Bebebi göğsüne yatir yüz üstü. Alttan uste dogru tıptıpla sirtini. Somra attan uste digru üfele. Aşağı yöne hiç yapma 10-15 fk duzenli yap geçer. Bir de karnina dogru bastir çek bacaklarini bagirsakkar hareketlensin.Kızlar saatlerdr uyanığız gaz sancısı çekiyor bebeğim dakikalarca masaj yaptım ne alt ne üst gaz çıkaramıyrz ne yapcm bilmşyrm.. gaz ilacımızda Yok
Bebebi göğsüne yatir yüz üstü. Alttan uste dogru tıptıpla sirtini. Somra attan uste digru üfele. Aşağı yöne hiç yapma 10-15 fk duzenli yap geçer. Bir de karnina dogru bastir çek bacaklarini bagirsakkar hareketlensin.
Gazason diye bir yağ var göbek deliğine değdirmeyecek şekild e etrafına damıtıyorsun 4 damla saat yönünde masaj yapıyorsun sonra gelsin pit pit :) göbek deliğine değmesin ama.bide biogia ve relacta kullanıyorum memnunum.biogia sabah 5 damla relacta 3 saate bir 8 damla kullaniyorumKızlar saatlerdr uyanığız gaz sancısı çekiyor bebeğim dakikalarca masaj yaptım ne alt ne üst gaz çıkaramıyrz ne yapcm bilmşyrm.. gaz ilacımızda Yok
Aynen bende bundan aldım ve hayatımda gördüğüm en hafif ve bebekkerin kolayca kavradığı en harika emzik kesinlikle tavsiye ederim bendeCanım benimkide emzik tutmadı baya bisüre çözümü aventte buldukEki Görüntüle 2086886 denedinmi bilmiyorum ama tavsiye ederim içi boş olduğu için damak yapısınıda bozmuyo emmeside kolay oluyo
Gazason diye bir yağ var göbek deliğine değdirmeyecek şekild e etrafına damıtıyorsun 4 damla saat yönünde masaj yapıyorsun sonra gelsin pit pit :) göbek deliğine değmesin ama.bide biogia ve relacta kullanıyorum memnunum.biogia sabah 5 damla relacta 3 saate bir 8 damla kullaniyorum
Canım senin durumlar neKızlar aşağıda çok baskim var yürüyemiyorum artık
Sancılarım var ama çok yüksek değil iki gündür sanki aşağıya indi bebiş oturunca karnımın alt kısmında hissediyorum çünkü bakalım artık ne olacakCanım senin durumlar ne
İki gün daha sür canım ki sulanıp enfeksiyon olmasın bzizm tamamen kapandı iki gün önce düştü batikon devam ettim artık bıraktım et üstünü kapamış artıkK Koala_anne bizim göbek bağımız düştü cnm çok şükür.. ilacını sürmeye devm edecek miyim ?
Allahım senide hayırlısıyla kurtarsın kuzum yaa dr ne zamanSancılarım var ama çok yüksek değil iki gündür sanki aşağıya indi bebiş oturunca karnımın alt kısmında hissediyorum çünkü bakalım artık ne olacak
Kuzum saçmalama tabiki soracaksın elimden gelen bir şey olursa tabiki çözüm olanı söylerim ne kusuru❤K Koala_anne mazur gör bizi cnm deneyimli olduğun için sürekli soru soruyrz.. K bakma cnm
Pazartesi gittim canım ebe daha var dedi hazırlık sancılarıymış bundan sonra gitmeyi düşünmüyorum suyum falan gelsin öyle gidecem ama bu akşam ya da yarın doğacak gibi bir his var içimde Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimiziAllahım senide hayırlısıyla kurtarsın kuzum yaa dr ne zaman
Ahhh canimm ahh bundan da aldıkAynen bende bundan aldım ve hayatımda gördüğüm en hafif ve bebekkerin kolayca kavradığı en harika emzik kesinlikle tavsiye ederim bende
Öncelikle herkese merhaba. Ben de sayfadaki her mesajı okuyup biseyler öğrenmeye çalışanlardanim. 6 günlük bir oğlum var ama sütüm çok yetersiz. Mesajlarda bulamadım yarma çorbasının tarifini yazabilir misiniz?
Aynen bende bundan aldım ve hayatımda gördüğüm en hafif ve bebekkerin kolayca kavradığı en harika emzik kesinlikle tavsiye ederim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?