Kızlar iki haftadır hir şey yiyemeyen ben dün akşamdan beri baya bir şey yedim midem normale döndü gibi daha dün kalp atışını duyduk kuruntu yapıyorum biliyorum ama korkuyorum acaba bir şey mi olmuştur daha da 2 hafta sonrasına randevum var
Kızlar iki haftadır hir şey yiyemeyen ben dün akşamdan beri baya bir şey yedim midem normale döndü gibi daha dün kalp atışını duyduk kuruntu yapıyorum biliyorum ama korkuyorum acaba bir şey mi olmuştur daha da 2 hafta sonrasına randevum var
Bebeğin içinde büyüyeceği kese ilk haftalarda yuvarlak olarak gözüküyor yuvarlağın içinde bebek gözlemlenmesi gerekiyor doktorun sonra zaten bebek büyüyünce sadece bebeği gorebiliyoruz
bende baktım şimdi yumurtlama gününden sonraki 12. gündeyim bugündeki değer ortalama 48 oluyormuş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. bende aranızdayım artık inşallah. ağustos sonuna denk geliyor
Bebeğin içinde büyüyeceği kese ilk haftalarda yuvarlak olarak gözüküyor yuvarlağın içinde bebek gözlemlenmesi gerekiyor doktorun sonra zaten bebek büyüyünce sadece bebeği gorebiliyoruz
haaa tabiki canım bebek yok henüz o bir hücre bebeğin oluşmasına çok var sadece minik nokta bebek olacak.
ama minik noktayı görmekte çok iyi.
o zaman dış gebelik,kimyasal gebelik ve mol gebeliklerin riski ortadan kalkmış oluyor canım.
ederim canm benm Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin
2 günde değerin güzel artmış bi şey olmaz Rabbim'in izniyle
Neden 2 güne bir kan veriyorsunuz takip etmek için mi anlamadm ben o arayı kaçrdm çünkü
ne zamandır bebek beklemştin canım tüp yapmışsın ya yaş kaç
canım benim sat 12 kasım 12 sinde hcg 475 ti ama senin geç döllenmede olabilir.benim ilk gebeliğimde değerlerim daha düşüktü.önemli olan değerlerinin katlaması 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyor tekrar hcg baktırabilirsin.
canım benim sat 12 kasım 12 sinde hcg 475 ti ama senin geç döllenmede olabilir.benim ilk gebeliğimde değerlerim daha düşüktü.önemli olan değerlerinin katlaması 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyor tekrar hcg baktırabilirsin.
Baktırdım Can'ım katlamış 2 ye.ilk gebeliğimde bayağı yüksekti o yüzden acaba kimyasal gebelik mi diye korktum ama yarın tekrar kontrolüm var bakalım keseyi görebilecek mi doktorum