- 27 Ağustos 2009
- 1.062
- 1.023
- 333
- 35
Avent tekli elektrikliBaby plus çiftli elektirikli
Seninki ne canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avent tekli elektrikliBaby plus çiftli elektirikli
Seninki ne canım?
Tek canım evettek göğüsten mi canım 80 benim ikisinden bazen 90 bazen 110 çıkıyor 5 saate benimkide az sanirim
Göğsünde dolar dolmaz kalkan koymak yerine sağ ki sütün bollaşsın yeni sütü üretmeye başla. Eğer sütü göğsünde bekletirsen beyin süt üretimini yavaşlatiyor. Süt sağarken de bebisimize falan bakmak verimi arttırıyorBen de senin taktigi uyguluyrm canım.Sagolasin paylastgin icin.Ust uste ayni gogsu veriyrm.Gecen cok birikmis.Kalkan koymustum.Kalkanin kapagi tam kapanmamis. hepsi kiyafetme dokuldu.Kesin 30-40 cc dokulmustrBi o zmn cok birikmisti.Ona da sahip cikamadim:)
Ben kendim alsaydım onu alırdımAvent tekli elektrikli
Benim de bazen dolu dolu oluyor işte ben emsin diye bekletiyorumGöğsünde dolar dolmaz kalkan koymak yerine sağ ki sütün bollaşsın yeni sütü üretmeye başla. Eğer sütü göğsünde bekletirsen beyin süt üretimini yavaşlatiyor. Süt sağarken de bebisimize falan bakmak verimi arttırıyor
.
Brn de acaba ikili mi alsaydım diyordumBen kendim alsaydım onu alırdım
Herkes çok memnun
Benimki de fena çıkartmıyor ama baya söndürüyor memeyi
Tekli kullanıyorum zaten emziremediysem onu sağıyorum
Yalnız 4 saate şiş şiş sert olmadı
6saat beklemişti bir kere o zaman çok şişmişti meme
Süt miktarı değişkendir evet de yumuşakken memeler canım sıkılıyor
Benim bebiş de düzenli emmediği için sertleşiyor arada haliyle
1,5ayı geçtik ne zaman düzene gireriz bilmem
Ben 2 saat bir deniyorum ama bazen güzel emiyor bazen de çok az emiyor
Diger memeyi emerken akti canim.Emer emmez sagdim ztn.Göğsünde dolar dolmaz kalkan koymak yerine sağ ki sütün bollaşsın yeni sütü üretmeye başla. Eğer sütü göğsünde bekletirsen beyin süt üretimini yavaşlatiyor. Süt sağarken de bebisimize falan bakmak verimi arttırıyor
.
ben 5 yada 10 dk sağıyorum maksimum vaktim olmuyor daha uzun sagmayaBen 20 dk sagiyorum bir memeyi. Kac saat bekledi bilmiyorum tam ama 5 saati geçmişti 125 cc çıktı. Ben guzel uyuduğumda sütüm bol oluyor.
70 cc çıktığı da oldu 150 çıktığı da oldu
gün içinde yumsak gece biraz uyuyunca silikon takmış gibi sert oluyor ben 5 yada 10 dk sağıyorum maksimum ama az mi acabaTek canım evet
Değişiyor miktar bence her seferinde
Sağdıktan sonra 4 saat beklettim o memeyi
Şiş şiş sert sert olmadı
Yumuşakken sanki daha az süt var gibi geliyor
Sağıp bakmak lazım tabi de doğru değil bence
Sertken önsüt miktarı çok oluyor mesela
Yumuşak olması belki daha iyidir
Senin göğüslerin nasıl canım sert mi yumuşak mı?
Evet az bence. Bebek bile 15-20 dk emiuor benim. Bunun bir standartı yok ama akış kesildikten sonra 5 dk daha sagmak lazimmıs. Zaten o 5 dk içinde durup tekrat başlıyor. Surdu siyip cekmemek lazim pompayi. 10. Dakikadan sonra bile ciddi anlamda süt elde ediyorum ben.gün içinde yumsak gece biraz uyuyunca silikon takmış gibi sert oluyor ben 5 yada 10 dk sağıyorum maksimum ama az mi acaba
Benim de yaklaşık 10 dakika falan sürüyordur zaten sonra gelmeyince bırakıyorum canımgün içinde yumsak gece biraz uyuyunca silikon takmış gibi sert oluyor ben 5 yada 10 dk sağıyorum maksimum ama az mi acaba
Hiç. Sorma canım yaa şuan uyuyor ben elektirik çarpmış gibi dolanıyorum daha bunun gecesi var, normalde akşam olduğunda benim kızlar en geç 10 dedimi uyurlar o saati iple çekerdim bende bi ayaklarımı uzatsam diye şimdi gece olsun istemiyorum aklım çıkıyor saat yaklaşyıkca :))
benm cevao gec oldu biraz ama esim doğum belgesi ile basvurmustuKızlar doğum yardımı için o dilekçe dışında başka bir evrak lazım mı?
Nüfus cüzdanı ya da doğum belgesi gibi
Eşim bugün başvuracaktı da sadece dilekçe ve bebişin kimliğini götürdü
Acaba eksik mi?
Sonradan aklımıza geldi bizim de
@umudunu-kaybetme @dilekylmz22 @Gulum80 K Koala_anne B brc1011minnak
Kızlar aklınızda bulunsun sütünüzü lavabo ya dökmeyin günah sonuçta kanalizasyona gidiyor saksı dibine dökün toprak emsin mutlakaBenim de bazen dolu dolu oluyor işte ben emsin diye bekletiyorum
Bikaç gündür biberondakileri döküyoruz
Yarısını içiyor
Ondan sağasım gelmiyor ama mecbur kalınca sağıyorum
Bugün de tam tersi yumuşacık memeler
Ben bu işi çözemeden geçecek zaman herhalde :)
Benimkide bebk pusatinde uyudu bugün zannedersin yaylı yatakta yatıyor ne lüzumsuz yerleri seviyor bu bebekler yaa:)Benim kizimda uyumuyordu
Bebek arabasina yatiriyorum bi iki tur atiyorum ve uyuyor .yerine kaldirirken uyaniyor ama fikir olsun sizlere de .
Şu hastaneye gittik geldik çocuğun bütün düzeni değişti ıkınmayan çocuk kıpkırmızı oluyor ıkınmaya başladı gqzı üstten rahatca çıkaran çocuk çıkaramaz oldu gözleri kanlandı hiçbirşeyi yoktu yaa perişan oldukBebeklerde belli dönemlerde büyüme atakları oluyormuş o zamanlarda emmede artış huzursuzluk aşırı uyku yada uyuyamama olabiliyormuş. bizim beybilerde büyüyo galiba ondan bu huzursuzlukları.
Nerelerdeain annem sen mevlüd işinide atlattın çok şükür kaldık biz :)benm cevao gec oldu biraz ama esim doğum belgesi ile basvurmustu
Off benimki de ayni 2 gündür değişti ıkınmaya başladı 1 aylik olduktan sonra gaz sorunu yeni baslar mı ki yaŞu hastaneye gittik geldik çocuğun bütün düzeni değişti ıkınmayan çocuk kıpkırmızı oluyor ıkınmaya başladı gqzı üstten rahatca çıkaran çocuk çıkaramaz oldu gözleri kanlandı hiçbirşeyi yoktu yaa perişan olduk
mevlu misafir deliricektm sorma.bugunde ev temizledik.ablamlar bendeydi harala gurele.gitti bugun hepsi bi sessizlk hakim evdr daha da kendime gelemedim.Nerelerdeain annem sen mevlüd işinide atlattın çok şükür kaldık biz :)
Bizim bir arkadasin oğlu neredeyse 2 yasini bitirecek sadece bebek arabasinda uyuyir. Alıştırma bence, rezil durumdalar onlar şu an.Benim kizimda uyumuyordu
Bebek arabasina yatiriyorum bi iki tur atiyorum ve uyuyor .yerine kaldirirken uyaniyor ama fikir olsun sizlere de .