- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Amin canım bide okullar tatilya çok bunaldım Allah yokluklarını aratmasınSenin işin daha zor.Kuzum ben bir taneyle var edemiyorum sende 4 tane allah yardimcin olsunn
Aha şimdi yine uyandı zaten 3 numara beni çok bunaltıyor tepemizde kıskanıyır çok fena vurup vurup kaçıyor en ufağa.... Uyumayınca uyumuyorlar ne yapsan boşBir bilsem kuzum besik sallamaktan elim de ayağımda koptu
Amin canim Okul olsa en azından onlarnokuldayken rahat edersin biraz dinlenirsinAmin canım bide okullar tatilya çok bunaldım Allah yokluklarını aratmasın
Çok mu kıskanç o cimcime şimdi sen bAha şimdi yine uyandı zaten 3 numara beni çok bunaltıyor tepemizde kıskanıyır çok fena vurup vurup kaçıyor en ufağa.... Uyumayınca uyumuyorlar ne yapsan boş
Canım Ne kadarlık oldunuz siz. Azalmadı mı biraz gazı?Kızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
Çok geçmiş olsun canım. Karnına sicak su tirbasi koy biraz ılik olsun. Benimkine iyi geliyir. En azindan gaz basıncını azaltır sancı hafiflerKızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
Çok geçmiş olsun. Hepimiz yaşayacağız elbette hastalıklarını ama yine de insanın çok zoruna giden bir durum. Dahs çok küçükler. Allah beterinden korusun onları. Benim yavrum da hastaya ameliyat olacak kasığında iki fıtığı var. Her ikisini de ameliyat edecekler.ah kizlar bebgim boğaz enfeksiyonu geçiriyor burnu tıkalı ablalarindan bulaştı ateşi 38.5 yükseldi gece acile gittik gündüz uzmana sesi kısıldı yavrucagın o kadar kotu ki inanın gaz sancisina uykusuzluga raziydim keske böyle olmasaydi.57 gunluk olduk ve antibiyotik başlamak zorunda kaldik
aynen dediğiniz gibi de iste anne yüreği dayanmıyor.size de cok cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun. Hepimiz yaşayacağız elbette hastalıklarını ama yine de insanın çok zoruna giden bir durum. Dahs çok küçükler. Allah beterinden korusun onları. Benim yavrum da hastaya ameliyat olacak kasığında iki fıtığı var. Her ikisini de ameliyat edecekler.
Guzel hbrlerle gelsin ins.insallah cnm esim gitti sonuclari gostermeye
evet en azondan birbirlerini yemiyorlar okul açıkken şimdi evdeki curcuna hat safada durun susun çok yoruldumAmin canim Okul olsa en azından onlarnokuldayken rahat edersin biraz dinlenirsin
Hem nasıl kuma geldi nihayetinde gelip gidip çakıyor bitane suratına aniden hrp başındayım oda pusuda bekliyor kafayı yiyorum eli sürekli kafasında bide altına yapmaya başladı bilerek kıskançlıkdan ne yapacağımı şaşırdım, bizimkide uyandı az daha uyuyup ama sesden uyandı kavga kıyamet evde kızlarÇok mu kıskanç o cimcime şimdi sen b
Bebisi de sevemezsin yanında bizimki de şimdi uyudu yarim saatte kalmaz uyanir
Canım çok geçmiş olsun yaa çok zor kışın bebek büyütmek Allah şifasını versin İnşAllahh en kısa zamandaah kizlar bebgim boğaz enfeksiyonu geçiriyor burnu tıkalı ablalarindan bulaştı ateşi 38.5 yükseldi gece acile gittik gündüz uzmana sesi kısıldı yavrucagın o kadar kotu ki inanın gaz sancisina uykusuzluga raziydim keske böyle olmasaydi.57 gunluk olduk ve antibiyotik başlamak zorunda kaldik
çok teşekkür ederim canim ya dua edin umarim ilerlemek.Canım çok geçmiş olsun yaa çok zor kışın bebek büyütmek Allah şifasını versin İnşAllahh en kısa zamanda
serum fizyolojik ve deniz sutu kullaniyorum aspiratorle temizliyorum ama nafile tekrar tekrar tikaniyor.Kızlar, bebeklerinizin burun tıkanlığı için ne yapıyorsunuz?
Maşallah sen ne güzel stok yapmışsın benim sütüm anca oğlumu doyurmaya yetiyo bende çalışacağım ama ben henüz biriktiremiyorum sütüm o kadar fazla değil.İşe başlayacak anneler süt stoğu yapmaya başladınız mı?
Her gün serum fizyolojik ve aspiratörle çekmeKızlar, bebeklerinizin burun tıkanlığı için ne yapıyorsunuz?
Benim oglan geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Ben de hep aynı memeyi veriuorum gece. Digeri de dolunca sağıyorum. Bu sekilde vucut yenilemiş oluyor. Gündüz sağamam amaMaşallah sen ne güzel stok yapmışsın benim sütüm anca oğlumu doyurmaya yetiyo bende çalışacağım ama ben henüz biriktiremiyorum sütüm o kadar fazla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?