2017 Aralık Anneleri

Kızlar midem çok kötü ayağa bile kalkamıyorum bugün Dr a gittim rapor aldım 10 gün. Hiçbir şey yiyemiyorum ve en kötüsü su içmek eziyet ben napicam
Geçmiş olsun mide bulantisinda en kötüsü su içememek.insallah en yakın zamanda geçer.tavsiyem portakal suyu iç günde 1 bardak ve süt içmeye çalış.boylece sıvı takviye yapmış olursun

Canım doktor bana bazı testler yaptırdı ama ben özelde yaptırdım 30 lira ödedim bilmiyorum emekli sandığındayim gittiğim hastanede devletle anlaşmalı

Canım doktor bana bazı testler yaptırdı ama ben özelde yaptırdım 30 lira ödedim bilmiyorum emekli sandığındayim gittiğim hastanede devletle anlaşmalı

30 mu özel sigortan mı var acaba
benim testler sadece bunlar değil. yanında başka testlerde var .
2-3 hastaneye sordum en az 470 dediler

Kızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var
Benim de bugün sol kasigimda batma var ve göğüs hassasiyetim devam ediyor canım

ben hepsini devlette yaptırdım, sistem üzerinden günübirlik yatış gösterip yapıyorlar ve 60 tl devlet ücret alıyor...

Canım devlettede yaptırabilirsin sağlık ocağındada ben sağlık ocağında yaptırdım

Abooov ne kadar çok demişler.ozel sigortam yok. Devlette öğretmenim ondan mı uygun geldi acaba

Ikili testi yaptiracaklar nerede yaptiriyosunuz? Nisa 275tl istedi. Baska yerede sormadım.

ben yarı özel yani sgk yla anlaşması olan hastanede yaptırdım 130 falan tuttu hatta içinde b12 ve d vitamini tsh hormon testleri de vardı ..çok demişler sana ..

Hayırlı kandiller kızlar. Bugün güne can sıkıcı olaylarla başladım. Bu sebeple midir bilmiyorum hafif kahverengi akıntılarım var. Sizde de oluyor mu?

Merhaba ben 6+2 'yim. Mide bulantım başlamadı. Bir yandan seviniyorum ama bir yandan da içimde kurt var bir sorun mu var diye ilk gebeliğim
benim de ilk gebeliğim 8. haftadayım mide bulantım neredeyse hiç yok. korkma. kişiden kişiye değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…