Geçmiş olsun canımah kizlar bebgim boğaz enfeksiyonu geçiriyor burnu tıkalı ablalarindan bulaştı ateşi 38.5 yükseldi gece acile gittik gündüz uzmana sesi kısıldı yavrucagın o kadar kotu ki inanın gaz sancisina uykusuzluga raziydim keske böyle olmasaydi.57 gunluk olduk ve antibiyotik başlamak zorunda kaldik
Kaç saat bekletiyorsun diğerini canımBenim oglan geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Ben de hep aynı memeyi veriuorum gece. Digeri de dolunca sağıyorum. Bu sekilde vucut yenilemiş oluyor. Gündüz sağamam ama
Kimlik ve dilekce yeterli diye biliyorum. Ben cektim dogum yardimini ama bir arkadasim benin yerime halletti sgk da calisiyorduKızlar doğum yardımı için o dilekçe dışında başka bir evrak lazım mı?
Nüfus cüzdanı ya da doğum belgesi gibi
Eşim bugün başvuracaktı da sadece dilekçe ve bebişin kimliğini götürdü
Acaba eksik mi?
Sonradan aklımıza geldi bizim de
@umudunu-kaybetme @dilekylmz22 @Gulum80 K Koala_anne B brc1011minnak
Ben 20 dk sagiyorum bir memeyi. Kac saat bekledi bilmiyorum tam ama 5 saati geçmişti 125 cc çıktı. Ben guzel uyuduğumda sütüm bol oluyor.Kaç saat bekletiyorsun diğerini canım
Sağdığında ne kadar çıkıyor
Ben gece kalktım kalktım emziremedim
Uyanıp da doğru düzgün emmeyince sağdım ben de
Tam hatırlamıyorum ama 5 saat fln beklemiştir 80cc çıktı
Az değil mi?
Benimki tek memeyle doymadığı için ben sağamıyorum işte gündüz de gece de. Hem benim bi göğsümden daha az süt geliyor galiba onu emimce hiç doymuyorBenim oglan geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Ben de hep aynı memeyi veriuorum gece. Digeri de dolunca sağıyorum. Bu sekilde vucut yenilemiş oluyor. Gündüz sağamam ama
MaşAllahhh subhanAllah nazar değmesinİşe başlayacak anneler süt stoğu yapmaya başladınız mı?
2 ay olacak 3 gün sonra ne azalmasıCanım Ne kadarlık oldunuz siz. Azalmadı mı biraz gazı?
İnşAllahh canım inşAllahhhh ederiz tabi canım onları yaradana kurban olurum minicikler kıyılmıyorçok teşekkür ederim canim ya dua edin umarim ilerlemek.
Gaz damlası neydi ne aldınız caninnnCanim çok geçmiş olsun insallah bebinin gazi sancısı tez vakit geçer bizim kızda arabayı binince deliksiz uyur biz gaz damgasını değiştirince biraz rahat ettik.bide ben bol bol.kimyon tuketiuorum tavsiye ederim
Canım bendr kimlik ve dilekçe diye biliyorum eşim ilgileniyor o işlerle bide onunla uğraşamam kafam bi milyonKızlar doğum yardımı için o dilekçe dışında başka bir evrak lazım mı?
Acaba eksik mi?
Bu sabah 6 bucuktan 9 bucuga kadar aynisi yasadik.) omuzda gezerken ses cikartmiyor uyumuyorda emziriyorum emip kusuyor sonra yine uyusun diye emzir yine kusmuk:)Şu saat oldu gram uyumadım ayakta dikti beni ne ağlıyor nede gaz sancısı.... Karnı tok altı kuru gazıda yok ne yaptıysam gözünü kapatmıyor emip emip çılgınlar gibi kusmak istiyor sadece..... En sinir bozucu olan kısmıda herkeain uyuyup senin ayakda olman uyumak istiyorum yiaaaa :))
Hiç. Sorma canım yaa şuan uyuyor ben elektirik çarpmış gibi dolanıyorum daha bunun gecesi var, normalde akşam olduğunda benim kızlar en geç 10 dedimi uyurlar o saati iple çekerdim bende bi ayaklarımı uzatsam diye şimdi gece olsun istemiyorum aklım çıkıyor saat yaklaşyıkca :))Bu sabah 6 bucuktan 9 bucuga kadar aynisi yasadik.) omuzda gezerken ses cikartmiyor uyumuyorda emziriyorum emip kusuyor sonra yine uyusun diye emzir yine kusmuk:)
Belki bitecektir artık ondan öyle oluyordur. Normalde 2.5-3 aya bitiyor genelde. Yediklerine dikkat et çok soğuk tüketme. Gaz yapan yiyeceklerden de uzak dur 1 ay daha. İnş geçecek Canım ben de ilk çocukta gaz yüzünden çok çektim ama geçti gitti çok şükür hiç hatırlamıyoruz Bile.2 ay olacak 3 gün sonra ne azalmasıdaha da artıyor
Baby plus çiftli elektirikli
tek göğüsten mi canım 80 benim ikisinden bazen 90 bazen 110 çıkıyor 5 saate benimkide az sanirimKaç saat bekletiyorsun diğerini canım
Sağdığında ne kadar çıkıyor
Ben gece kalktım kalktım emziremedim
Uyanıp da doğru düzgün emmeyince sağdım ben de
Tam hatırlamıyorum ama 5 saat fln beklemiştir 80cc çıktı
Az değil mi?
Nufus kayit ornegi gerekiyrmus canimKızlar doğum yardımı için o dilekçe dışında başka bir evrak lazım mı?
Acaba eksik mi?
Ben de senin taktigi uyguluyrm canım.Sagolasin paylastgin icin.Ust uste ayni gogsu veriyrm.Gecen cok birikmis.Kalkan koymustum.Kalkanin kapagi tam kapanmamis. hepsi kiyafetme dokuldu.Kesin 30-40 cc dokulmustrBen 20 dk sagiyorum bir memeyi. Kac saat bekledi bilmiyorum tam ama 5 saati geçmişti 125 cc çıktı. Ben guzel uyuduğumda sütüm bol oluyor.
70 cc çıktığı da oldu 150 çıktığı da oldu
Ben manuelle daha hizli sagiyrdum.Elektrikli 20 -25 dakikayi buluyrBaby plus çiftli elektirikli
Seninki ne canım?
Bebeklerde belli dönemlerde büyüme atakları oluyormuş o zamanlarda emmede artış huzursuzluk aşırı uyku yada uyuyamama olabiliyormuş. bizim beybilerde büyüyo galiba ondan bu huzursuzlukları.Şu saat oldu gram uyumadım ayakta dikti beni ne ağlıyor nede gaz sancısı.... Karnı tok altı kuru gazıda yok ne yaptıysam gözünü kapatmıyor emip emip çılgınlar gibi kusmak istiyor sadece..... En sinir bozucu olan kısmıda herkeain uyuyup senin ayakda olman uyumak istiyorum yiaaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?