- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canım kimyon kaynat üç dört çay kaşığı ver mükemmel çıkarıyor:)
Kimyonu ne kadar koyayim canım?Ne kadar kaynaticam bi de?Canım kimyon kaynat üç dört çay kaşığı ver mükemmel çıkarıyor:)
Mamayi kesince normal alımı olur.1600 kilo almiissben anne sütü yetmiyor diye mama verdim ama anne sütü yetiyormuş
AğZına tutturup sıkıyorum çok azBende uykusu bölünmesin diye uykusunda emzirmey çok denedim ama umru bile olmadı sen nasıl başardın
Bazen de sadece uykuya dalamıyorlar canımDeneyeyim canim sagolasın.Gazı cikinca hemn daliyr uykuya.Bugun uyumayinca surekli ac diye emzirdim,mama yaptım.Iyice kotu oldu 3 den 12 ye kadar dogru dzgun uyumadi
Mamayı ne kadar veriyordun günde canım1600 kilo almiissben anne sütü yetmiyor diye mama verdim ama anne sütü yetiyormuş
Emzirirken tutulmayan yoktur heraldeSızınde emzrrken gaz cıkarrken sırtınz boynunuz tutuluyormu
Emzirirken tutulmayan yoktur heralde
Mama 3 kere veriyordum 60 30 60 cc ama önce emzirip sonra veriyordumMamayı ne kadar veriyordun günde canım
Kaç öğün kaç cc
Canım senin bebisin midesi buyumustur simdi daha fazla emmek isteyebilir seni.Mama 3 kere veriyordum 60 30 60 cc ama önce emzirip sonra veriyordum
isitmana gerek yok ama onceden bi miktar yagi ateste yakman lazim asiti gitsin diye sonra bi kavonoza koy oyle kullan.bana ablam yaptı kavonozda duruyo odada ilik olduguna soguk degil yaniBebeklerine zeytinyagi suren anneler nasil suruyorsunuz yani onceden yagi isitmak gerekiyormu bi yaziverin bende yapacagim yanlis bisi yapmayayim
Doğduğu kilonun üstüne mi 1600gram almış canımMama 3 kere veriyordum 60 30 60 cc ama önce emzirip sonra veriyordum
Sanırım hakkımızda hayırlısı canım...Senle tek kaldik galiba:))
Benimde ayni canim.bacagim kasıliyor kasklar agriyo ve cok hareketli.hayirlisi bakalimKızlar; son 2 doğurmayandan biriyimbebiş acayip hareketli bu akşam ve her hareketinde kasıklarımı cok acıtıyor..sancı mı acaba bu? Bebeğin hareketleri hissediliyor mu sancı sırasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?