2017 Aralık Anneleri

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hayirli olsun.dün kontrolümüz vardı bizim minikte hareketler başlamış kıpır kıpırdi.15-20 gün sonrasina 2li test için gidecegiz.

Bizde 27sinde gitcez cnm ikili test için, insAllah güzel sonuçlar alırız:))) cinsiyeti gorurmuyuz sence? Çok merak ediyorumm been

İyi akşamlar sevgili anne adayları bende 7haftalık hamileyim ve kanamalardan dolayı evde yatış modundayım iki haftadır raporluyum hepimiz hayırlısıyla benişlerimize kavuşuruz.
Çok çok geçmiş olsun canım..İstirahat çok önemli, bende evde yatış modundayım:) Sıkıntısız olarak bu süreci atlatıp güzel yavruna kavuşursun hayırlısıyla inşallah..

merhaba guzel anneler pazartesi benimde kontrolum var kalp atisini duyarmiyim bilmiyorum gec dollenme diye dusunuyorum 10 gun once gitmistim hic birsey gorunmedi sadece rahim kalinlasmasi var demisti insallah kalp atisini duyarim aslinda bugun gitmem gerekiyordu ama bilerek pazartesiye aldimki kalp atisinida goreyim diye icim daraliyor cok kasik agrim olurdu hic bir seyim kalmadi cok rahatim suanda rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah saglicakla..
su an alti haftalik gözüküyorsun canim on gün önce gözükmemesi normal. benimde hic belirtim yok korkma insallah rahat gecer gebeligin benim cok sükür öyle. pazartesi gittiginde bebisi görür kalp atisini duyarsn insallah

kizlar bugün kontrol cok güzel gecti bebis haftasini yakalamis cok sükür cok güzeldi. bir dahaki kontrol iki hafta sonra hatta biraz daha gec gidecegim drum orucla ilgili karari o zaman verelim dedi cünkü tutup tutmama konusunda. ilac olarak crinone jel clexane ve folik asite devam haftada birde proluton depot yaptirmaya devam edecegim.

Kızlar 6+3 teyim ve bulantım tüm gün sürüyor. Kusmalarım da başladı. Hiç bir şey yiyemiyorum. Kontrolüme de daha 5 gün var.
Bu bulantı/kusma olayına ilaçtan başka çözüm yok mu?

Aranızda benim gibi mide bulantısı olmayan var mı?
Olmaması da tedirgin ediyor.
Benim hiç bulantım yok canım şükür illa olacak diye bişey yok takılma ına bugün kontrolden geldim hatta herşey gayet iyiydi:KK15: ne kadar doğru bilemem ama erkek bebekte bulantı olmazmış :KK48::KK48: bakıp bekleyeceğim doğru mu bakalım

Ayyyyy benimde ne bulantı ne bişey vardı çok iyiydim yiyordum da yiyordum bugün birden başladı bulantilar çok fena milim sallandım mı bulantı oluyor 6+0 olduk bugün valla kendimi nazar ettim resmen :mad:
ay aynen bende bir yiyordum sıkıntım yoktu bugün birden tak dedi agzıma bişi süremiyorum...

kizlar bugün kontrol cok güzel gecti bebis haftasini yakalamis cok sükür cok güzeldi. bir dahaki kontrol iki hafta sonra hatta biraz daha gec gidecegim drum orucla ilgili karari o zaman verelim dedi cünkü tutup tutmama konusunda. ilac olarak crinone jel clexane ve folik asite devam haftada birde proluton depot yaptirmaya devam edecegim.
Haftasını yakalar demiştim sana bak.. MasaAllah canım Sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah canım..

Şimdi geldim doktordan arkadaşlar..Çok şükür şuan herşey yolunda dedi doktorum..İnşallah aynı şekilde sağlıkla devam eder..Dualarınız için hepinize teşekkür ederim..Allah razı olsun hepinizden

Maşallah subhanallah kanama falan bitti dimi leke falanda kalmadı inşallah?

Ben canım..Bende tam bunun muhabbetini yapıyordum annemle senin yorumunu gördüm aynı anda..Bende sen gibi tedirgin oluyorum acaba bir sorunmu var diye..Bugün kontrol günümdü, doktor sordu bulantın kusman varmı diye..Hiçbişey yok dedim ve bunun sorun olup olmadığını sordum..O da %80 bulantı olur, %10 olmama ihtimali var ama bu bir sorun olduğu anlamına gelmiyor dedi..Şuanda herşey yolunda dedi..%10 azınlıkta olmak insanı ürkütüyor ama tabi rahatlığıda çok fazla:)

Benim de aynı şekilde hiç bulantım yok ama bence kıymetini bilmeliyiz çünkü öyle beter bir durum ki normal mide bulantisiyla alakası yok . Şu kadarını soyliim kızlar düşünün ki canınız bir yemeği çok fazla çekti ve sabırsızlıkla onu yemeyi bekliyorsun yemek önüne bir geliyor sen o yemekten tiksiniyorsun ve bir kaşık bile alamıyorsun:) hiç mide bulantım yok diyen hamiş en azından bir kez bunu yaşar. Ben üçüncü hamileligimi yaşıyorum :KK66: ama herşeye rağmen o duygu da çok güzel

Merhaba hanımlar bende Aralık annesiyim insAllah, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllah:KK36::KK36::KK36:

4D ultrason yaptırmayı düşünen varmı yada daha önce yaptıran?
Amin canim. Ben oglumda yaptirmistim 4 5 aylikken anca gorunuyor sanirim daha oncesinde yuzu gozu pek belirgin olmadigi icin gorunmuyor. Cok guzel bi imkan. Dr bi ogluma bi babasina bakmisti sok olmustu benzerliklerine:) simdi de ikiz gibiler zaten:KK48:

Benim de aynı şekilde hiç bulantım yok ama bence kıymetini bilmeliyiz çünkü öyle beter bir durum ki normal mide bulantisiyla alakası yok . Şu kadarını soyliim kızlar düşünün ki canınız bir yemeği çok fazla çekti ve sabırsızlıkla onu yemeyi bekliyorsun yemek önüne bir geliyor sen o yemekten tiksiniyorsun ve bir kaşık bile alamıyorsun:) hiç mide bulantım yok diyen hamiş en azından bir kez bunu yaşar. Ben üçüncü hamileligimi yaşıyorum :KK66: ama herşeye rağmen o duygu da çok güzel
Bende yumurta yerken o duyguyu yaşıyorum canım..Nasıl kokuyor ve ağzımda çoğalıyor anlatamam:)

Amin canim. Ben oglumda yaptirmistim 4 5 aylikken anca gorunuyor sanirim daha oncesinde yuzu gozu pek belirgin olmadigi icin gorunmuyor. Cok guzel bi imkan. Dr bi ogluma bi babasina bakmisti sok olmustu benzerliklerine:) simdi de ikiz gibiler zaten:KK48:

Aaahh Ne kadar güzel yaa :KK200::KK200: canlı resim gibi oluyor demi:)))) siz kendinizmi araştırıp randevu aldınız? Sanırım her hastanede olmuyor o cihaz? Ben Göztepe Medical parka gidiyorum orda olur diye tahmin ediyorum ama internete birşey bulamadim

Benim hiç bulantım yok canım şükür illa olacak diye bişey yok takılma ına bugün kontrolden geldim hatta herşey gayet iyiydi:KK15: ne kadar doğru bilemem ama erkek bebekte bulantı olmazmış :KK48::KK48: bakıp bekleyeceğim doğru mu bakalım
Yazını okuyunca içim rahatladı canim benim de öyle çok bulantim yok korkuyordum iyi oldu paylaşman

X