• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar burnum tıkandı ve bogazim yaniyor. Buraz kuru öksürükte var. Acil yardım istiyorum sizden. Nasil geçirebilirim bebegi etkilemeden?
Merhaba,ben bu sorunu çok şükür bugün atlattim. Öncelikle bebeğin yanında hep maske taktım, bol ıhlamur içtim.decavit pronatal vardı hamilelikten kalan,ondan içtim sabah akşam 1 tane.bogazima elma sirkeli suyla gargara yaptım. Decavit her gün kullansak iyi olur aslında. Hem sütü yaglandirip artırıyor hem de uykusuzluk ve yorgunluk olduğu için direncimizi artırır. Bi de emdiği sürece bebeğe geçmez diyorlar,vücudun ürettiği antikorlar,sütten bebeğe geçtiği için.

Bebeklerine zeytinyagi suren anneler nasil suruyorsunuz yani onceden yagi isitmak gerekiyormu bi yaziverin bende yapacagim yanlis bisi yapmayayim

Yok cnm nrmal suruyorm bn pişik kremı yerınede zeytnyagı kullanıuorm cay tabagına koydm bez degstrdkce suruyorm poposuna

Merhaba,ben bu sorunu çok şükür bugün atlattim. Öncelikle bebeğin yanında hep maske taktım, bol ıhlamur içtim.decavit pronatal vardı hamilelikten kalan,ondan içtim sabah akşam 1 tane.bogazima elma sirkeli suyla gargara yaptım. Decavit her gün kullansak iyi olur aslında. Hem sütü yaglandirip artırıyor hem de uykusuzluk ve yorgunluk olduğu için direncimizi artırır. Bi de emdiği sürece bebeğe geçmez diyorlar,vücudun ürettiği antikorlar,sütten bebeğe geçtiği için.

Saglıkm ocagndakı hemsıre banada kullan dedı bnde balık hapım var dedım onu kullan o zaman dedı

Yok cnm nrmal suruyorm bn pişik kremı yerınede zeytnyagı kullanıuorm cay tabagına koydm bez degstrdkce suruyorm poposuna
Uzmanlar belli hir sureden sonra zeytinyaginin da pisige iyi gelmeyecegini söylüyorlar. Hatta deri bir nebze kalınlaştırdığını söylediler trt de. Bunun yerine bepantol kullan bence. Ben kullanıyorum hem daha pratik hem de hiç pişik olmuyor maşallah. Her altını açtığında sür. Ben her acmaya da sürmüyorum çünkü genellikle ağlıyor kaskatı yapiyor bacaklarını.

Kizlaaar derdime derman olun.mamayi bıraktık çok şükür sadece anne sütü almaya başladı ama sürekli emiyor.doktor çok kilo almış deyince mamayı biraktik.bu seferde uyanıkken sürekli emmek istiyo....napcam bilmiyorum.emzik herşeyi denedim ama almiyor.doktor senin çaren emziğe başlatmak diyot...
Canım benimkide emzik tutmadı baya bisüre çözümü aventte bulduk IMG-20171224-WA0000.webp denedinmi bilmiyorum ama tavsiye ederim içi boş olduğu için damak yapısınıda bozmuyo emmeside kolay oluyo

Bebeklerin popolarini pisik kremine alistirmayin psik kremi pişigibarttirdigini duydum.oglumda hic kullanmadim 1-2Kere pisik oldu. suan cok sık degistiriyorsunuz pisik olma ihtimali cok.az.pisik emekleme donemlerinde daha cok olur kakayi bekletmeyeceksiniz cok acıli asitli yiyecek icecek tüketmeyeceksuniz.

Canimm en uzun tuttuğu emzik buydu o da 2 3 dk :KK43:
Benim bebegimde cok emiyor. Mama vermiyorum gerci ben. 35 haftalik 3 kilo dogdu cok hızli kilo almaya baslamisti.simdide ayni.yanaklar sarkmaya basladi.kiyafetler hemen küçülüyor.3 aylikta giyer dedigim tulumlari giydiriyorum. Ama emekleme donemu dis cikarma doneminde zayifliyorlar dengeler herhalde.enzige alistirma bence 1 yasinda biraktirmak zorundasin birakmiyorlar.ilk 3 ay memede vakit gecirir cocuklar zaten.birde erken dogmussa bebegin erken diganlar daha cok kilo aloliyormus.32 gunde 2600dan 4200e geldik bizde doktorlari cok takmamak.lazim.ilk ay fazla almalari normal

Uzmanlar belli hir sureden sonra zeytinyaginin da pisige iyi gelmeyecegini söylüyorlar. Hatta deri bir nebze kalınlaştırdığını söylediler trt de. Bunun yerine bepantol kullan bence. Ben kullanıyorum hem daha pratik hem de hiç pişik olmuyor maşallah. Her altını açtığında sür. Ben her acmaya da sürmüyorum çünkü genellikle ağlıyor kaskatı yapiyor bacaklarını.

Ben unıbabynn pişk kremını kullandm oda ıyı gbydı olmadı ara verırım bıraz onu kullanırım bıraz zeytnyagnı

Bebeklerin popolarini pisik kremine alistirmayin psik kremi pişigibarttirdigini duydum.oglumda hic kullanmadim 1-2Kere pisik oldu. suan cok sık degistiriyorsunuz pisik olma ihtimali cok.az.pisik emekleme donemlerinde daha cok olur kakayi bekletmeyeceksiniz cok acıli asitli yiyecek icecek tüketmeyeceksuniz.

Her uyandgnda ıkımkere degstrıyorm bezını ama ıkı uc saat ugudugnda anca o seklde pis kalıyo altı gndr on bez degstrıyorz ıster ıstemez azda olsa kalıyo pis bezle bnde zeytnyagnı kullanıuotm ama bakalım

Canım benimkide emzik tutmadı baya bisüre çözümü aventte buldukEki Görüntüle 2086886 denedinmi bilmiyorum ama tavsiye ederim içi boş olduğu için damak yapısınıda bozmuyo emmeside kolay oluyo

Ben a101den bı emzık almstm onu tutuyodu cok vermıyodun ama alynundegstrrken falana cıktysa bıkac dk verp alıyodm bulamıyorm bıkac gndr kaynoldu

Öncelikle herkese merhaba. Ben de sayfadaki her mesajı okuyup biseyler öğrenmeye çalışanlardanim. 6 günlük bir oğlum var ama sütüm çok yetersiz. Mesajlarda bulamadım yarma çorbasının tarifini yazabilir misiniz?

Canım öncelikle çok teşekkür ederim inşAllah sende sağlıkla kucaklarsın bebeğini ❤bildiğin yoğurtlu çorba tek fark pirinç yerine aşurelik buğday koyuyorsun ama bolca tarif bu kadar basit :) inşAllah bol bol sütün olur doya doya emzirirsin yavrunu❤
T Trendyname

Kızlar saatlerdr uyanığız gaz sancısı çekiyor bebeğim dakikalarca masaj yaptım ne alt ne üst gaz çıkaramıyrz ne yapcm bilmşyrm.. gaz ilacımızda Yok :KK42:

Kullandığınız gaz ilacı var mı eczaneden alıyım.. zeytin yağı ile masaj hiç fayda etmedi. :KK43:

Back
X