Benimki de hep orda uyudu bugün. Hep arabada ina bibiyirdu. Kendini arabada mı sanıyor dedim acabaBenimkide bebk pusatinde uyudu bugün zannedersin yaylı yatakta yatıyor ne lüzumsuz yerleri seviyor bu bebekler yaa:)
Ben de istiyorum ama hem havalar kötü gidiyor hem de aylardır çalışmıyorum tek maaşla zor olur. Berden baksan 500 lira gider. Hediyelik hazirlarim, kurabiye yaparım diyordum. Kıyafet hazırlamam lazım. Kuaföre falan gitmek istiyorum. Lahmacun yaptırırım. Kendim de aparatifler hazırlayacağım. Baya mastaf yani.Nerelerdeain annem sen mevlüd işinide atlattın çok şükür kaldık biz :)
Bizim bir arkadasin oğlu neredeyse 2 yasini bitirecek sadece bebek arabasinda uyuyir. Alıştırma bence, rezil durumdalar onlar şu an.
Canım mama kabız yaptı değiştirecegim diyen sen miydin?? Bende günde bir defa mama veriyorum sma kullanıyorum ama bir haftadır gün aşırı kakasını yapmaya başladı onu da ben masaj yaparak zorla yaptırıyorum. Katı değil ama ıkınıp ıkınıp yapamıyor yavrum mecbur yağ vazelin kulak çöpüyle destek oluyorum. Sen hangi mamayı kullanıyorsun memnunsun herhaldemevlu misafir deliricektm sorma.bugunde ev temizledik.ablamlar bendeydi harala gurele.gitti bugun hepsi bi sessizlk hakim evdr daha da kendime gelemedim.
bizim kucuk canavarda geceyi gunduzu karistrdi.gunduz davul cal basinda uyanmaz geceleri vampir kesiliuo perdelere gülücükler agular yapiyo bize gelince yok tabi :) beni mama kabi olarak goruyo beni gorunce atiyo yalancı emzigi agzindan yuvarlanip gidiyrz:)) siz napiynz bakiom arada sutler memeler okuyrm benm emzirme gibi bi durumum olmadigu icin :)) saka bi yana mamalarla yedim kafayi onunda caresinu bulduk cok sukur
Güldürdün beni akşam akşam :)mevlu misafir deliricektm sorma.bugunde ev temizledik.ablamlar bendeydi harala gurele.gitti bugun hepsi bi sessizlk hakim evdr daha da kendime gelemedim.
bizim kucuk canavarda geceyi gunduzu karistrdi.gunduz davul cal basinda uyanmaz geceleri vampir kesiliuo perdelere gülücükler agular yapiyo bize gelince yok tabi :) beni mama kabi olarak goruyo beni gorunce atiyo yalancı emzigi agzindan yuvarlanip gidiyrz:)) siz napiynz bakiom arada sutler memeler okuyrm benm emzirme gibi bi durumum olmadigu icin :)) saka bi yana mamalarla yedim kafayi onunda caresinu bulduk cok sukur
Bilmiyorum ki yaa sinir oldum, tamam ağlıyordu gecede uyanıyordu ama bu çok fena oldu ne biçim ıkınıyor çatlayacak gibi sanki yeni doğdu offfOff benimki de ayni 2 gündür değişti ıkınmaya başladı 1 aylik olduktan sonra gaz sorunu yeni baslar mı ki ya
Ben tek başıma o kadar zorlu bir işe girememBen de istiyorum ama hem havalar kötü gidiyor hem de aylardır çalışmıyorum tek maaşla zor olur. Berden baksan 500 lira gider. Hediyelik hazirlarim, kurabiye yaparım diyordum. Kıyafet hazırlamam lazım. Kuaföre falan gitmek istiyorum. Lahmacun yaptırırım. Kendim de aparatifler hazırlayacağım. Baya mastaf yani.
Ay şükür atlattın ama çok zor olmuştur... Melekleri görüyordur yavrucak ondandır perdelere gülücükler :)) tabiii sen onun besin kaynağısın biliyor kimşn ne işe yaradığını:)) aman iyi olsunlarda... Bizde ne yapalım meme aüt gaz uykusuzluk derken burda birbirimizle dertleşiyoruz nerde bulunur aynı şeyleri yaşayan anneler :))mevlu misafir deliricektm sorma.bugunde ev temizledik.ablamlar bendeydi harala gurele.gitti bugun hepsi bi sessizlk hakim evdr daha da kendime gelemedim.
Belkide minicik ufacık içi dolu turşucuk bunlar herşeyden haberleri var yaa hadtan3den gelitken ışıklarda durunca ağlıyor hareket edince hemen susuyor ne biliyorlarsa :)Benimki de hep orda uyudu bugün. Hep arabada ina bibiyirdu. Kendini arabada mı sanıyor dedim acaba
Bende okullar açılsın biraz zaman geçsin öyle yapacağım millet bebesiyle gelmesin :)) çok zor oluyor bir sürü çocuk, brnde ikramlık hazırlayacağım küçük nazar dualı pleksi maglet yaptırmıştım küçük şişelerim hazır süslemiştim kolonya için akide şekeri alacağım paketleyip küçük karton poşetlerle dağıtacağım inşAllah, bende pide yaptırsam ikramlıkların yanına diyorum ama iç harcı yapımı bayaa tutar o kadar kişiye onu elerim büyük ihtimalle ay o zaman bi gelsinde valla şu ıkınmaları bi atlatsaydık uyku düzeni falan gerisini hallederimBen de istiyorum ama hem havalar kötü gidiyor hem de aylardır çalışmıyorum tek maaşla zor olur. Berden baksan 500 lira gider. Hediyelik hazirlarim, kurabiye yaparım diyordum. Kıyafet hazırlamam lazım. Kuaföre falan gitmek istiyorum. Lahmacun yaptırırım. Kendim de aparatifler hazırlayacağım. Baya mastaf yani.
mevlu misafir deliricektm sorma.bugunde ev temizledik.ablamlar bendeydi harala gurele.gitti bugun hepsi bi sessizlk hakim evdr daha da kendime gelemedim.
Bende okullar açılsın biraz zaman geçsin öyle yapacağım millet bebesiyle gelmesin :)) çok zor oluyor bir sürü çocuk, brnde ikramlık hazırlayacağım küçük nazar dualı pleksi maglet yaptırmıştım küçük şişelerim hazır süslemiştim kolonya için akide şekeri alacağım paketleyip küçük karton poşetlerle dağıtacağım inşAllah, bende pide yaptırsam ikramlıkların yanına diyorum ama iç harcı yapımı bayaa tutar o kadar kişiye onu elerim büyük ihtimalle ay o zaman bi gelsinde valla şu ıkınmaları bi atlatsaydık uyku düzeni falan gerisini hallederim
Bende okullar açılsın biraz zaman geçsin öyle yapacağım millet bebesiyle gelmesin :)) çok zor oluyor bir sürü çocuk, brnde ikramlık hazırlayacağım küçük nazar dualı pleksi maglet yaptırmıştım küçük şişelerim hazır süslemiştim kolonya için akide şekeri alacağım paketleyip küçük karton poşetlerle dağıtacağım inşAllah, bende pide yaptırsam ikramlıkların yanına diyorum ama iç harcı yapımı bayaa tutar o kadar kişiye onu elerim büyük ihtimalle ay o zaman bi gelsinde valla şu ıkınmaları bi atlatsaydık uyku düzeni falan gerisini hallederim
aptamil conformil kullaniyrm yine gunde bir iki kez yapiyo ama kati degil en azindan.bize iyi geldi dene istersen canimCanım mama kabız yaptı değiştirecegim diyen sen miydin?? Bende günde bir defa mama veriyorum sma kullanıyorum ama bir haftadır gün aşırı kakasını yapmaya başladı onu da ben masaj yaparak zorla yaptırıyorum. Katı değil ama ıkınıp ıkınıp yapamıyor yavrum mecbur yağ vazelin kulak çöpüyle destek oluyorum. Sen hangi mamayı kullanıyorsun memnunsun herhalde
amin canim cumlemixi guldrsn.o uykuszulk bizdede var az once uyandi benm mesai basladiGüldürdün beni akşam akşam :)
Sütler memeler :)))
Benim minik hiç uyumadı nerdeyse bugün
Yorulmuştum
Şöyle bir kahkaha attım :)
Allah da seni güldürsün canımm
aynen canim o yuzden pek yorum yapamasamda takipteym yaniAy şükür atlattın ama çok zor olmuştur... Melekleri görüyordur yavrucak ondandır perdelere gülücükler :)) tabiii sen onun besin kaynağısın biliyor kimşn ne işe yaradığını:)) aman iyi olsunlarda... Bizde ne yapalım meme aüt gaz uykusuzluk derken burda birbirimizle dertleşiyoruz nerde bulunur aynı şeyleri yaşayan anneler :))
Vallahi sırf o bahsettiğim çiftin korkusundan dedigin seyi evde yapmıyoruz. Acayip pis alışmış o çocuk. Bebek arabasında evin icinde volta atıyorlar hala. Bebek arabalari mahvoldu ikinciyi bile aldılar.Alisirmi dersin
Ya ne bilim caresizlikten yoksa wc te bile gidemiyorum
amin canim insallahHayrlı olsn cmm darısı bıze artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?