2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Apikobal aliyorum cnm

Aynı his hepimizde var malesef :) imkanım olsa eve görüntüleme cihazı alıcam :) ama doktorlar randevuyu 30. Haftaya kadar ayda bir kere veriyorlar canım. İstersen iki ayrı doktora 15 günde bir baktırabilirsin. İlk oğlumda öyle yapmıştım ben :)

Valla formülün güzelmiş :) ama mevcut doktorumu bulana kadar Ankara'da gitmedigim doktor kalmadı aynı süreci bir kez daha kaldiramam sanırım :)

biz ilkinde ısrarla iki haftada bir gittik görmeye :)))) doktor da öğrenmişti huyumuzu, gayet normal karşılıyordu :))

Sevgili anneler yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz... neler yer neler içersinizzz..

İyi geceler hanımlar ya aklıma takılan bişey var ben cuma akşam beta hcg yaptırdım 98 di bugün iş yerinde genel sağlık taraması vardı kan alınmışken tekrar beta bakıldı 680 olmuş artış yüksek değil mi bana mı öyle geliyor hepten acemi oldum ben bunda

Bende ne bulantı nede başka bişey var bel ağrım vardı oda geçti hafif akıntı arada göğüslerimde sizi okadar bunlarda nadir sanki hiç hamile değilim inşallah iyidir minisim
canım bende turp gibiyim
yerleşirken bebek ağrılarım oldu kasıkta o zaman şüphelenmiştim gebelikten
ama korkma bende gayet iyiyim

Şu beş altı hafta geçse de şu kaygılardan kurtulsak. Böyle olumsuz şeyler düşünmekten keyfine varamıyoruz. Ben de aynı şekilde sanki birşey olcakta olmayacak gibi hissediyorum. Umarım sadece evhamdır
bende hep korkuyorm
senin kaygılar nedir?

ben doktora sormayı unuttum ne kadarlık diye heyecandan başka başka şeyler sordum. dün ilk defa gitmiştim.
tekrar gittiğimde öğrenebilirim değil mi ?
bende sattan hesapladm kendime
onlar neye göre geç döllenmedir diyor acaba ve yeni tarih belirliyor

ikili test nedir canım

Ben hala düzenli beslenme oturtamadim ya şu hiç içmiyorum sağlıklı şeyler yemeye calsiiyorum ama düzensiz

Ben hala düzenli beslenme oturtamadim ya şu hiç içmiyorum sağlıklı şeyler yemeye calsiiyorum ama düzensiz
3 aya kadar sende olan vitaminlerden beslenirmiş canım yediğinden değil
bana doktor demir hapı ve folik asit yazdı bu yüzden
arkadaşımda ceviz fındık bal ye dedi. günde 1 bardak süt
sütle aram yok içiyorm 2 gündür bende yeni başladım süte

Evet öylede ben kilolu hamile kalanlardanim düzenli beslenip en fazla 9 kilo almam lazım aksi taktirde tansiyon şeker gibi hastalıklar çıkıyor

ben de cevizimi yiyorum çok sağlıksız beslenmemeye çalışıyorum ama şu nescafeden kurtulamıyorum günde 1 ya da 2 bardak içmek zararlı mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…