi kısır döngü benimkisi de
Ben bu işi başaramıcam sanırım
:) idrar tahlili için kukusuna yapışkanlı poşet canım yapamazsak sonda dediler kafayı yiyeceğim.... sarılıkdan dolayı istediler
İki mere cekiyorum sümükleri sabah aksam doktor bişey olmaz dedi banaAgznda köpük olms bebegmn emzokte olr dımı korktm smdı.. bogazıda baya hırltılı aspiratrle ıkı kere cektm zararı olrmukı sık cekmeönn
Yaa kuzum ne bileyim bende şaştım kaldım dr 15 diyince hadi dese dese 7,8 falan der dedim şok oldum, iyide bu bebek cin gibi bayılıp uyumuyor dediğin gibi sürekli emiyor e 1 kg da almış kan uyuşmazlığıda yok eller ayaklar bembeyaz teni kirli yeşilede dönmüyor hep dedim dr a... Oda bünyesi yavaş atıyor sarılığı dedi, bu kadar yüksel olsa çıt sesinden bile uyanıyor mümkün değil kaldıramam uykudan yani... Anlamadım gitti bide o idrar yaptığı poşette değerleri yüksek gösteriyormuş saçma bi iş verdik idrarı tekrar bakalım ne diyecek pzrtsi... Bi baş hekim tanıdıl var ona sordu eşim demişki başına sarı tülbent koyun hastaneye yatıracağız derselerde yatırmayın çünkü bazı bebekler 6 ay bazen 1 seneyi buluyormuş yavaş yavaş atarlarmış değerlerinde bişey yok demiş... Koca baş hekim sarı tülbent koyun demiş ya çok güldüm başka dr a desen ne alaka der bizim eski yöntrmlere :)) ya kuzum bakalım brn bebeğimde bi farklılık gerileme görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?