2017 Aralık Anneleri

1 ay sonra dedi umursamaz şey. Ama değiştircem artık mecburen başka ilçeye gitcem
Duyarsızlığın bukadarı pes valla..Allah böyle duygusuz doktorlara mecbur bırakmasın inşallah..Devlet hast olması umursamaz olmayı gerektirmiyor sonuçta..Umarım biran önce düzgün bir doktora denk gelirsin canım

Ben de ilaç kullanma taraftarı hiç değilim ama "bulantılarım çok arttı, bir şey yiyemiyorum ve kilo kaybediyorum" deyince doktor kendisi verdi canım. 3günde 2 kilo vermiştim.
Çözüm olarak annemde kaldım bi kaç gün. Çünkü başkası hazırlayınca ve koku olmayınca yiyebiliyorum, yeyince de bulanmıyor.
İlaca bugün başladım bakalım. İnş iyi gelir.
Bir de B vitamini eksikliği bulantıyı tetikliyor diye bir şey okumuştum. Belki o yüzden bu ilacın Plus versiyonunda B vitamini takviyesi vardır.

Son düzenleme:
O şekilde yiyebiliyosan iyi o zaman ben o şekilde de yiyemiyorum. Dışarıdan hazır kuru şeyler yiyebiliyorum sıvı bir şey tüketemiyorum sulu yemek de dahil olmak üzere. Evde de kahvaltılık rahatla yiyorum. Bu şekilde belki idare ederim ama bazı günler ilacı alabilirim belki bakalım zaman ne gösterecek

Kızlar keseyide gördüm bebeğide gördüm kalbide atıyomuş doktor gördüm dedi ama duyulmazmış daha minikmiş 6 haftalık göründü ultrasonda. Beklediğime deydi çok mutluyuum
Hadi gözün aydın canım maşallah bebişine darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah

Ilk gebeligimde hic bulantim yoktu bunda da yok bulanti olmamasi ne guzel iste.bulantiyla bebegin sagligi arasinda bir baglanti kuramadim ben

Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)

Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizde de var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)

İnşallah canım ya çok sıra bekledim vallahi çatladım çok şükür gördüm. Hiç iyi doktor bana denk gelmiyo zateen

Kızlar bu aralık annelerini bir konuya taşısak nasıl olur herkes ayrı ayrı yerlerde bilgi alışverişi yapamıyor Mune olabilirmi mümkün mü cnm

Normalde hani kalp sesini duymadım ya ondan canm

Bilmiyorum canım benim doktorum patronumun gelini ve çok sıcak kanlı telefon ile bile arayıp bilgi alışverişi yapıyoruz. Allah korusun kalp durması genelde o haftalarda yaşanıyor ya ondan o ay kontrole çağırmış olabilir. Çünkü kim bebeği görse doktor 2-3 haftaya randevu veriyor ama tabi başka doktora git hastanede sürekli bozuk aletlerle uğraşmak zorunda kalmazsın

dur bakalım artık ruh halime göre hareket edirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…