2017 Aralık Anneleri

Dr ların olcum makinalari farkli sonuclar veriyo. Endise etme.
Ay bu dr lar insanı öldürür ya bugün beni deli etti kadın göstermedi bile bebeğimi 2 dk sürmedi girmemle çıkmam Allah sürekli oraya gidenlere sabır versin 2 dk da moralimi ve sinirimi bozdu kadın..
Canım benimkide haka sata göre Beşgün falan geride drum önemli değil diyor üzülme sağlıklı olsun da yakalar inşallah haftasını
Kalp atışı için gittiğimizde haftasıyla uyumluydu canım ondan moralim bozuldu biraz acaba sorun mu oldu diye 6+3de 5.8 di şimdi 11.71 büyümüş ama insanın içine kurt düşüyo gerçi normal problem yok dedi ama ana yüreği işte gebelil tahlilleri varmış kan ve idrar verdiö 3 tüp kan aldılar bakalım ne çıkcak çıkınca zaten orraya gitmycem özele gidicem inşallah
Mrb kızlar hangi şehirlerde oturuyosunuz istanbul avrupa yakasında hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var bende 8. Haftadayım ama hala güvenebileceğim doktor bulamadım
Fatih Medical parkta esra çebi var canım eğer düşünürsen öneririm ben gebelikten önce ona gidiyodum şimdide ona gidicem kısmetse. Ne yaptığını bilen arkadaş gibi konuşan çok iyi bi dr eşide başka bi hastamede tüp bebek uzmanı gerektiğinde ondanda yardım alıyo bildiğim kadarıyla

u-mutlu lale canım tabi üzülüyorsun ama şurda iki üç hafta sonra herşey daha iyi olacak inşallah iyi beslen korkma inşallah bebiş büyüyüp kocaman olacak

İnşallah iyi haberler duyacaksın cnm bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Bende yedim o yakıcı iğnelerden 2 tane canım..İnşallah işin çok yorucu değildir Çok riskli bir dönem malum, inşallah kazasız belasız atlatırsınız bu süreci..
Çok sağol canım bakalım pazartesi gitcem bir olmassa bırakıcam işi üç yılı gecti orda çalışıyorum ayrılmakta çok zor olucak ama bebiş herşeyden önemli.

Canım 28. Gün yumurtladıysan baya bi geç yumurtlamissin yani bebeğin küçük olması normal bence. İçini ferah tut. Bebegin boyunu kaç mm olmuş dr un.

Canım çok geçmiş olsun kaç haftalıksın benim 6 haftalıkken acık renk de oldu hemen kahverengiye çevirdi sonra 8 haftalıkken bayrak kırmızısı gibi bi avuç oldu eyvah gitti dedim sacile gittik bi baktım ekrana atıyo kalbi elhamdulillah iğne vurdular suan 10 haftalığız pskolojim bozuldu tuvalete gitmeye korkuyorum o kadar yani bugünde adet sancılarım var nedeni me bilmiyorum ama korkuyorum lütfen banada dua edin

Benim kanamam olduğu zamanda 6+3 demişti doktorum ulturasonda benim tüp bebek canım valla tam bilemiyomki gününüde benimki o kadar çok gelmiştiki resmen bir anda boşaldı şaw diye birde parca vardı canım o kadar korktumki anlatamam acile koştum iğne serum anca durdu kanamam eve geldik ama bir gün sonra tekrar çok büyük bir kanama oldu istirahat iğne vajinal jel kullanıyorum

Kızlar ben kanamalar olduğu zaman doktora gittiğimde 6+3 demişti ulturasona göre ama bir hafta sonra yine gittim ulturasona göre 6+3 dedi nasıl oluyor bu iş bir bilen söylesin ne olur doktora sormayı unutmuşuz bebeğim düşmediği için ona bin şükür ettim

Tüp bebek mi ?Geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın sağ Salim kucağına alırsın inşallah

Evet bende beş demiştim doktor 6+3 dediğnde bilemiyorum tüp bebek yaptıran bir arkadaşıma sordum az önce ilk haftalarda olur öyle bir ileri bir geri takma kafana dedi ama işte insan şüphe ediyor birde rahim içinde kanamalı alan varmış bunu bilmek uturasonda görmekte tedirgin ediyor insanı doktorum korkma dedi ama bakalım hayırlısı inşallah

Merhaba anne adaylari:)
Benimde dun kahverengi lekelenmem olunca endise edip doktora gittim cok sukur sorun yok ama tedbir amacli progestan verdi o da inanilmaz uyku ve bas donmesi yapiyor. Bebislerimiz 3 aylik olsada hepimiz rahat bi nefes alsak insallah

u-mutlu lale canım tabi üzülüyorsun ama şurda iki üç hafta sonra herşey daha iyi olacak inşallah iyi beslen korkma inşallah bebiş büyüyüp kocaman olacak
Bu hafta bulantılardan dolayı hiç beslenemedim canım ondan mı böyle çıktı dr mu yanlış ölçtü bilemiyorum muz süt ceviz ve bol su durumlarına dönmem lazım inşallah bulantı olmazda yiyip içebilirim bebeğimde büyür.. Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hastaneden çıktığımızda eşimle konuşuyoduk her aşaması farklı bi heyecan ve stres.. Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin 9 aylarını doldurduklarında.. şu 3 ay bi geçeydi eyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…