2017 Aralık Anneleri

Kızlar kilolu bayanlar özellikle ilk üç ayı kilo almadan geçirmeye bakcaz sonraki üç ayda her ay bir kilo son üç ayda her ay iki kilo toplamda dokuz kilo ile bitirmeye bakcaz yoksa yere göğe sığmayız ben kendi adıma şahsen böyle yapmaya çalışcam doktorumun tavsiyesi ne kadar yapabilirsem artık

Daha erken canım genelde üç aydan sonra çıkıyor derler ama olabilirde biz genelde gazlı olunca çıktıysada bilemiyoz valla özellikle ben karnım içinden yırtılıyor sanki o kadar şişiyorumki gaz yani biliyorum kendimi

Canım böyle çok abartılacak kadar değil ama var yani gazmı bilemem :KK70: :KK70: ama hoş duruyor ilk aylarda gaz olurmuş

Kızlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?

Ben bulantilara karşı Premesis plus zencefil,
ve multivitamin için bugun Decavit Pronatal aldım.
Onun dışında fındık ceviz hurma günlük tüketmeye çalışıyorum, başka tavsiyeleriniz varsa yazin:)))
Hurma yememelisin canim. Rahim kaslarini gevsetici etkisi var dogum haftasi yeniyo genelde dogumy kolaylastirsin diye. Bana ilk muayenede demisti dr maydonoz ve hurma ozellikle de su domates gibi olanlardan kesinlikle yemiyosun diye. Onun disinda sadece folidoce galiba adi onu iciyorum. Ilk bebegimde bebege kilo yapar dediler gunluk koca dilim kasar muz 2yumurta 2 bardak sut ictim sporcu gibi beslendim resmen normal kiloda dogdu yine de cok sukur tabi. Bebege etkisi olmamis midir kesinlikle olmustur ama fazlasi hep anneye kilo:KK12:

Cnm kesinlikle hurmayı bırak. Doğuma yakın yenmeli diye duydum doğumu kolaylaştırıyormuş şimdi yeme yinede arkadaşlarada sor

Hurma yememelisin canim. Rahim kaslarini gevsetici etkisi var dogum haftasi yeniyo genelde dogumy kolaylastirsin diye. Bana ilk muayenede demisti dr maydonoz ve hurma ozellikle de su domates gibi olanlardan kesinlikle yemiyosun diye. Onun disinda sadece folidoce galiba adi onu iciyorum. Ilk bebegimde bebege kilo yapar dediler gunluk koca dilim kasar muz 2yumurta 2 bardak sut ictim sporcu gibi beslendim resmen normal kiloda dogdu yine de cok sukur tabi. Bebege etkisi olmamis midir kesinlikle olmustur ama fazlasi hep anneye kilo:KK12:

Evet cnm hurmayı bende öyle biliyordum son aylarda yersen doğuma kolay gidersin diye. Bazı arkadaşlar yok birşey olmuyor sağlıklı besin kaynağı ben yedim sende ye dediklerinde yemeye basladim bende. Üstünde en iyisi bı araştırma yapım ben :)))

Bu arada massallah cnm ilk gebeliginde güzel beslenmisin ve illaki bebeğe faydası olmuştur bu sırf kilo olması şart değil bence

Kizlar ne guzel maasallah siz ceviz falan yiyebiliyorsunuz. Ben hicbir sey yiyemiyorum. Sabah biraz peynir ve cay Aksam bir tabak yemek yersem o bana kar.
Benim bebisim nasil besleniyor hic bilmiyorum :KK43:

Yazan arkadaslar olmus bende kilo almamama ragmen gobegim cikti :) Aslinda istahim cok acik ve agzimda kotu tat oldugu icin surekli biseyler yiyorum ama cok sukur tartida bi degisiklik yok. Mide bulantim 8.haftada bi anda kesilmisti ama halsizlik yorgunluk her zaman var. Kontrole gecen hafta gitmistim simdi sirada ikili test varmis Allah nasip ederse. Sonrada cinsiyet heyecani insallah:)

Kızlar kilolu bayanlar özellikle ilk üç ayı kilo almadan geçirmeye bakcaz sonraki üç ayda her ay bir kilo son üç ayda her ay iki kilo toplamda dokuz kilo ile bitirmeye bakcaz yoksa yere göğe sığmayız ben kendi adıma şahsen böyle yapmaya çalışcam doktorumun tavsiyesi ne kadar yapabilirsem artık
Kaç kilosunuz acaba ?

Merhaba kizlar ben dun doktora gittim bebegimi kiza benzetti cinsiyet ogreneniniz var mi aranizda

Olabilir cnm, erkek tahmin edip sonra kıza dönen oluyor ama kız tahmini olunca tersi olmuyor:)) bende gün sayıyorum kontrol günü gelsede bebisimizi gorsek, belki 12haftada tahminde bulunur:))

X