Bana en tuhaf maydanoz ve yeşilçay geldi.doktorum maydanoz yeme dedi.
Ben de dün sacma sapan bir şekilde tanidigimiz küçük bir kizin anneler gunu gösterisini izlerken agladim. Calan şarkı da erik dali diye neseli bir oyun havasi ustelik.
Derdim neydi bilmiyorumsonra binamizda asker yolluyorlardi cocugu da tanimam etmem onlari izlerken de agladim düşün
Evet aynen canim m bencede gebelik listesi değil sanki...ben yorum yazmıştım doktorumun dediği beslenme şeklini.Ben bu liste gebelik listesi değil gibi tabi ama bilemedim. Yeşil çayı maydanozu asla önermiyorlar
Yoğurt çok önemliymiş.hazie yoğurt mu yiyorsunuz yoksa kendiniz mı yapıyorsunuz? Ben hazır yoğurt tüketmek zorunda kalıyorum
Kizlar sizin de tuyleriniz daha cabuk uzuyor mu? Bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama sanki benim tuylerim cabuk uzamaya basladi anlamadim
Hayirlisi canim anlamadimki gercekten cabuk mu cikiyor bana mi öyle geliyor.Duydum cnm çabuk uzaarmış yada hemen dökülürmüş burada bir kaç yorumda erkek olur diye duydum ama yinede bilmiyorum benim suan geç çıkıyor
Hayirlisi canim anlamadimki gercekten cabuk mu cikiyor bana mi öyle geliyor.
Evet erkek olunca bu sorun olur diyorlar
Canim benim gogus agrim cok fazla olmadi ama cok buyumuslerdi senin haftanda da agrisi tamamen gecti bende senin gibi korkmustum ama 8. Haftada kontrole gidip bebisimi gorunce yersiz korktugumu anladim simdi hatta kuculduler bile geliyor bana dun esime bile sordum acaba göbeğim büyüdüğü icin mi küçük geliyor yoksa kuculduler diye mi diye konustuk korkma yaniKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var
bende de sol kasık batması varKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var
Bebek kese icinde sagdaysa kiz soldaysa erkek diyolar. Kesin olmamakla beraber cogunluk tutuyo. Usg resmi bak bakalimIkili yaptıracağım.yani doktor bana sormadan yapılacak dedi zatn.rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah.kese konumuna göre nasıl oluyor:) meselâ keseye gire benim ki solda duruyor ve kese sola doğru uzun
3+31-9 benimde bu sekilde
Canim benim gogus agrim cok fazla olmadi ama cok buyumuslerdi senin haftanda da agrisi tamamen gecti bende senin gibi korkmustum ama 8. Haftada kontrole gidip bebisimi gorunce yersiz korktugumu anladim simdi hatta kuculduler bile geliyor bana dun esime bile sordum acaba göbeğim büyüdüğü icin mi küçük geliyor yoksa kuculduler diye mi diye konustuk korkma yani
Saolun kızlar stres olmustum benimbende de sol kasık batması var
göğüs hassasiyetim ve şişlik devam ediyor...
Zaten dikkat edilmesi gereken besinler adı altında maydanoz var . Dikkat etmediniz sanırım. 2. Listede yazıyorBana en tuhaf maydanoz ve yeşilçay geldi.doktorum maydanoz yeme dedi.
Listeyi iyi incelemediniz sanırım Dikkat edilmesi gerekenler var orada varBen bu liste gebelik listesi değil gibi tabi ama bilemedim. Yeşil çayı maydanozu asla önermiyorlar
Bunlar tüketilmemiş gerekenler yani maydanoz ve yeşil çay iç demiyor :)Ben bu liste gebelik listesi değil gibi tabi ama bilemedim. Yeşil çayı maydanozu asla önermiyorlar