- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de öyle oluyordu doktora sordum ağrın olması normal dedi... kafana takma bence... bol bol dinlenerek geçir bu dönemi...Slm kızlar bişey sorabilirmiyim benim düşük tehlikem var kanamam oldu yatarak zaman geçirmeye calısıyorum bende kasık agrısı ve bel ağrısı var böyle adet olacakmışım gibi sizce bu normal mi doktorumu aramadım akıntılarım yoklamamdan Yok elhamdulillah ama agrı çok fena nedenini tahmin eden var mı ?
Geçenlerde çok fena agrı yaptı Doğum sancısı gibiydi kesin düşecek dedim ama bide akılsızlık yaptım canım çekti kola içtim kesin ondan oldu evet rahmin büyümesinden olabilir rabbim cümlemizin çocuklarını korusun sağ Ve Salim bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
Günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar..Tüm dualarımız kabul olsun inşallah..
Hergün 1 fincan iciyorum canimKızlar sizlere bişey danışıcam benim canım çok yürk kahvesi çekiyor biz nezaman içmeye başlayabiliriz ben ölüp bitiyorum kahve diye çok fenayım yaaa
Bulantın olmuyormu seninde canım? Bende senin gibi çok iştahlıyım çünkü bulantım jiç yok..10.haftamdayım 2 kiloya yakın almışım..Göbüş baya baya belli oluyor..Ama tek bebeğim sağlıklı olsunda veririz kiloları diye avutuyorum kendimi:)Hayırlı kandiller kızlar..
Kilo almayacağım diyorum güya ama iştahım çok açık kilo almak istemiyorum.az önce iki kek ı mide ye indirdim.bugun bir daha şekerli biseyler yemek yok.doktorum kesinlikle yemeyeceksin deşe de ben işin ciddiyetinin farkında değilim sanırım.bol su içmeye çalışıyorum.su aralar yürüyüş yapamıyorum.ama yürüyüşü de doktorum önerdi.sabah işe gidiyorum köyde öğretmenim 3 de evde oluyorum.sonra hışım çıkmış oluyor.surekli ayakta ders anlatıyorum.ne olacak halim. Böyle olunca yürüyüş yapacak hal kalmıyor
Yorgunluktan muhtemelen. Ama dün muayenemde doktor bana şöyle bi şey söylemişti (öncesinde lekelenme şikayetim vardı ara ara) "Kendini cok yordugun bi gunun ardindan Progestan alabilirsin". Ben de buradan yorgunlugun bebegi olumsuz etkileyecegini cikarmistim haliyle.kızlar ben 4 gündür kursa gidiyorum ve çok yorgunum... özellikle pazartesi salı işten çıkıp dolmuş metro koştur koştur kursa yetişmeye çalışıyorum... dün ayakta gitmek zorunda kaldım baya bir süre ve dünden beri sol kasığımda çok ağrı ve batma hissi var... ama herhangi bir lekelenme vs. olmadı... yorgunluktan mı acaba? kötü bişey var mıdır doktora gitsem mi bilemedim
Benım kesem 5+3'te 6 mm ıdı canım cok normal benceCanim benim inş saglikla kucagina alirsin :) bende iki asilamadan snra kendiligimden kaldim o yuzden hep tedirgin oluyorum. Birde benim kese cok kucuk degil mi o zaman ya 6.63 mm di
Çok değilmiş ya bende 63 kiloyum gebe kalmadan önce diyet yaptım 67 den düştüm şimdide dikkat etmeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde
Benım kesem 5+3'te 6 mm ıdı canım cok normal bence
Günaydın kızlar ,
Hayırlı kandıller
Benım dun doktor kontrolum vardı , hersey yolunda cok sukur. 2 hafta sonra bır daha cagırdı ama ben 3 hafta sonra gıdecegım 12+1 olacagım gıttıgımde ıkılı testte aradan cıksın dıye dusundum o 11+1 cagırmıstı umarım bır bıldıgı yoktur Buarada ben dun tam gun ızınlıydım ıc hastalıklarına gıdıp tsh ıle ılgılı ılacımı aldım , sonr akadın dogum sonra eve donduk oglumu okula gonderdım ogleden sonra dun kına gecemız vardı kuafore derken ben saglık ocagına gıtmeyı unuttum yetısemedım umarım sorun olmaz bır sonrakı sefere gıdecegım
Bir hafta oldu şuan iyiyim ya :) hatta triplere giriyorum neden bulantim yok diyeBulantın olmuyormu seninde canım? Bende senin gibi çok iştahlıyım çünkü bulantım jiç yok..10.haftamdayım 2 kiloya yakın almışım..Göbüş baya baya belli oluyor..Ama tek bebeğim sağlıklı olsunda veririz kiloları diye avutuyorum kendimi:)
Alla alla neden acaba duygu iniş çıkışları olabiliyor hormonal olabilir...Ben bugün çok gerginim mutsuz uyandım sürekli ağlıyorum, kalbim hızlı hızlı çarpıyor ne oluyor anlamadım
Karpuza bayılırım ekmek karpuz ve peynir en sevdiğim üçlü nasıl yemicem... gözümün karpuzu görmemesi lazım yememem için.en iyisi eve hep almamakKızlar ben 55 kilo ile hamile kaldım, ilk hamileliğimde tam 7 kilo almıştım be 3100 gr doğru yavrum.
Bence bu bünye meselesi o kadar takılmayın 25 kilo alan var 5 kilo alan var. Şeker ve ekmeği azaltın ki zorundayız.
önümüz yaz Karpuzu çok yemeyelim ahaha