2017 Aralık Anneleri

İşin ilginci büyük tuvaletim yok. Gelmedi hiç

Emmeden önce sık bak. Sonra sıkarsan çıkmaması normal. Ben K Koala_anne nin yarmalı yoğurt çorbasını içtim sık sık. Ve biraz da hoşaf ve bol su derken sütüm geldi. Şimdi akmasın diye havlu koyuyorum.
Bir de süt gelince göğsüne ucu sızlıyor hafif. Emzirmen gerektiğini anlıyorsun.

Aynen 1 aydan sonra uyuyabilir istediği kadar dedi bana da doktorum
Şu 1 ayı güzelce atlatalım dediğin gibi
bir ayi bulmuyo canim bizimki yaklasik on gundr aciktgnda aglayark uyaniyo.anlarsin zaten sen cok uyumuyorlar hatta uyusun diye bakacaksn ama inatla uyumayip odalrda gezecksnz

ay bizim kaşlarımız da cikan konakmis bugun dr a gittik kadin elleroyle bi bastrdi soyuldu hep :)) bebide reflude cikti ki ben tahmin ediydm.90 derce aciyla yatackms.her aksam dustan yarim saat once zeytin yagi surup temizlenicekms o konaklar.oda 24 dereceyi gecmicekmis ki konak sicagi cok severmis.ve pamukcuk dilde olmazmış yanaklarda olurms.ben dildeki beyazlgni pamukcuk saniydm.bide kalca usg yapildi cok sukur temiz cikti.hepatit b 2.dozu vuruldk hala aklina geldikçe agliyo kuzum cok agladi.

90 dereceyi nasıl ayarlayacağız ki..bize kalça USG için 31 ocak a gün verdi..ne zaman yapılması doğru acaba..her Dr farklı mı uyguluyor acaba

Reflü için sanki özel bi mama vardı cnm ne kullanıyptsun golden goat aldınız mı

MaşAllahhh kuzum İnşAllahh hep bol olur kuzuna yarar, aynen acıktığı zaman göğüsler sızlıyor

İyi hadi gözün aydın canım:) evet pamukçuk dilde değil ağzının iç yanaklarında damak da ve diş etlerine kadar sarar eğer ilerlerse ve çocuğun ağzı gerçekten acır ememez böyle tipide sanki kusmuğu kalmış gibi beyaz olur

Kızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun

Kızlar sut akıyomu sızınde nasıl yapıyosunz bn hem gogs pedı hem oecete koyuyorm yınede gecıyo kıyafetıme habıre para verıyorz gogs ordıne baska yolu ykmu bunun
Gögus kalkanı var canım. Birini emzirirken diğeri akmaya başladıgında kalkanda birikiyor süt. Onu da biberonla verebilirsin. Gögüs kalkanının hem deliklisi var hem kapalısı. Ben sürekli takılı tutuyrdum gögsümde deliklileri süt ziyan olmasın diye ama dün bakteri ürettiğini duydum. şimdi sadece kapalı olanı ,emzirirken diğer gögüsten akan süt biriksin diye tutuyrm. Normal zmaanlarda da ped oluyor koyuyuorm artık.

MaşAllahhh de kuzum nazar değmesin bırak aksın ağız bezi gibi bişeyler koy gitsin

Burını emzrrken dıgerı pek akmıuo cunku duznlı emzırıyorm bı bırını bı dıgerını.. nrmal zamanda uyırken falan akms oluyo alsmda sureklı takamam onuda yıne gogs pedıne devam anlasılan bısuru oara oda

90 dereceyi nasıl ayarlayacağız ki..bize kalça USG için 31 ocak a gün verdi..ne zaman yapılması doğru acaba..her Dr farklı mı uyguluyor acaba
bende dogustan kalca cikigi oldugu icin bizi 3 haftalkken cagirmslardi fakat dr olmadi icin 1 hafta sonrasina ramdevu verdiler 1 aylik oldgmz gune denk geldi.sanırım bende oldugu icin erken tarih verdiler.bidr makat gelistik ondan dolayi

Reflü için sanki özel bi mama vardı cnm ne kullanıyptsun golden goat aldınız mı
aptamil ar reflu icin canim.bebelac fos gos ta reflu icin ama bizimki bebelaci kustu.golden goat da kabiz yapti o yuzden bi aotamil ar veriyrm bi aptamil 1 verirm teoki vermiyo ona

bozim dilinde vardi canim bende pamukcuk sandim hatta ilcedeki dr ilac dahi verdi.ama mama kalintisiyms.dedgn gibi ic yanıklarda olurms pamukcuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…