2017 Aralık Anneleri

Güzel Anneleeer. :)
Yazılanları okudukça yüzümde saf bir gülümseme oluyor MasaAllah sizlere MaşAllah yavrulariniza :) Biz daha kucuguz ablaları Rabbim İnsAllah sizler gibi sağlıkla kucagimada almayı nasip eder :) Normal doğum beni çok korkutuyor sizlerin nasıldı acaba bide Ankarada doğum yapan varmı acaba

Snde saglkla kucagına al ınsallah cnm bn ankaradayım bıkac afkadas daha var brda ankarada olan hangı ılcedesın

Aynen canım daha günün var zaten sancılatın sıklaşırsa ihmal etme git bazen su nişan gelmeyebilir çünkü, amiiiin inşAllahhhh canım

Amin inşAllah sende gününü ramamlayıp yavruna kavuşursun sağlıkla❤bende Ankara çukurambar da koru hastanesinde yaptım dr um Fatma BOLKAN hayatımda yaptığım en güzel normal doğumdu dr um mükemmel ssvd oldum ben

Hic korkma ben normal doğum yaptim, epiduralli. Ve superdi ankara da yaptim bu arada

G Gulum80 kuzum nerelerdesin sizi merak ediyoruz iyisinizdir inşAllahhhh
Canim ciktik kuvezdoy dün şimdi daha iyuyiz ama uyanamama problemimiz hala devam ediyor kizim sürekli uyuyor uyanmiyor bende artık 3 -4 saate bir sutumu sagip veriyorum acaba mama da mi versem bilemiyorum zorla uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyo

Canım ewdemısın ıyısınısınız.. dktr soylemedımı nasıl beslemen gerektgnı 4 saatı bulmasn bnce 2 3 saat arası ver sütü

Bezını degstrmeyı denıyomusun canım uyanmadıgı zaman bezını degatrrken genelde uyanıyo bzıımkı

Canm ben biogia Damla'yı aldırdım nasıl kullanacam bilmşyrm siz nasıl kullanıyorsunuz..

kac cc cikiyo sutun suanda en az iki saatte bir 30 cc yese doyar canim iki saatten fazla uyutma.sutun yetiyorsa hic mamaya girme bence tabi dr un daha iyi bilir.biz sariliktan yatarken iki satte bir yediriyolardi

Yayla çorbası yapar gibi yapacaksınız. Sadece içine haşlanmış yarma konacak pirinç yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…