Güzel Anneleeer. :)
Yazılanları okudukça yüzümde saf bir gülümseme oluyor MasaAllah sizlere MaşAllah yavrulariniza :) Biz daha kucuguz ablaları Rabbim İnsAllah sizler gibi sağlıkla kucagimada almayı nasip eder :) Normal doğum beni çok korkutuyor sizlerin nasıldı acaba bide Ankarada doğum yapan varmı acaba
Aynen canım daha günün var zaten sancılatın sıklaşırsa ihmal etme git bazen su nişan gelmeyebilir çünkü, amiiiin inşAllahhhh canımPazartesi gittim canım ebe daha var dedi hazırlık sancılarıymış bundan sonra gitmeyi düşünmüyorum suyum falan gelsin öyle gidecem ama bu akşam ya da yarın doğacak gibi bir his var içimde Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
Canım ortasındaki boşluğa parmağının ucunu koy bejlet belli bir süre sonra bırakmıyorlar dene sen yinede hemen pes edersen hiçbir emziği almazlarAhhh canimm ahh bundan da aldıken fazla 2 3 dk tutuyor atiyor sonra
Yok canım orası kapalı açık değil sadece oyukBu emzik cocukta gaz yapmazmı arkası boşluk
Amin inşAllah sende gününü ramamlayıp yavruna kavuşursun sağlıkla❤bende Ankara çukurambar da koru hastanesinde yaptım dr um Fatma BOLKAN hayatımda yaptığım en güzel normal doğumdu dr um mükemmel ssvd oldum benGüzel Anneleeer. :)
Yazılanları okudukça yüzümde saf bir gülümseme oluyor MasaAllah sizlere MaşAllah yavrulariniza :) Biz daha kucuguz ablaları Rabbim İnsAllah sizler gibi sağlıkla kucagimada almayı nasip eder :) Normal doğum beni çok korkutuyor sizlerin nasıldı acaba bide Ankarada doğum yapan varmı acaba
Hic korkma ben normal doğum yaptim, epiduralli. Ve superdi ankara da yaptim bu aradaGüzel Anneleeer. :)
KEÇİÖREN canım :) nerede doğum yaptın acaba ?Snde saglkla kucagına al ınsallah cnm bn ankaradayım bıkac afkadas daha var brda ankarada olan hangı ılcedesın
Hangi hastanede yaptın acaba ? Bide devlet hastanesinde istersek epidurall olabiliyor muHic korkma ben normal doğum yaptim, epiduralli. Ve superdi ankara da yaptim bu arada
KEÇİÖREN canım :) nerede doğum yaptın acaba ?
Canim ciktik kuvezdoy dün şimdi daha iyuyiz ama uyanamama problemimiz hala devam ediyor kizim sürekli uyuyor uyanmiyor bende artık 3 -4 saate bir sutumu sagip veriyorum acaba mama da mi versem bilemiyorum zorla uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyo
Tabiki sonrasında yine ses seda yokBenimde ayni canim.bacagim kasıliyor kasklar agriyo ve cok hareketli.hayirlisi bakalim
Canim ciktik kuvezdoy dün şimdi daha iyuyiz ama uyanamama problemimiz hala devam ediyor kizim sürekli uyuyor uyanmiyor bende artık 3 -4 saate bir sutumu sagip veriyorum acaba mama da mi versem bilemiyorum zorla uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyo
Gazason diye bir yağ var göbek deliğine değdirmeyecek şekild e etrafına damıtıyorsun 4 damla saat yönünde masaj yapıyorsun sonra gelsin pit pit :) göbek deliğine değmesin ama.bide biogia ve relacta kullanıyorum memnunum.biogia sabah 5 damla relacta 3 saate bir 8 damla kullaniyorum
kac cc cikiyo sutun suanda en az iki saatte bir 30 cc yese doyar canim iki saatten fazla uyutma.sutun yetiyorsa hic mamaya girme bence tabi dr un daha iyi bilir.biz sariliktan yatarken iki satte bir yediriyolardiCanim ciktik kuvezdoy dün şimdi daha iyuyiz ama uyanamama problemimiz hala devam ediyor kizim sürekli uyuyor uyanmiyor bende artık 3 -4 saate bir sutumu sagip veriyorum acaba mama da mi versem bilemiyorum zorla uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyo
Ben kendi yediklerime katıyorum. Çorba, menemen ne olursa.. Sütümden de ona geçiyor. Daha iyi oluyor. Çocuğa vermeye cesaret edemem ben.Kimyonu ne kadar koyayim canım?Ne kadar kaynaticam bi de?
Yayla çorbası yapar gibi yapacaksınız. Sadece içine haşlanmış yarma konacak pirinç yerine.Öncelikle herkese merhaba. Ben de sayfadaki her mesajı okuyup biseyler öğrenmeye çalışanlardanim. 6 günlük bir oğlum var ama sütüm çok yetersiz. Mesajlarda bulamadım yarma çorbasının tarifini yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?