Sabah sadece 5 damla canimm...bugun aldıysan şimdi ver 5 damla ya5in sabah verirsinCanm ben biogia Damla'yı aldırdım nasıl kullanacam bilmşyrm siz nasıl kullanıyorsunuz..
Canım benim karnım toparlandı.10 kilo verdim.korse kullanıyorum birde o çok iyi topluyoKızlar sezeryanda karnın toparlanma süreci nasıl oluyor. Ödemlerin geçmesi ve vücudun tekrar sıkılaşması ne kadar zaman alıyor yaklaşık fikri olan var mı ? Ya da sizin karınlarınız ne durumda ..?
Canım çok şükür MaşAllahhh ❤normal o sarılıkdan uyuması ama 2 saati geçirme bi şekilde uyandır bide sütün varsa neden mama veresin ki sütün yetersiz mi dedilerde sana sık sık emzirirsen toparlar, benim kız da sarılık bütün bebeklerde var benimkide gündüz çok uyuyor ama ter atıyorum uyandırmak için ama napıp edip uyandırıyorum sende yapCanim ciktik kuvezdoy dün şimdi daha iyuyiz ama uyanamama problemimiz hala devam ediyor kizim sürekli uyuyor uyanmiyor bende artık 3 -4 saate bir sutumu sagip veriyorum acaba mama da mi versem bilemiyorum zorla uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyo
Kızlar sezeryanda karnın toparlanma süreci nasıl oluyor. Ödemlerin geçmesi ve vücudun tekrar sıkılaşması ne kadar zaman alıyor yaklaşık fikri olan var mı ? Ya da sizin karınlarınız ne durumda ..?
Derdinize derman olacak ne varsa derim yeterki işiniz hallolsun derman olsun canım benim rica ederim ❤K Koala_anne teşkr ederm cnm eksk olma ben de iki- üç gün daha sürüyüm.. Allh razı Olsn hepimize yetişiyorsun
Nasıl bir korse canım?Fotoğraf yükleyebilir misin acaba? Bebeğim bugün ve yarın da gelmezse salı günü sezeryana giricem nasipse..Doktorum kan akışını yavaşlattığı için ilk günler önermiyorum seZeryanda dedi..Doğumdan kaç gün sonra kullanmaya başladın?Canım benim karnım toparlandı.10 kilo verdim.korse kullanıyorum birde o çok iyi topluyo
Kaçıncı günden sonra başladın korseye ?Canım benim karnım toparlandı.10 kilo verdim.korse kullanıyorum birde o çok iyi topluyo
Bende a 101 deki emziklerden aldım ama onu tutmadı migdesini bulandırıyo o emzikBen a101den bı emzık almstm onu tutuyodu cok vermıyodun ama alynundegstrrken falana cıktysa bıkac dk verp alıyodm bulamıyorm bıkac gndr kaynoldu
:) Sonrası mekik çekeceğiz artık o zaman.Bol bol emzirince göbek 15 güne indi bende ama kafnım jöle kıvamında bıngıl bıngıl
Canım delik değil sonuçta hava yutabileceği bi durum yokBu emzik cocukta gaz yapmazmı arkası boşluk
Maaşallah canım Allah dahada iyilik versin inşallah 3 saati geçirme bence canım bana doktorum öyle dediCanim ciktik kuvezdoy dün şimdi daha iyuyiz ama uyanamama problemimiz hala devam ediyor kizim sürekli uyuyor uyanmiyor bende artık 3 -4 saate bir sutumu sagip veriyorum acaba mama da mi versem bilemiyorum zorla uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyo
Evdeyim canim iyiyiz allaha şükür söyledi canim bazen 3saati geçiyor canim yaCanım ewdemısın ıyısınısınız.. dktr soylemedımı nasıl beslemen gerektgnı 4 saatı bulmasn bnce 2 3 saat arası ver sütü
Bana da doktorum öyle söyledi canim ama kizim sürekli uyuyor uyandirmakbcok zor oluyorMaaşallah canım Allah dahada iyilik versin inşallah 3 saati geçirme bence canım bana doktorum öyle dedi
Benim baya toplandı canım hatta hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme 3 kilo kaldı üstelik 20 günde. Ama göbeğim recep ivedikle yarışır ve kurak toprak gibi çatlaklarım varKızlar sezeryanda karnın toparlanma süreci nasıl oluyor. Ödemlerin geçmesi ve vücudun tekrar sıkılaşması ne kadar zaman alıyor yaklaşık fikri olan var mı ? Ya da sizin karınlarınız ne durumda ..?
25 30 cc arasi çıkıyor canim ama bazen azalıyor gibi biberonu uyku esnasinda veriyorum çoğu zamankac cc cikiyo sutun suanda en az iki saatte bir 30 cc yese doyar canim iki saatten fazla uyutma.sutun yetiyorsa hic mamaya girme bence tabi dr un daha iyi bilir.biz sariliktan yatarken iki satte bir yediriyolardi
Canim değiştirirken uyaniyoru sonra geri uyuyoBezını degstrmeyı denıyomusun canım uyanmadıgı zaman bezını degatrrken genelde uyanıyo bzıımkı
Düzenli sancim 60larda ama Dr normal dedi açıklık 1 cm ne olacak bilmiyoruAynen canım daha günün var zaten sancılatın sıklaşırsa ihmal etme git bazen su nişan gelmeyebilir çünkü, amiiiin inşAllahhhh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?