Kizlar ben smdi doktordan geldim, uyku konusunda geceleri elleme bebege dedi gündüz ağladıkça meme ver ama gece 5 saati geçmediği müddetçe uyandirma dedi, 1 aylığız biz bebis aciktigini bilir uyku düzeni oluşsun geceleri dediBen degilim valla. Bırakıyorum uyusun. Uykuya da ihtiyaci var. Benim de onun uyumasina ihtiyacim var. Acıkırsa uyanıyor zaten.
Yok güzelim bi 100cc fln kusmuşturFazlaligi kusar diyrlar uzulme canim.Toktur o.Bizimki de yatarken agzina geldigi halde kusamiyr.Keske kussa rahatlasa.
Bana da aynısını demişti doktorumKizlar ben smdi doktordan geldim, uyku konusunda geceleri elleme bebege dedi gündüz ağladıkça meme ver ama gece 5 saati geçmediği müddetçe uyandirma dedi, 1 aylığız biz bebis aciktigini bilir uyku düzeni oluşsun geceleri dedi
Of bizimki de öyleKızlar, Bebeğim hep kucakta uyumak istiyor. Emmesi bitince göğsüme başını koyup uyuyor. Yatağa koyunca uyanıp bağırıyor. Babasınınkinde de uyuyor. Sabaha kadar üstümüzde uyuyor yani. Biz de oturur pozisyonda tabi uyuyoruz tabi. O an düşer bir şey olur diye de korkuyoruz. Gece gündüz hep böyleyiz. Ne yapacağımızı şaşırdık resmen
Benimki de bu gece 4 saat uyumuşBen degilim valla. Bırakıyorum uyusun. Uykuya da ihtiyaci var. Benim de onun uyumasina ihtiyacim var. Acıkırsa uyanıyor zaten.
1 aydan sonra bırak uyusun diyor doktorlar canımAma açsa kan şekeri duserse vücudu susuz kalırsa çok evhamliyim ben ya
Doktorum 4-5saat uyuyorsa uyusun geceleri demişti bana da5bucuk saat cok deglmı cnm
Ben de banyo yaptırdımKizlar buyn kızıma banyo yaptırdım oglen oglen 12. 30 da emdi uyudu su saat oldu hala kalkmadı emmesi için uyandırmaya calisyprum uyanmiypr ne yapacam ben ya
Bezini açınca uyanıyor işimi bitirip kapattığımda devam ediyorBezını acınca ıyanuor bızımkı.. ayaklarını sıknca bıde
Ben popoyu yıkıcam diye lavaboya götürürken halıma yapmıştı :)Bezı acıklen bızımkı saholsun buyuk çişini yaptı yataga ayagımada geldı :)
Gazını alttan uğraşıyoruz çıkarmaya biz deIyi alisms kuzucuk size canim.Biz de sabaha karsi kivranmalari artinca ikinmasin diye sirayla kucakta uyutyrz
Bisey olmaz dimi kuzum 2 saatw BI emzir diyorlarveya doktorlarKorkma kuzum bırak dinlensin bişey olmaz acıkınca mecbur uyanır
Canim biz daha 1 ayligiz daha minigiz korkum ondanBen degilim valla. Bırakıyorum uyusun. Uykuya da ihtiyaci var. Benim de onun uyumasina ihtiyacim var. Acıkırsa uyanıyor zaten.
Ben popoyu yıkıcam diye lavaboya götürürken halıma yapmıştı :)
Verdik yıkamaya
Yatağa daha kötü
Alt açma yok muydu canım?
1 aydan sonra bırak uyusun diyor doktorlar canım
Acıkınca zaten uyanır diyorlar
Bana da benimki sanki uyanmazmış gibi geliyor
Sen alarmını kur en kötü 4 saat sonraya
Kalkmazsa sen kaldırırsın
Ya da öncesinde kalkarsa emer yatar tekrar
Artık 1 aylık olduk canim o zaman geceleri 2 saate bir kaldirmiyim yavrumu ya benim sutum yetiyor mu bilmiyorum ki daha doğrusu kizim fazla memede kalmıyor ya 5 dk yada 10 dk.kalıyor zaten sağ gogsumun ucu yok onu zorla alıyor Bu süre zarfında doyar mi ki canim1 aydan sonra bırak uyusun diyor doktorlar canım
Acıkınca zaten uyanır diyorlar
Bana da benimki sanki uyanmazmış gibi geliyor
Sen alarmını kur en kötü 4 saat sonraya
Kalkmazsa sen kaldırırsın
Ya da öncesinde kalkarsa emer yatar tekrar
100 CC kussa agızdan burundan gelir canım sen rahat ol. Normalde kaç cc süt içiyor bi içişe? Dun ben 80 cc sagmıştım. akşam onu verdim yetmedi. Sütüm yaglı da aslındaYok güzelim bi 100cc fln kusmuştur
O kadar içmemişti halbuki
Boğazına kaçırınca onu atıcam derken herşey gitti
Biraz zorla emzirdim, az önce biraz biberonla verdim
İçim hala rahat değil
Uyuyor yavrum
2.oldu bu daha önce de yaptım
İstemiyordu zorla verince kaçırdı
Bi daha yapmıcam
Normalde benimki hiç kusmuyor fazla emmediği için,
Önceden içiyordu kuzum bir haftdir biberonu agzina alinnca sutu yutmadan geri çıkarıyor biberondan tiksindi gecen hafta yaşadıklarından dolayı sutum kesilmişti bende banyodan sonra 90 cc mama vermiştim hepsini içti 1 saat sonra hem kendi üstüne hemde benim üstüme çok.kötü kustu o gün bugundur biberonu almiyor kaşıkla vermeye çalışıyorum o da uyurken imkansız gibi birseyBen de banyo yaptırdım
Üstüne besliyim derken boğazına kaçırdım midede ne varsa kustu yavrum
Aç uyudu
Biberonla verdim 1saat sonra çok az 35cc fln
Biberonla versen sende içiyordu sanki uykusunda değil mi?
Çok zor geliyor bana da sağma işi ama emmeyince mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?