Kızlar keseyide gördüm bebeğide gördüm kalbide atıyomuş doktor gördüm dedi ama duyulmazmış daha minikmiş 6 haftalık göründü ultrasonda. Beklediğime deydi çok mutluyuum
1 ay sonra dedi umursamaz şey. Ama değiştircem artık mecburen başka ilçeye gitcemCanım benimm bizde çok mutlu olduk valla:)) Haftayada kalp atışı duyulur Allah izin verirse..Nezaman gel dedi doktor?
Sağol canım benim ya çok güzel bi duyguymuşCanım çok sevindim hayırlısı olsun
Sağol canım benim ya çok güzel bi duyguymuş
Duyarsızlığın bukadarı pes valla..Allah böyle duygusuz doktorlara mecbur bırakmasın inşallah..Devlet hast olması umursamaz olmayı gerektirmiyor sonuçta..Umarım biran önce düzgün bir doktora denk gelirsin canım1 ay sonra dedi umursamaz şey. Ama değiştircem artık mecburen başka ilçeye gitcem
Ben de ilaç kullanma taraftarı hiç değilim ama "bulantılarım çok arttı, bir şey yiyemiyorum ve kilo kaybediyorum" deyince doktor kendisi verdi canım. 3günde 2 kilo vermiştim.Kullandın mı o ilacı canım iyi geldi mi? Çalıştığım için sürekli bulantılı olmak zor oluyor benim için ilaç kullanmak istemiyorum ama bu seferde hiç bir şey yiyemeyince midem daha da çok bulanıyor.. İlaç istesem mi bende bilemiyorum..
O şekilde yiyebiliyosan iyi o zaman ben o şekilde de yiyemiyorum. Dışarıdan hazır kuru şeyler yiyebiliyorum sıvı bir şey tüketemiyorum sulu yemek de dahil olmak üzere. Evde de kahvaltılık rahatla yiyorum. Bu şekilde belki idare ederim ama bazı günler ilacı alabilirim belki bakalım zaman ne gösterecekBen de ilaç kullanma taraftarı hiç değilim ama "bulantılarım çok arttı, bir şey yiyemiyorum ve kilo kaybediyorum" deyince doktor kendisi verdi canım. 3günde 2 kilo vermiştim.
Çözüm olarak annemde kaldım bi kaç gün. Çünkü başkası hazırlayınca ve koku olmayınca yiyebiliyorum, yeyince de bulanmıyor.
Hadi gözün aydın canım maşallah bebişine darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallahKızlar keseyide gördüm bebeğide gördüm kalbide atıyomuş doktor gördüm dedi ama duyulmazmış daha minikmiş 6 haftalık göründü ultrasonda. Beklediğime deydi çok mutluyuum
Ilk gebeligimde hic bulantim yoktu bunda da yok bulanti olmamasi ne guzel iste.bulantiyla bebegin sagligi arasinda bir baglanti kuramadim benBen de bugün tekrar Dr a gittim arkadaşlar sebebi ise iki gündür mide bulantilarimin aniden kesilmesiydi. 3 4 gündür yoğun bulantı yaşarken dün aniden bulantım hafifledi bugünse hiç bişey kalmadı ben de hemen Dr a gittim çok şükür bir sorun yok. Demekki bulantıyi fazla kafaya takıyoruz. Bebegin sağlıklı olup olmaması bulantı ile ilgili değilmiş kanımca
İnşallah canım ya çok sıra bekledim vallahi çatladım çok şükür gördüm. Hiç iyi doktor bana denk gelmiyo zateenDuyarsızlığın bukadarı pes valla..Allah böyle duygusuz doktorlara mecbur bırakmasın inşallah..Devlet hast olması umursamaz olmayı gerektirmiyor sonuçta..Umarım biran önce düzgün bir doktora denk gelirsin canım
Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizde de var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Benim göbiş hep vardı
Aynen canım ama normal o zamana demesi 9 haftalıkken herşeyi tam gelişiyor benimkide 3 hafta sonra dedi ama istediğin zaman yine gelebilirsin dedi
Normalde hani kalp sesini duymadım ya ondan canm
Benim elimede göbiş geliyo bebiş var diye göbeği okşuyorumBenimde böyle hafif çıktı cnm 1,74 boyundayım 61 kiloyum göbek hiç yoktu şimdi çok hoşuma gidiyor ele geliyor :)
dur bakalım artık ruh halime göre hareket edirimBilmiyorum canım benim doktorum patronumun gelini ve çok sıcak kanlı telefon ile bile arayıp bilgi alışverişi yapıyoruz. Allah korusun kalp durması genelde o haftalarda yaşanıyor ya ondan o ay kontrole çağırmış olabilir. Çünkü kim bebeği görse doktor 2-3 haftaya randevu veriyor ama tabi başka doktora git hastanede sürekli bozuk aletlerle uğraşmak zorunda kalmazsın
Benim elimede göbiş geliyo bebiş var diye göbeği okşuyorum