2017 Aralık Anneleri

Ben de bugün tekrar Dr a gittim arkadaşlar sebebi ise iki gündür mide bulantilarimin aniden kesilmesiydi. 3 4 gündür yoğun bulantı yaşarken dün aniden bulantım hafifledi bugünse hiç bişey kalmadı ben de hemen Dr a gittim çok şükür bir sorun yok. Demekki bulantıyi fazla kafaya takıyoruz. Bebegin sağlıklı olup olmaması bulantı ile ilgili değilmiş kanımca

Katılıyorum cnm birazda psikolojik bence çünkü gebelikte bulantı %70 yaşandığı için herkesin midesi bulanıyor ama tabi kötü geçirenlerde var inanırım bünye meselesi birazda :)

Günaydın kızlar hayırlı günler güzel ve sağlıklı haberlerle gelin inşallah
leydii18 leydii18 habersiz bırakma bizi

Ya acayip sinirliyim ultrason yine bozuk bu sefer ultrason odasına gönderdi. Çok sıra var halbuksam çok önce geldim 1 saattir sıkışık bekliyorm. Ya devlet hastaneleri resmen rezillik. Napcam valla altıma etcem

Günaydın güzel anneler... Benim gaz sancim dışında kasık ağrım bulantı kusma vs. hicbir seyim yok. Cok korkuyorum inşallah bebegim oluşmuştur ve kalbi atıyordur. 5+0 da sadece keseyi görmüştüm 6,5mmdi. Kontrolum de cumartesi bir an önce zaman geçse de görsem bebegimi.

Kızlar benim öyle aman aman bulantılarım olmuyor 6+5 deyim 2 kere kusma ve ara ara öğürmelerim oluyor normal demi ?7/24 kusacam yada bulantım olacak diye birşey yok sanırım. Akşamları daha fazla bulantıyı hissediyorum ama kusmam çok yok
Herkes farklı geçiriyor canım hiç midesi bulanmayan hamilelerde var. Kusmuyosun diye hamileliğinde bir sorun var anlamına gelmiyor merak etme. Bende de hiç kusma olmadı ama sürekli midem bulanıyo sadece akşamları biraz daha rahatlıyorum bazen o kadar.. Önemli olan muayenelerde herşeyin yolunda olması..

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 7+0 dayım. Bulantı için Premesis Plus verdi. Zencefilli bitkisel ve aynı zamanda B vitamini takviyesiymiş.
Kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Allah herkese hayırlı haberler duyursun.

Gözün aydın cnm sağlıka kucağına alırsın inşşh. Ben de bu cuma doktra gidecm 7+0 olacm görürz kalp atışını inşşh :dua:

Herkes farklı geçiriyor canım hiç midesi bulanmayan hamilelerde var. Kusmuyosun diye hamileliğinde bir sorun var anlamına gelmiyor merak etme. Bende de hiç kusma olmadı ama sürekli midem bulanıyo sadece akşamları biraz daha rahatlıyorum bazen o kadar.. Önemli olan muayenelerde herşeyin yolunda olması..

Saol cnm çok şükür şimdilik herşey yolunada gidiyor inşallah sorunsuz devam eder hepimizin

Günaydın güzel anneler... Benim gaz sancim dışında kasık ağrım bulantı kusma vs. hicbir seyim yok. Cok korkuyorum inşallah bebegim oluşmuştur ve kalbi atıyordur. 5+0 da sadece keseyi görmüştüm 6,5mmdi. Kontrolum de cumartesi bir an önce zaman geçse de görsem bebegimi.

İnşallah görürsün canım ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin :)

Ya acayip sinirliyim ultrason yine bozuk bu sefer ultrason odasına gönderdi. Çok sıra var halbuksam çok önce geldim 1 saattir sıkışık bekliyorm. Ya devlet hastaneleri resmen rezillik. Napcam valla altıma etcem

Başka hastane yokmu canım oraya gitsen sanırım bu hastanede sürekli böyle sıkıntı çekeceksin

Allah yardımcın olsun canım..Sonunda güzel haberler alırsında çektiğin eziyete değer inşallah..İlçede olduğunu ve buraya mecbur olduğunu söylemiştin ama yinede alternatif biyerler bulabilirsen daha iyi olacak sanki..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 7+0 dayım. Bulantı için Premesis Plus verdi. Zencefilli bitkisel ve aynı zamanda B vitamini takviyesiymiş.
Kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Allah herkese hayırlı haberler duyursun.
Kullandın mı o ilacı canım iyi geldi mi? Çalıştığım için sürekli bulantılı olmak zor oluyor benim için ilaç kullanmak istemiyorum ama bu seferde hiç bir şey yiyemeyince midem daha da çok bulanıyor.. İlaç istesem mi bende bilemiyorum..

İnşallah canim ya çok korkuyorum inan zaman geçmiyor sanki dua et benim için

Tabiki ederim canım Allah'ın izini ile bebişide kalp atışınıda duyacaksın. Sende bende herkeste sağ salim kucağına alacak :dua: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200: beni etiketlemeye unutma o sonuca

Kızlar artık her günümüz farklı bir heyecan değil mi? Önce hamile miyiz? diye düşünüyoruz sonra değer katlanacak mı sonra kese, sonra kalp, sağlıkla gelişecek mi? cinsiyeti ne bulantım kesildi neden göğüslerim acımıyo neden böyle böyle kucağımıza alacağız inşallah ve asıl hayat sonra başlayacak bence kendinden önce kayıtsız şartsız birini düşünme halleri:anne: Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları:anneadayı::anne:

Günaydın canlar cumartesi doktor kontrolum var inşallah bebisimi görür kalp atışını duyarım. Cok korkuyorum bulantim falan yok kasik agrim da öyle sadece gaz sancim var. İnşallah her sey yolundadır.

Tabiki ederim canım Allah'ın izini ile bebişide kalp atışınıda duyacaksın. Sende bende herkeste sağ salim kucağına alacak :dua: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200: beni etiketlemeye unutma o sonuca
Sağol canim amin tüm dualarin için. O mutlu haberi alayim hemen haber veririm canim

Günaydın canlar cumartesi doktor kontrolum var inşallah bebisimi görür kalp atışını duyarım. Cok korkuyorum bulantim falan yok kasik agrim da öyle sadece gaz sancim var. İnşallah her sey yolundadır.
İnşallah güzel haberler alırsın canım..Bulantı bende de hala yok, çok belirti olacak diyede bişey yok..Yüreğini ferah tut ve gerisini Allaha bırak..

İnşallah güzel haberler alırsın canım..Bulantı bende de hala yok, çok belirti olacak diyede bişey yok..Yüreğini ferah tut ve gerisini Allaha bırak..
İnşallah canim inşallah sizin de bulantinizin olmadığını duyunca rahatliyorum biraz

Kızlar keseyide gördüm bebeğide gördüm kalbide atıyomuş doktor gördüm dedi ama duyulmazmış daha minikmiş 6 haftalık göründü ultrasonda. Beklediğime deydi çok mutluyuum
Canım benimm bizde çok mutlu olduk valla:)) Haftayada kalp atışı duyulur Allah izin verirse..Nezaman gel dedi doktor?

X