- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
Ahhh ahh annemden farklı şehirde oturuyorumAnnem yoğurt yapıyor sağolsun.
Bence sen de öğren sonuçta bebişlere yedirmek için öğrencez elbet bir gün
Kese içinde solda :) çok değişik yaa bakalım doğru çıkacak mıBebek kese icinde sagdaysa kiz soldaysa erkek diyolar. Kesin olmamakla beraber cogunluk tutuyo. Usg resmi bak bakalim
Geçmiş olsunKızlar midem çok kötü ayağa bile kalkamıyorum bugün Dr a gittim rapor aldım 10 gün. Hiçbir şey yiyemiyorum ve en kötüsü su içmek eziyet ben napicam
Canım doktor bana bazı testler yaptırdı ama ben özelde yaptırdım 30 lira ödedimkızlar merhaba ,
hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktorun istediği testleri devlette mi yaptırdınız.
doktor bana devlette yaptır ,burası pahalı dedi ama sağlık ocakları yapıyor mu hiç bilmiyorum
fikri olan paylaşabilirmi ?
istediği testlerin bazıları ; HIV antikoru , rubella , toxoplasma , kan değerleri gibi
Canım doktor bana bazı testler yaptırdı ama ben özelde yaptırdım 30 lira ödedimbilmiyorum emekli sandığındayim gittiğim hastanede devletle anlaşmalı
Dewlet hastanesinde yaptirabulir siniz o testleri .ilkinde oyle yapmistim ben30 muözel sigortan mı var acaba
benim testler sadece bunlar değil. yanında başka testlerde var .
2-3 hastaneye sordum en az 470 dediler
Listeyi iyi incelemediniz sanırım Dikkat edilmesi gerekenler var orada var
Benim de bugün sol kasigimda batma var ve göğüs hassasiyetim devam ediyor canımKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var
Estağfirullah , yanlış bilgilendirmek istemedim sadeceNe yalan söyleyeyim yenilip içelecekler sandım, çok sağol kusura bakma lütfen
ben hepsini devlette yaptırdım, sistem üzerinden günübirlik yatış gösterip yapıyorlar ve 60 tl devlet ücret alıyor...kızlar merhaba ,
hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktorun istediği testleri devlette mi yaptırdınız.
devlette yaptır ,burası pahalı dedi ama sağlık ocakları yapıyor mu hiç bilmiyorum
istediği testlerin bazıları ; HIV antikoru , rubella , toxoplasma , kan değerleri gibi
kızlar merhaba ,
devlette yaptır ,burası pahalı dedi ama sağlık ocakları yapıyor mu hiç bilmiyorum
Abooov ne kadar çok demişler.ozel sigortam yok. Devlette öğretmenim ondan mı uygun geldi acaba30 muözel sigortan mı var acaba
ben hepsini devlette yaptırdım, sistem üzerinden günübirlik yatış gösterip yapıyorlar ve 60 tl devlet ücret alıyor...
ben yarı özel yani sgk yla anlaşması olan hastanede yaptırdım 130 falan tuttu hatta içinde b12 ve d vitamini tsh hormon testleri de vardı ..çok demişler sana ..30 muözel sigortan mı var acaba
benim de ilk gebeliğim 8. haftadayım mide bulantım neredeyse hiç yok. korkma. kişiden kişiye değişir.Merhaba ben 6+2 'yim. Mide bulantım başlamadı. Bir yandan seviniyorum ama bir yandan da içimde kurt var bir sorun mu var diyeilk gebeliğim
bende çok fazla var meme hassasiyetiBugun keyfim yerinde çünkü aniden 3 kilo şişmiştim. Bu sabah o şişlik gitmiş. Ödemdi heralde. Ama yüz üstü uyuyamıyorum. Baska meme agrisi olan var mı? :S
ben yarı özel yani sgk yla anlaşması olan hastanede yaptırdım 130 falan tuttu hatta içinde b12 ve d vitamini tsh hormon testleri de vardı ..çok demişler sana ..