o zaman iyi düşün iyi olsun canım.inşaallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.hcg 1500 üzerindeyse kese görünüyor genelde.iyi haberlerle gel inşaallah.Baktırdım Can'ım katlamış 2 ye.ilk gebeliğimde bayağı yüksekti o yüzden acaba kimyasal gebelik mi diye korktum ama yarın tekrar kontrolüm var bakalım keseyi görebilecek mi doktorum
Aslında plansız bi gebelikti ama alıştım sayılır.çünkü bebeğim daha çok lüçükİnşaallah Can'ım amin .o zaman iyi düşün iyi olsun canım.inşaallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.hcg 1500 üzerindeyse kese görünüyor genelde.iyi haberlerle gel inşaallah.
Canim bulantım azalınca allah korusun bebeğe bir şey mi oldu diye düşündüm bir kaç yerde öyle bir şey okudum bulantı tamamen kesilince bebegimin kalbi durmustu diyeneyden şüphelendin canm dünden bugüne ben yeni geldm de anlamadm
Evt cnm aynen öylecanm bu yorum bile rahatlattı
doktor olabilirde olmayadabilir de dedi korktum tabi net konuşamıyorlar ama senin dediğine göre hücre iken gelişemeden giderdi bebeğin ya da seninle devam eder demek istedin sanırım
Ben clexane igne kullaniyordum. Simdiki dr um bıraktirdi. Mhftr tek gen heterezigot. Düşüge sebep olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış. Zaten kanama alanim da var sadece folik asit ve progestan kullaniyorum
Ben folio kullaniyordum doktor bana folbiol yazdi canim.
Bide b12 yazdı
Selam herkese. Ben 9 aralikta hamile oldugumu ogrendim. Bthcg degeri 18.75 cikmisti. Bugun kanamam oldu hastaneye gittim. Tekrar tahlil yaptirdim 36 cikti. Ultrasonla bakti doktor kese gorunuyordu. Kimyasal gebelik olmus. Hamileligim sonlandi. Cok canım sıkkın. Duyunca yıkıldım. Aranizdan ayriliyorum. Sizinle paylasmak istedim. Allah bebeklerinuzi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin.
Kızlar doktordan geliyorum. 6+2 günlük müş malesef takvimimi değiştirmek zorundayım. Karından baktık. Bebişi minicikte olsa gördük. Crl 0.56 çıktıkalp atışını dinledik doktora kalbi dakikada kaç atıyo diye sordum. Sorma niyetimi anladı. Kızın mı var oğlun mu dedi. Oğlum var deyince güldü ve kalbi yavaş atıyo, galiba bir oğlan daha geliyor sana dedi . Kan idrar tahlilleri yaptırdım ve geldim. Hadi bakalım
evet canım, sağlık ocağına giderek hamile olduğunu veya olduğundan şüphelendiğini söylemen ve testlerini yaptırman gerekiyor. Seni sisteme tanımlaması gerekiyor aile hekiminin, aslında bunu gittiğin kaıdn doğum doktoru da yapabiliyor. Daha önce kaybettiğim bebeğimde benim de haberim yoktu, KD doktoruma gitmiştim doğrudan, daha sonra sisteme girişimi yapmış doktor, ardından 2 gün geçti ve Aile hekimimin bağlı olduğu sağlık ocağı bize gelmeniz ve testlerinizi yapıp, bilgi almanız lazım diye telefon açtı. gitmedim bir hafta sonra tekrar aradı :)
bu sefer de daha doğrusu tam da bugün gittim aile hekimime, 2 tüp kan veriyorsun sadece, betahcg, tam kan sayımı, hepatit,rubella vs,gilikoz,tsh,demir,CrP, ALT,AST falan hepsine bakılıyor. Şuanda sonuçları gördüm ve şoktayım, glikoz referans aralığı(74-106) olmasına karşın bende 89 çıktı( sanırım çok yüksek... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Bence doktora git canım bekleme yada arama şansın varsa ara hemenKızlar benim akıntımda minicik kan vardı şuna karnımda da batma var hafif çok korkuyorum
Evet canım yumurtlaman adetinden 14 gün sonra değilde daha ileri bir tarihte oluşursa döllenmede geç olacağından dr yenir sat tarihi belirliyor sana. Benim 3 4 hafta geç olmuş yımurtam mesela. Temmuz annesi olacakken ağustos annesi oluyorum :)Kızlar bişey sormak istiyorum. Ben kendimi sat a göre 5+4 sanıyordum ama bugün keseye bakarken 4+3 olduğumu söyledi hoca. Sorduğumda 1 hafta sekebilir dedi hoca. Bu tarih döllenme tarihine göre mi acaba. Fikri olan var mı?
Aynı duygular içindeyim ben de. İlk bebeğimin onuncu haftada kalbi durdu. Su an tam paranoyak modunda. Bes hafta geçmeden rahatlayamam su an. Her hafta doktora gidesim var. En son geçen hafta salı gittim, doktor bir ay gelmesen de olur dedi ama tutamıyorum kendimi. Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?Şu beş altı hafta geçse de şu kaygılardan kurtulsak. Böyle olumsuz şeyler düşünmekten keyfine varamıyoruz. Ben de aynı şekilde sanki birşey olcakta olmayacak gibi hissediyorum. Umarım sadece evhamdır
Evet döllenme tarihine göre bir hafta geç döllenmiş olabilirKızlar bişey sormak istiyorum. Ben kendimi sat a göre 5+4 sanıyordum ama bugün keseye bakarken 4+3 olduğumu söyledi hoca. Sorduğumda 1 hafta sekebilir dedi hoca. Bu tarih döllenme tarihine göre mi acaba. Fikri olan var mı?
Üç beş güne başlar canım tedirgin olma. Her hamilelik farklı gerçekten. Ben oğlumda kasık ağrılarından kıvranırdım ama başka hiç bir belirtim yoktu. Şimdi de kasık ağrısı hariç bütün belirtiler var. Bulantı uyuşukluk uykusuzluk göğüs ve bel ağrısı. Rahat ol lütfenBende ne bulantı nede başka bişey var bel ağrım vardı oda geçti hafif akıntı arada göğüslerimde sizi okadar bunlarda nadir sanki hiç hamile değilim inşallah iyidir minisim
Aslında normalde hiç evhamlı değilimdir ama sadece kan testi yaptırdım henüz bebek için doktora gitmedim oyuzden tedirginim kese olusmus sağlıklı desin yeterŞu beş altı hafta geçse de şu kaygılardan kurtulsak. Böyle olumsuz şeyler düşünmekten keyfine varamıyoruz. Ben de aynı şekilde sanki birşey olcakta olmayacak gibi hissediyorum. Umarım sadece evhamdır
Benimde kizimda belirtiler 8.haftada başladı sanırım bundada belirtiler psikolojik etkiler çok duygusalim bir an pür neşe bir an sinir küpüÜç beş güne başlar canım tedirgin olma. Her hamilelik farklı gerçekten. Ben oğlumda kasık ağrılarından kıvranırdım ama başka hiç bir belirtim yoktu. Şimdi de kasık ağrısı hariç bütün belirtiler var. Bulantı uyuşukluk uykusuzluk göğüs ve bel ağrısı. Rahat ol lütfen
çok geçmiş olsun. 10. Haftada epey alışmışsınızdır, zor olmuştur gerçekten.Aynı duygular içindeyim ben de. İlk bebeğimin onuncu haftada kalbi durdu. Su an tam paranoyak modunda. Bes hafta geçmeden rahatlayamam su an. Her hafta doktora gidesim var. En son geçen hafta salı gittim, doktor bir ay gelmesen de olur dedi ama tutamıyorum kendimi. Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Kalp atışını gordunmuçok geçmiş olsun. 10. Haftada epey alışmışsınızdır, zor olmuştur gerçekten.
Bem henüz 2 kere gittim. İlk i kan da hcg baktırmak için ikincisi keseyi görmek için. Keseyi ve minniminnacık bebişi dün gördüm. 9. Haftaya verdi bir sonraki rendevuyu. Sonra da 12. Haftada ikili teste çağırır. Böyle böyle geçicek bu zamanlar inşallah. İyi düşünelim evrene olumlu mesajlat gönderelim:)
Ben de kese ve kalp atışı evrelerini geçtim. Pıt pıt kalbi duydum geçen hafta. İnşallah iyi geçecek her şey bu sefer. Midem bulandikca seviniyorum bu aralar :). Bi de kendimi tutarsam doktora gitmek konusunda :)çok geçmiş olsun. 10. Haftada epey alışmışsınızdır, zor olmuştur gerçekten.
Bem henüz 2 kere gittim. İlk i kan da hcg baktırmak için ikincisi keseyi görmek için. Keseyi ve minniminnacık bebişi dün gördüm. 9. Haftaya verdi bir sonraki rendevuyu. Sonra da 12. Haftada ikili teste çağırır. Böyle böyle geçicek bu zamanlar inşallah. İyi düşünelim evrene olumlu mesajlat gönderelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?