2017 Aralık Anneleri

molfix yeni.dogan kullaniyorum 1 kere kakasi az cikti ondada bez kaymisti o yuzdendi hic sizdirma olmadi deneye bilirsiniz

Deneyeyim canim sagolasın.Gazı cikinca hemn daliyr uykuya.Bugun uyumayinca surekli ac diye emzirdim,mama yaptım.Iyice kotu oldu 3 den 12 ye kadar dogru dzgun uyumadi
Bazen de sadece uykuya dalamıyorlar canım
O durumda alıyoruk kucağıma
Emerken evi dolaşıyoruz
Alıştı galiba benimki
Uykuya dalamayınca sinir oluyor evi turluyoruz

Bebeklerine zeytinyagi suren anneler nasil suruyorsunuz yani onceden yagi isitmak gerekiyormu bi yaziverin bende yapacagim yanlis bisi yapmayayim

Bebeklerine zeytinyagi suren anneler nasil suruyorsunuz yani onceden yagi isitmak gerekiyormu bi yaziverin bende yapacagim yanlis bisi yapmayayim
isitmana gerek yok ama onceden bi miktar yagi ateste yakman lazim asiti gitsin diye sonra bi kavonoza koy oyle kullan.bana ablam yaptı kavonozda duruyo odada ilik olduguna soguk degil yani

Kızlar; son 2 doğurmayandan biriyim bebiş acayip hareketli bu akşam ve her hareketinde kasıklarımı cok acıtıyor..sancı mı acaba bu? Bebeğin hareketleri hissediliyor mu sancı sırasında?
Benimde ayni canim.bacagim kasıliyor kasklar agriyo ve cok hareketli.hayirlisi bakalim

Kızlar burnum tıkandı ve bogazim yaniyor. Buraz kuru öksürükte var. Acil yardım istiyorum sizden. Nasil geçirebilirim bebegi etkilemeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…