Aynı his hepimizde var malesef :) imkanım olsa eve görüntüleme cihazı alıcam :) ama doktorlar randevuyu 30. Haftaya kadar ayda bir kere veriyorlar canım. İstersen iki ayrı doktora 15 günde bir baktırabilirsin. İlk oğlumda öyle yapmıştım ben :)
Aynı his hepimizde var malesef :) imkanım olsa eve görüntüleme cihazı alıcam :) ama doktorlar randevuyu 30. Haftaya kadar ayda bir kere veriyorlar canım. İstersen iki ayrı doktora 15 günde bir baktırabilirsin. İlk oğlumda öyle yapmıştım ben :)
İyi geceler hanımlar ya aklıma takılan bişey var ben cuma akşam beta hcg yaptırdım 98 di bugün iş yerinde genel sağlık taraması vardı kan alınmışken tekrar beta bakıldı 680 olmuş artış yüksek değil mi bana mı öyle geliyor hepten acemi oldum ben bunda
Bende ne bulantı nede başka bişey var bel ağrım vardı oda geçti hafif akıntı arada göğüslerimde sizi okadar bunlarda nadir sanki hiç hamile değilim inşallah iyidir minisim
Şu beş altı hafta geçse de şu kaygılardan kurtulsak. Böyle olumsuz şeyler düşünmekten keyfine varamıyoruz. Ben de aynı şekilde sanki birşey olcakta olmayacak gibi hissediyorum. Umarım sadece evhamdır
Evet canım yumurtlaman adetinden 14 gün sonra değilde daha ileri bir tarihte oluşursa döllenmede geç olacağından dr yenir sat tarihi belirliyor sana. Benim 3 4 hafta geç olmuş yımurtam mesela. Temmuz annesi olacakken ağustos annesi oluyorum :)
ben doktora sormayı unuttum ne kadarlık diye heyecandan başka başka şeyler sordum. dün ilk defa gitmiştim.
tekrar gittiğimde öğrenebilirim değil mi ?
bende sattan hesapladm kendime
onlar neye göre geç döllenmedir diyor acaba ve yeni tarih belirliyor
çok geçmiş olsun. 10. Haftada epey alışmışsınızdır, zor olmuştur gerçekten.
Bem henüz 2 kere gittim. İlk i kan da hcg baktırmak için ikincisi keseyi görmek için. Keseyi ve minniminnacık bebişi dün gördüm. 9. Haftaya verdi bir sonraki rendevuyu. Sonra da 12. Haftada ikili teste çağırır. Böyle böyle geçicek bu zamanlar inşallah. İyi düşünelim evrene olumlu mesajlat gönderelim:)
3 aya kadar sende olan vitaminlerden beslenirmiş canım yediğinden değil
bana doktor demir hapı ve folik asit yazdı bu yüzden
arkadaşımda ceviz fındık bal ye dedi. günde 1 bardak süt
sütle aram yok içiyorm 2 gündür bende yeni başladım süte
3 aya kadar sende olan vitaminlerden beslenirmiş canım yediğinden değil
bana doktor demir hapı ve folik asit yazdı bu yüzden
arkadaşımda ceviz fındık bal ye dedi. günde 1 bardak süt
sütle aram yok içiyorm 2 gündür bende yeni başladım süte