- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Oda ayrı bi mevzu tabi..... Eşimde sabahları ben bitik olsamda sen uğurla beni sen uğurlayınca daha iyi hissediyorum diyor... Bende sen gibiyim belkide doğamızda olan annelik duygusu yaptıryor bunu... İlk gün ki gibi aşığım kalbim halen onu görünce ilk andaki gibi atıyor diyen kadın yalan söyler, bizimki o heyecandan bağlılığa sevgiye dönüşüyor, ama şunu bil erkekler yaşları ilerledikçe daha bir bağlanıyor eşlerine, Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın
Iyi alisms kuzucuk size canim.Biz de sabaha karsi kivranmalari artinca ikinmasin diye sirayla kucakta uyutyrzKızlar, Bebeğim hep kucakta uyumak istiyor. Emmesi bitince göğsüme başını koyup uyuyor. Yatağa koyunca uyanıp bağırıyor. Babasınınkinde de uyuyor. Sabaha kadar üstümüzde uyuyor yani. Biz de oturur pozisyonda tabi uyuyoruz tabi. O an düşer bir şey olur diye de korkuyoruz. Gece gündüz hep böyleyiz. Ne yapacağımızı şaşırdık resmen
Fazlaligi kusar diyrlar uzulme canim.Toktur o.Bizimki de yatarken agzina geldigi halde kusamiyr.Keske kussa rahatlasa.Yine yaptım yapacağımı
İnsan aynı hatayı kaç kere yapar ki
Minnoşuma banyo yaptırdım karnı tok
rahat uyusun diye de sağdığım sütü ısıttım biberonla içirdim
En sonu içmek istemedi ağzına veriyordum bende
O an boğazına kaçırdı
Dik tutunca da midede ne varsa kustu hepsini
Emmek de istemedi tabi sonra aç aç uyudu yavrum
E Emirimoglum bu sekerli suyun bi olcusu var mi? Yarım cay bardagina 1 kesme yeterlimidir?Sarılığın çabuk atılmasına da faydası var ama yinede yapaınlar demiyorum :))
Acıdı mı?Bacii ben yine adet oldum . Spiral olayı tamamdır. Yaptım geldim
Eee çok normal ne güzel işte keyfine bak. Benim oglan dün gece 5bucuk saat uyudu. Korkacak birsey yok. Belli ki rahat etmiş uyumuş.Kizlar buyn kızıma banyo yaptırdım oglen oglen 12. 30 da emdi uyudu su saat oldu hala kalkmadı emmesi için uyandırmaya calisyprum uyanmiypr ne yapacam ben ya
Kizlar buyn kızıma banyo yaptırdım oglen oglen 12. 30 da emdi uyudu su saat oldu hala kalkmadı emmesi için uyandırmaya calisyprum uyanmiypr ne yapacam ben ya
Eee çok normal ne güzel işte keyfine bak. Benim oglan dün gece 5bucuk saat uyudu. Korkacak birsey yok. Belli ki rahat etmiş uyumuş.
Evet ya sevmedim. Hiç istemedim gene doğum psikolojisi. . Geçti ve kısa süreli ydi şükürAcıdı mı?
Ama açsa kan şekeri duserse vücudu susuz kalırsa çok evhamliyim ben yaEee çok normal ne güzel işte keyfine bak. Benim oglan dün gece 5bucuk saat uyudu. Korkacak birsey yok. Belli ki rahat etmiş uyumuş.
Normalde bizpek uyumuyorduk canim ama bugün banyodan sonra uyanmak bilmiyoruBezını acınca ıyanuor bızımkı.. ayaklarını sıknca bıde
Hay canını sevdiğim ssvd lim benimBacii ben yine adet oldum . Spiral olayı tamamdır. Yaptım geldim
Dediğim gibi kuzum annelik duygusu tamamen yani brnce doğamızda var duramıyoruz canım duramıyoruz :))Amin canım küs oldgmzda bıle kahvaltısız yollamadım ıse 4 senelık ewlıyım 4 kere kahvaltsız gtmemstr.. yapamıuotm ben ıcım rahat etmıyo öbr trlu ama onlar daha gergn nedense cogu seye katlanan kadınlar oldugu halde
Canım çay bardağının çeyreğinden daha az kaynamış ılık suya yada sıcak suya bi. Çay kaşığı toz şeker koyup eritiyorum ılık olunca bi çay kaşığı yeterli kesme şeker koyma yapıştırıcı varya içindeE Emirimoglum bu sekerli suyun bi olcusu var mi? Yarım cay bardagina 1 kesme yeterlimidir?
Benim hemen her bezde başıma geliyordu ilk ayBezı acıklen bızımkı saholsun buyuk çişini yaptı yataga ayagımada geldı :)
Korkma kuzum bırak dinlensin bişey olmaz acıkınca mecbur uyanırKizlar buyn kızıma banyo yaptırdım oglen oglen 12. 30 da emdi uyudu su saat oldu hala kalkmadı emmesi için uyandırmaya calisyprum uyanmiypr ne yapacam ben ya
Her zaman 2-3 saatte uyanırdı. Dün gece çok ağladı sonra da uzun uyudu. Ben de karismadim. Hem zaten artik 2 aylik olmak uzere. Uykulari uzamaya baslayacak yavas yavas.5bucuk saat cok deglmı cnm
Ben degilim valla. Bırakıyorum uyusun. Uykuya da ihtiyaci var. Benim de onun uyumasina ihtiyacim var. Acıkırsa uyanıyor zaten.Ama açsa kan şekeri duserse vücudu susuz kalırsa çok evhamliyim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?