İşin ilginci büyük tuvaletim yok. Gelmedi hiçCanım tuvaletini yapmadan seni nasık taburcu ettiler iki şeye dikkat edilir sezeryan olanlara ona göre taburcu ederler birincisi gaz çıkarman ikşnvisi büyük tuvaletine çıkman onlardan biri olmazsa asla taburcu etmezler... Ben ilk sabah gazımıda çıkarmışım ve hemen tuvalatede çıktım hemde hiç zorlanmadım çünkü ona göre yağlı yemek veriyorlar, bak onu ihmal etme çok önemli bağırsakların çalışması bence bir an önce hallet o işi gerekirse dr a sor ıkınma çünkü iç dikişlere zarar verirsin canım
Emmeden önce sık bak. Sonra sıkarsan çıkmaması normal. Ben K Koala_anne nin yarmalı yoğurt çorbasını içtim sık sık. Ve biraz da hoşaf ve bol su derken sütüm geldi. Şimdi akmasın diye havlu koyuyorum.Bugün tekrar bi sağmayı deniyim bakalım ne çıkacak
Her zaman yapmıyor ama günde bir kere mutlaka bu sorunu yaşıyoruz
Gaz sıkıntısı oluyor bazen rahatlayınca çözülüyor bazen de anlayamayıp açlığa yoruyoruz
Göğsümde süt olup olmadığını nasıl anlarım ki
Emdikten sonra bıraktığında sıkıyorum çok az süt geliyor bu süt olduğu anlamına geliyor değil mi?
Ya da dediğin gibi bazen az geliyorsa ona kızıyor da olabilir
bir ayi bulmuyo canim bizimki yaklasik on gundr aciktgnda aglayark uyaniyo.anlarsin zaten sen cok uyumuyorlar hatta uyusun diye bakacaksn ama inatla uyumayip odalrda gezecksnzAynen 1 aydan sonra uyuyabilir istediği kadar dedi bana da doktorum
Şu 1 ayı güzelce atlatalım dediğin gibi
90 dereceyi nasıl ayarlayacağız ki..bize kalça USG için 31 ocak a gün verdi..ne zaman yapılması doğru acaba..her Dr farklı mı uyguluyor acabaay bizim kaşlarımız da cikan konakmis bugun dr a gittik kadin elleroyle bi bastrdi soyuldu hep :)) bebide reflude cikti ki ben tahmin ediydm.90 derce aciyla yatackms.her aksam dustan yarim saat once zeytin yagi surup temizlenicekms o konaklar.oda 24 dereceyi gecmicekmis ki konak sicagi cok severmis.ve pamukcuk dilde olmazmış yanaklarda olurms.ben dildeki beyazlgni pamukcuk saniydm.bide kalca usg yapildi cok sukur temiz cikti.hepatit b 2.dozu vuruldk hala aklina geldikçe agliyo kuzum cok agladi.
Reflü için sanki özel bi mama vardı cnm ne kullanıyptsun golden goat aldınız mıay bizim kaşlarımız da cikan konakmis bugun dr a gittik kadin elleroyle bi bastrdi soyuldu hep :)) bebide reflude cikti ki ben tahmin ediydm.90 derce aciyla yatackms.her aksam dustan yarim saat once zeytin yagi surup temizlenicekms o konaklar.oda 24 dereceyi gecmicekmis ki konak sicagi cok severmis.ve pamukcuk dilde olmazmış yanaklarda olurms.ben dildeki beyazlgni pamukcuk saniydm.bide kalca usg yapildi cok sukur temiz cikti.hepatit b 2.dozu vuruldk hala aklina geldikçe agliyo kuzum cok agladi.
Kuzum onu hallet yaa sonra çok zorlanırsınİşin ilginci büyük tuvaletim yok. Gelmedi hiç
MaşAllahhh kuzum İnşAllahh hep bol olur kuzuna yarar, aynen acıktığı zaman göğüsler sızlıyorEmmeden önce sık bak. Sonra sıkarsan çıkmaması normal. Ben K Koala_anne nin yarmalı yoğurt çorbasını içtim sık sık. Ve biraz da hoşaf ve bol su derken sütüm geldi. Şimdi akmasın diye havlu koyuyorum.
Bir de süt gelince göğsüne ucu sızlıyor hafif. Emzirmen gerektiğini anlıyorsun.
İyi hadi gözün aydın canım:) evet pamukçuk dilde değil ağzının iç yanaklarında damak da ve diş etlerine kadar sarar eğer ilerlerse ve çocuğun ağzı gerçekten acır ememez böyle tipide sanki kusmuğu kalmış gibi beyaz oluray bizim kaşlarımız da cikan konakmis bugun dr a gittik kadin elleroyle bi bastrdi soyuldu hep :)) bebide reflude cikti ki ben tahmin ediydm.90 derce aciyla yatackms.her aksam dustan yarim saat once zeytin yagi surup temizlenicekms o konaklar.oda 24 dereceyi gecmicekmis ki konak sicagi cok severmis.ve pamukcuk dilde olmazmış yanaklarda olurms.ben dildeki beyazlgni pamukcuk saniydm.bide kalca usg yapildi cok sukur temiz cikti.hepatit b 2.dozu vuruldk hala aklina geldikçe agliyo kuzum cok agladi.
45.gundemisin tatlim:) yoksa transferin 15.gunumu
Inş. canım.Aynen 1 aydan sonra uyuyabilir istediği kadar dedi bana da doktorum
Şu 1 ayı güzelce atlatalım dediğin gibi
Gögus kalkanı var canım. Birini emzirirken diğeri akmaya başladıgında kalkanda birikiyor süt. Onu da biberonla verebilirsin. Gögüs kalkanının hem deliklisi var hem kapalısı. Ben sürekli takılı tutuyrdum gögsümde deliklileri süt ziyan olmasın diye ama dün bakteri ürettiğini duydum. şimdi sadece kapalı olanı ,emzirirken diğer gögüsten akan süt biriksin diye tutuyrm. Normal zmaanlarda da ped oluyor koyuyuorm artık.Kızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
MaşAllahhh de kuzum nazar değmesin bırak aksın ağız bezi gibi bişeyler koy gitsinKızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
Kiz dbakirin sogugunda silme cami usutursun.çokda uzanma yukarlara.bende bekliyom dahaKızlar ben bugün de doğurmadımkalktım cam siliyorum .
Gögus kalkanı var canım. Birini emzirirken diğeri akmaya başladıgında kalkanda birikiyor süt. Onu da biberonla verebilirsin. Gögüs kalkanının hem deliklisi var hem kapalısı. Ben sürekli takılı tutuyrdum gögsümde deliklileri süt ziyan olmasın diye ama dün bakteri ürettiğini duydum. şimdi sadece kapalı olanı ,emzirirken diğer gögüsten akan süt biriksin diye tutuyrm. Normal zmaanlarda da ped oluyor koyuyuorm artık.
MaşAllahhh de kuzum nazar değmesin bırak aksın ağız bezi gibi bişeyler koy gitsin
bende dogustan kalca cikigi oldugu icin bizi 3 haftalkken cagirmslardi fakat dr olmadi icin 1 hafta sonrasina ramdevu verdiler 1 aylik oldgmz gune denk geldi.sanırım bende oldugu icin erken tarih verdiler.bidr makat gelistik ondan dolayi90 dereceyi nasıl ayarlayacağız ki..bize kalça USG için 31 ocak a gün verdi..ne zaman yapılması doğru acaba..her Dr farklı mı uyguluyor acaba
aptamil ar reflu icin canim.bebelac fos gos ta reflu icin ama bizimki bebelaci kustu.golden goat da kabiz yapti o yuzden bi aotamil ar veriyrm bi aptamil 1 verirm teoki vermiyo onaReflü için sanki özel bi mama vardı cnm ne kullanıyptsun golden goat aldınız mı
bozim dilinde vardi canim bende pamukcuk sandim hatta ilcedeki dr ilac dahi verdi.ama mama kalintisiyms.dedgn gibi ic yanıklarda olurms pamukcuk.İyi hadi gözün aydın canım:) evet pamukçuk dilde değil ağzının iç yanaklarında damak da ve diş etlerine kadar sarar eğer ilerlerse ve çocuğun ağzı gerçekten acır ememez böyle tipide sanki kusmuğu kalmış gibi beyaz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?