2017 Aralık Anneleri

Evet canım çok şükür kalp atışlarını duyduk geçen hafta perşembe günü ama daha erken olduğu için Dr 8. Hafta tekrar dinleyeceğiz daha net olur dedi. Yani duyduk ama tam net 8. Hafta duyulur dedi

Çok şükür Canm darısı biz bekleyenlere duymayı nasip etsin.. bugn 6+3 oldum cuma günü gidecm kısmetse.. inşşh kalbi güm güm atıyordur miniğimin. :dua:

Canım ben biraz erken gitmistim doktor idrarin cok sıkışık degil dedi. Oysa hic wcye gitmemistim ama napim:)
Ben gittigimde doktor sesi acti ama kendisi duydu derinden geliuor dedi. bana da usgde atış sinyalini gosterdi.
Benim vajinal ultrasonla baktı o yüzden ben sesi duydum ama herhalde atim hızı filan 8. Haftada net belli oluyor.

Ben doktoruma sorduğumda herhangi bir zararı yok geçebilirsin dedi. Ben işe gidip gelirken sabah 2 akşam iki kere geçiyorum. Ama çantaların kontrol edildiği alan tehlikeliymiş. İçime kurt düştü şimdi. Nerede okudun canım sen o yorumları?
Bugün ben de ilk ultrason muayeneme girdim. Benim doktorum da aynı sekilde cantalarin gectigi yer konusunda uyardi beni

Herkese hayırlı CUMALAR benimde kontrolum salı günüydü fakat dayanamadik bugün gittik esimle 6+1deyiz ve kalp atışını gördük çok şükür inşallah sizlerden de güzel haberler bekliyorum :))
Tebrikler :) biz 6+1 de sadece bebegi gorduk. Carsamba gunu gidecem kalp atisi icin. Sanirim benimki sat la uyumlu degil seninkiyle kiyaslayinca :)

Kızlar bir tek kilo alan ben miyim 1,5 kilo aldım şimdiden fazladan bir şeylerde yemiyorum doktorun dediği gibi az az sık sık yemeye çalışıyorum. Nasıl dikkat etmem lazın bilen var mı
Ben hiç kilo almadım canım bulantım da Yok bakalım bundan sonra ne olacak :) 66 kiloyum
trkn0709 trkn0709 inşallah cnm, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin :KK200:
:KK200:

2 kilo vermişim ama hiç üzülmüyorum tabi sonradan geri gelecekler diye:)))

Kızlar bu arada oruç tutmayı düşünenler varmı? Ben deneyip rahatsız etmezse tutcam insAllah
Ben drum aksini söylemezse tutmayı düşünüyorum canım
Merhaba
Kalp atışını duydum ve ben geldim
Hayırlı olsun sağ salim kucaklamakta nasip olur inşallah
Kesınlıkle katılıyorum sık sık usg gırmek cocuklarda dusuk dogum kılosu veyahut dıkkat bozukluguna sebebıyet verdıgının arastırmaları yapıldıgını okumustum amerıkada butun gebelık boyunca 3-4 kere usg gırdıklerını dusununce :ruh:Bırde o aletlerde benım zamnımda 14 haftadan sonra dınlenmelıdır yazıyordu artık teknolojısımı degıstı ne oldu bılmıyorum ama
Evet kardeşim Almanya'da sadece üç defa ultrasonu karşılıyor sigortası drları da önermiyor sık ultrasonu canım bebişleri rahatsız etmeye gerek Yok bencede
Canım aldığımız aleti saglık ocaklarında kullanıyorlar ayrıca bizde bebegin kalp atışını duyduk en fazla 10 saniye bile degil hemen bıraktık ve ogünden sonra bir daha yapmadık belki hergün hergün uzun süre zarar verebilir ama içimizi rahatlatacak kadar duyduk ve yetti bize perşembe de randevumuz var cok kayıplarım olunca dayanamıyorum ve bu streste eminim bebege daha cok zarar verecegini düşünüyorum üstelik o kadar zararlı olsaydı saglık ocaklarında kullanmazlardı diye düşünüyorum. Tabii ki elimizde sürekli bebegin kalbini dakikalarca dinlesek zararı olabilir ama doktorda ki gibi birkac saniyenin zararlı olacagını sanmıyorum
Canım sağlık ocağı 12 haftadan sonra kullanır sen genede druna sor bencede

Selam hanimlar bende yeni katdim araniza aralik annesi olucam ins 6+5 hamileyim suana kadar keseyi gorduk kalap atislarini duymayi bekliyoruz inş sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ? Bu ara da ben iki mere asilama oldum ikisi de tutmadi ve kendiliginden hamile kaldim allahn izniyle saglikla kucagimiza aliriz ins :)

Selam hanimlar bende yeni katdim araniza aralik annesi olucam ins 6+5 hamileyim suana kadar keseyi gorduk kalap atislarini duymayi bekliyoruz inş sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ? Bu ara da ben iki mere asilama oldum ikisi de tutmadi ve kendiliginden hamile kaldim allahn izniyle saglikla kucagimiza aliriz ins :)

Hayırlısı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gunaydin kizlar.
Benim mide bulantim 2 gundur daha cok siddetlendi. Hayirlisiyla bir gecseydi bir sorun olmadan.

Kızlar günaydın, dün yoğun bir gün geçirdim ve dünden beri batma yaşıyorum resmen iğne batırılip çıkarılıyor. Sizde de var mı böyle bir durum.

Gunaydin kizlar.
Benim mide bulantim 2 gundur daha cok siddetlendi. Hayirlisiyla bir gecseydi bir sorun olmadan.
Benim de ıkı gündür çok fena su içemedim yemek yiyemedim ancak tuzlu cubuk ile idare ettim. Ama böyle olmayacak gibi bir yandan da mide bulantısı bebeğin geliştiğini gösteriyor diye seviniyorum :)

Benim de ıkı gündür çok fena su içemedim yemek yiyemedim ancak tuzlu cubuk ile idare ettim. Ama böyle olmayacak gibi bir yandan da mide bulantısı bebeğin geliştiğini gösteriyor diye seviniyorum :)
Doktor bana dramamine hap vermisti o da cok fena sersemlik yapiyor diye icmeyi biraktim ama galiba devam edicem böyle hic duramiyorum çünkü :KK43: bebislerimiz de sagliklidir insallah

Kızlar benim öyle aman aman bulantılarım olmuyor 6+5 deyim 2 kere kusma ve ara ara öğürmelerim oluyor normal demi 7/24 kusacam yada bulantım olacak diye birşey yok sanırım. Akşamları daha fazla bulantıyı hissediyorum ama kusmam çok yok

Kızlar benim öyle aman aman bulantılarım olmuyor 6+5 deyim 2 kere kusma ve ara ara öğürmelerim oluyor normal demi ?7/24 kusacam yada bulantım olacak diye birşey yok sanırım. Akşamları daha fazla bulantıyı hissediyorum ama kusmam çok yok

X