2017 Aralık Anneleri

Kızlar sezeryanda karnın toparlanma süreci nasıl oluyor. Ödemlerin geçmesi ve vücudun tekrar sıkılaşması ne kadar zaman alıyor yaklaşık fikri olan var mı ? Ya da sizin karınlarınız ne durumda ..?

Kızlar sezeryanda karnın toparlanma süreci nasıl oluyor. Ödemlerin geçmesi ve vücudun tekrar sıkılaşması ne kadar zaman alıyor yaklaşık fikri olan var mı ? Ya da sizin karınlarınız ne durumda ..?
Canım benim karnım toparlandı.10 kilo verdim.korse kullanıyorum birde o çok iyi topluyo

Canım çok şükür MaşAllahhh ❤normal o sarılıkdan uyuması ama 2 saati geçirme bi şekilde uyandır bide sütün varsa neden mama veresin ki sütün yetersiz mi dedilerde sana sık sık emzirirsen toparlar, benim kız da sarılık bütün bebeklerde var benimkide gündüz çok uyuyor ama ter atıyorum uyandırmak için ama napıp edip uyandırıyorum sende yap

Bol bol emzirince göbek 15 güne indi bende ama kafnım jöle kıvamında bıngıl bıngıl

Canım benim karnım toparlandı.10 kilo verdim.korse kullanıyorum birde o çok iyi topluyo
Nasıl bir korse canım?Fotoğraf yükleyebilir misin acaba? Bebeğim bugün ve yarın da gelmezse salı günü sezeryana giricem nasipse..Doktorum kan akışını yavaşlattığı için ilk günler önermiyorum seZeryanda dedi..Doğumdan kaç gün sonra kullanmaya başladın?

Maaşallah canım Allah dahada iyilik versin inşallah 3 saati geçirme bence canım bana doktorum öyle dedi

Kizlar 2 gndr minigimin hic rahati yok.Ikiniyr surekli. Doktoru aradık.Biogaia diye bi damla soyledi.Ins.ii gelir.Hic dinlenemiyrm.Dinlenemeyince sut de olmuyrHayirlisyla 1 ayi tamamlasaydık

Benim baya toplandı canım hatta hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme 3 kilo kaldı üstelik 20 günde. Ama göbeğim recep ivedikle yarışır ve kurak toprak gibi çatlaklarım var ((

kac cc cikiyo sutun suanda en az iki saatte bir 30 cc yese doyar canim iki saatten fazla uyutma.sutun yetiyorsa hic mamaya girme bence tabi dr un daha iyi bilir.biz sariliktan yatarken iki satte bir yediriyolardi
25 30 cc arasi çıkıyor canim ama bazen azalıyor gibi biberonu uyku esnasinda veriyorum çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…