2017 Aralık Anneleri

Pazar günü anaokulu gösterisi vardı asker olmuştu bebeler nasıl ağladım hay allah ya

Kizlar sizin de tuyleriniz daha cabuk uzuyor mu? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama sanki benim tuylerim cabuk uzamaya basladi anlamadim

Kizlar sizin de tuyleriniz daha cabuk uzuyor mu? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama sanki benim tuylerim cabuk uzamaya basladi anlamadim

Duydum cnm çabuk uzaarmış yada hemen dökülürmüş burada bir kaç yorumda erkek olur diye duydum ama yinede bilmiyorum benim suan geç çıkıyor

Duydum cnm çabuk uzaarmış yada hemen dökülürmüş burada bir kaç yorumda erkek olur diye duydum ama yinede bilmiyorum benim suan geç çıkıyor
Hayirlisi canim anlamadimki gercekten cabuk mu cikiyor bana mi öyle geliyor.
Evet erkek olunca bu sorun olur diyorlar

Kızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var

Hayirlisi canim anlamadimki gercekten cabuk mu cikiyor bana mi öyle geliyor.
Evet erkek olunca bu sorun olur diyorlar

Hormonların oynadığı bir oyun canım alışmak lazım :) ama doktorum beni uyardı daha önce çıkmayan bir tarafında kıllanma olursa sakın alma doğumdan sonra dökülüyor dedi

Kızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var
Canim benim gogus agrim cok fazla olmadi ama cok buyumuslerdi senin haftanda da agrisi tamamen gecti bende senin gibi korkmustum ama 8. Haftada kontrole gidip bebisimi gorunce yersiz korktugumu anladim simdi hatta kuculduler bile geliyor bana dun esime bile sordum acaba göbeğim büyüdüğü icin mi küçük geliyor yoksa kuculduler diye mi diye konustuk korkma yani

bende de sol kasık batması var
göğüs hassasiyetim ve şişlik devam ediyor...

Bebek kese icinde sagdaysa kiz soldaysa erkek diyolar. Kesin olmamakla beraber cogunluk tutuyo. Usg resmi bak bakalim

bende de sol kasık batması var
göğüs hassasiyetim ve şişlik devam ediyor...
Saolun kızlar stres olmustum benim

Kızlar midem çok kötü ayağa bile kalkamıyorum bugün Dr a gittim rapor aldım 10 gün. Hiçbir şey yiyemiyorum ve en kötüsü su içmek eziyet ben napicam

kızlar merhaba ,

hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktorun istediği testleri devlette mi yaptırdınız.
devlette yaptır ,burası pahalı dedi ama sağlık ocakları yapıyor mu hiç bilmiyorum
fikri olan paylaşabilirmi ?

istediği testlerin bazıları ; HIV antikoru , rubella , toxoplasma , kan değerleri gibi

kızlar merhaba ,

hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktorun istediği testleri devlette mi yaptırdınız.
doktor bana devlette yaptır ,burası pahalı dedi ama sağlık ocakları yapıyor mu hiç bilmiyorum
fikri olan paylaşabilirmi ?

istediği testlerin bazıları ; HIV antikoru , rubella , toxoplasma , kan değerleri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…