- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Ay bu dr lar insanı öldürür ya bugün beni deli etti kadın göstermedi bile bebeğimi 2 dk sürmedi girmemle çıkmam Allah sürekli oraya gidenlere sabır versin 2 dk da moralimi ve sinirimi bozdu kadın..Dr ların olcum makinalari farkli sonuclar veriyo. Endise etme.
Kalp atışı için gittiğimizde haftasıyla uyumluydu canım ondan moralim bozuldu biraz acaba sorun mu oldu diye 6+3de 5.8 di şimdi 11.71 büyümüş ama insanın içine kurt düşüyo gerçi normal problem yok dedi ama ana yüreği işteCanım benimkide haka sata göre Beşgün falan geride drum önemli değil diyor üzülme sağlıklı olsun da yakalar inşallah haftasını
Fatih Medical parkta esra çebi var canım eğer düşünürsen öneririm ben gebelikten önce ona gidiyodum şimdide ona gidicem kısmetse. Ne yaptığını bilen arkadaş gibi konuşan çok iyi bi dr eşide başka bi hastamede tüp bebek uzmanı gerektiğinde ondanda yardım alıyo bildiğim kadarıylaMrb kızlar hangi şehirlerde oturuyosunuz istanbul avrupa yakasında hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var bende 8. Haftadayım ama hala güvenebileceğim doktor bulamadım
Kızlar doktor kontrolündeydim bugün ve hiç de iyi şeyler söylemedi. Kese yeterince büyümüş fakat bebek içinde küçük kalmış 1 hafta daha bekleyeceğiz, kalp atışı duyamadıkgerci ben bu ay 28. Gün yumurtladim, geç döllenme olabilir dedi ama ikinci ihtimale ( düşük yapma) de kendini hazırla dedi. lütfen dualarınizi esirgemeyin
Çok sağol canım bakalım pazartesi gitcem bir olmassa bırakıcam işi üç yılı gecti orda çalışıyorum ayrılmakta çok zor olucak ama bebiş herşeyden önemli.Bende yedim o yakıcı iğnelerden 2 tane canım..İnşallah işin çok yorucu değildirÇok riskli bir dönem malum, inşallah kazasız belasız atlatırsınız bu süreci..
Canım 28. Gün yumurtladıysan baya bi geç yumurtlamissin yani bebeğin küçük olması normal bence. İçini ferah tut. Bebegin boyunu kaç mm olmuş dr un.Kızlar doktor kontrolündeydim bugün ve hiç de iyi şeyler söylemedi. Kese yeterince büyümüş fakat bebek içinde küçük kalmış 1 hafta daha bekleyeceğiz, kalp atışı duyamadıkgerci ben bu ay 28. Gün yumurtladim, geç döllenme olabilir dedi ama ikinci ihtimale ( düşük yapma) de kendini hazırla dedi. lütfen dualarınizi esirgemeyin
Hangi semttesin canm ?Mrb kızlar hangi şehirlerde oturuyosunuz istanbul avrupa yakasında hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var bende 8. Haftadayım ama hala güvenebileceğim doktor bulamadım
Kızlar merhaba benimde bulantılarım yok çok şükür ama kanamalar beni korkutuyor bir gün arayla iki defa çok fazla kanamam geldi acilde aldık son soluğu kanamalardan sonra çok korkmaya başladım miğdemde bulanmayınca iki haftada dört kez doltoruma gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk her seferinde. Hem ilk kanamam geldiğinde daha duymamıştım bile kalp atışlarını o gün duydum ilk defa önce korkudan ağlarken sonra sevinçten ağladım çokşükür iyiyiz şimdi allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin bebişini.
Olcmedi canım geçen haftaya göre pek gelişmemiş dediCanım 28. Gün yumurtladıysan baya bi geç yumurtlamissin yani bebeğin küçük olması normal bence. İçini ferah tut. Bebegin boyunu kaç mm olmuş dr un.
Anladım canım bir sonraki kontrolünde Allahın izniyle bebeğinin geliştiğini görürsün inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzOlcmedi canım geçen haftaya göre pek gelişmemiş dedi
İnşallah canım dualarınızi eksik etmeyinAnladım canım bir sonraki kontrolünde Allahın izniyle bebeğinin geliştiğini görürsün inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim kanamam olduğu zamanda 6+3 demişti doktorum ulturasonda benim tüp bebek canım valla tam bilemiyomki gününüde benimki o kadar çok gelmiştiki resmen bir anda boşaldı şaw diye birde parca vardı canım o kadar korktumki anlatamam acile koştum iğne serum anca durdu kanamam eve geldik ama bir gün sonra tekrar çok büyük bir kanama oldu istirahat iğne vajinal jel kullanıyorumCanım çok geçmiş olsun kaç haftalıksın benim 6 haftalıkken acık renk de oldu hemen kahverengiye çevirdi sonra 8 haftalıkken bayrak kırmızısı gibi bi avuç oldu eyvah gitti dedim sacile gittik bi baktım ekrana atıyo kalbi elhamdulillah iğne vurdular suan 10 haftalığız pskolojim bozuldu tuvalete gitmeye korkuyorum o kadar yani bugünde adet sancılarım var nedeni me bilmiyorum ama korkuyorum lütfen banada dua edin
Benim kanamam olduğu zamanda 6+3 demişti doktorum ulturasonda benim tüp bebek canım valla tam bilemiyomki gününüde benimki o kadar çok gelmiştiki resmen bir anda boşaldı şaw diye birde parca vardı canım o kadar korktumki anlatamam acile koştum iğne serum anca durdu kanamam eve geldik ama bir gün sonra tekrar çok büyük bir kanama oldu istirahat iğne vajinal jel kullanıyorum
Sağol canım inşallah bebek bekleyen herkesler hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini inşallahTüp bebek mi ?Geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Kızlar ben kanamalar olduğu zaman doktora gittiğimde 6+3 demişti ulturasona göre ama bir hafta sonra yine gittim ulturasona göre 6+3 dedi nasıl oluyor bu iş bir bilen söylesin ne olur doktora sormayı unutmuşuz bebeğim düşmediği için ona bin şükür ettim[/QUOTE
bu konu da fazla bilgim Yok ama geç döllenme diyo bazı bebeklerde doktorlar mesela ben ısrarla 9 haftalığım diyorum doktor 10 +3 diyo yani arada 10 gün var rabbim sana bagıslAsın
Bu hafta bulantılardan dolayı hiç beslenemedim canım ondan mı böyle çıktı dr mu yanlış ölçtü bilemiyorum muz süt ceviz ve bol su durumlarına dönmem lazım inşallah bulantı olmazda yiyip içebilirim bebeğimde büyür.. Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hastaneden çıktığımızda eşimle konuşuyoduk her aşaması farklı bi heyecan ve stres.. Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin 9 aylarını doldurduklarında.. şu 3 ay bi geçeydi eyiydiu-mutlu lale canım tabi üzülüyorsun ama şurda iki üç hafta sonra herşey daha iyi olacak inşallah iyi beslen korkma inşallah bebiş büyüyüp kocaman olacak