Bende yok. Göbeğim daha da çöktü gibi yememekten :)Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yok. Göbeğim daha da çöktü gibi yememekten :)Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Benim de çıktı ve içime çekemiyorum.Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizde de var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Bende yok. Göbeğim daha da çöktü gibi yememekten :)
Benim de çıktı ve içime çekemiyorum.
Kesinlikle eziyet bence... zaten gün boyu alınması gereken vitaminler mineraller var...kesınlıkle oruc tutsam öğlene cıkamam dıye dusunuyorum
benimde göbeğim resmen 5 aylık gibi ... ama öyle kilo almadım çok, şişlik gibi... 9.haftada bu karın normal mi?Benımde gobegım cıktı ve kılo aldım ve hamılelıge sanırım 60 kıloyla basladım kestıremıyorum ama 59 dan saymak istememdıgım kesın. Istahım acık bendekı durum baska yıyıp arada kusmak , veya aksam kadar bulantılardan surunmek
Bende zaten biraz göbek olduğu için anlayamadım ama çıktı gibi geliyo azda olsa. Pantolonlarımın çoğu kapanmıyor lastikli giyinsem daha rahat ediyorum.. Bizde de durumlar böyleKızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Değerli tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler tecrübeli anne Düzgün bir Dr. bulmak bu dönemde psikolojimiz açısından çok önemli gerçekten..Herkese merhaba
İlk olarak Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Kısmetse bende aralık annesi olacağım, bu ikinci gebeliğim
Bir kızım var, bu ay 4 yaşına girecek
Sizleri sadece okuyordum fakat heycanlı ilk defa anne olucakların endişelerini görünce yazmak istedim
Biliyorum bu ilk olduğu için çok heycanlısınız size birkaç arkadaş tavsiyesi:) küçük şeyleri asla kafaya takıp, birşeylere şartlayıp olumsuz düşünmeyin, bu özel zamanların olabildiğince her anın tadını çıkarın
Tamam evet düşüne düşüne zaman geçiyorda ne kadar poztiflik o kadar iyidir :)
Her gebelik farklıdır, her bebek her gelişim farklıdır asla karşılatırmayın beklentiye girip üzmeyin kendinizi
İlk gebeliğim kızımda, haftası önden gitti, bulantım olmadı, hiçbir genelleme olan birşeyi yaşamadım karnım sivrildi, bol tatlı yedim vs vs
Bu gebeliğimde başta beta-hcg düşük çıktı, kese küçük göründü ve hala hafta bazında geride çünkü geç çatlamaydı bunu takiple biliyorduk, asıl önemli olan herşey sağlıklı ilerlemesiydi ve halada öyle aslolan ilerleyişin düzgün olması
Doktorlarınıza güvenin, içinize sinen güzel iletişim destek alıcağınız doktorlarla ilerleyin
Farklılıklar aynı bünyede hamileliklerde bile oluyorsa kişilerde olması çok normal
Lütfen hiç kafaya takmayın
Herkese bu yolda kuzucuklarıyla bol mutluluklar
Günaydın kizlar ilgiyle ve merakla yazilarinizi okuyorum kendime pay cikarmaya calisiyorum ..daha once yazmistim 6 negatif tup bebekten sonra kendiliginden hamileyim en son 5+5 de gittim kese 12mm yolk sac var ama bebek yok daha .....haftaya görünmesi lazim artik dedi ..benim doktor benimle hic olumlu konusmuyor hep icime kurt dusuruyor yolluyor...sanırım benim gecmisim olumsuzluklarla dolu oldugu icin ...baska bi prof .a da gittim oda beni kesen var sabirli ol ve 15 gun bekle dedi ama kese sat la uyumlu degil yani haftasina göre kucuk dedi.... cok tedirginim durmadan muayeneye gitmek istemiyorum sabirla beklemeye calisiyorum insalahh bebegim gelisir ve beni bırakmaz dogru dürüst belirtim yok sadece agzimda acı tat var ara arada kasıklarım batıyor ...hayirlisi artik
kocaman bir göbüş ve bir o kadar şişmiş memişlerim var benim deKızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Benimde var canım karnım doktor çoğu gaz dedi Karnım 4 5 aylık gibi ama olsun bebişler sağlıklı olsun dabenimde göbeğim resmen 5 aylık gibi ... ama öyle kilo almadım çok, şişlik gibi... 9.haftada bu karın normal mi?
bu arada hala kusma yok ama mide yanmalarım kabus gibi olmaya başladı
kocaman bir göbüş ve bir o kadar şişmiş memişlerim var benim de
Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Benin'de göbeğim çıktı sanki altı aylık gibi öncesinde gayet iyiydi halbuki şimdi kocaman :) elbise giyiyorum hep gören Doğum yakın sanacakbenimde göbeğim resmen 5 aylık gibi ... ama öyle kilo almadım çok, şişlik gibi... 9.haftada bu karın normal mi?
bu arada hala kusma yok ama mide yanmalarım kabus gibi olmaya başladı
Benin'de göbeğim çıktı sanki altı aylık gibi öncesinde gayet iyiydi halbuki şimdi kocaman :) elbise giyiyorum hep gören Doğum yakın sanacak
Dokuzuncu ayda ne olacak bilmiyorum:) kilomda gram oynama Yok tüp bebek tedavisinden önceki kilomla aynı ama karnım maşallah kocaman drum kullandığım vajinal jelin etkisiyle olabilir demişti ama bu hali çok güzel bunun için çok bekledik şimdi şükür herşey yolundaOh oh biz göbişli hamişler olarak tarihe geçicez daha bu zamanda çıkmuş bizimkinler :)
canım nasılsın bizim konuyu unuttun hamiş arkadaşlar unutuyor zaten geriye kalanlar heyecanla müjdeleri bekliyor duanı eksik etme canım inşallah bu ay bende sevinirimDokuzuncu ayda ne olacak bilmiyorum:) kilomda gram oynama Yok tüp bebek tedavisinden önceki kilomla aynı ama karnım maşallah kocaman drum kullandığım vajinal jelin etkisiyle olabilir demişti ama bu hali çok güzel bunun için çok bekledik şimdi şükür herşey yolunda