• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
:KK46::KK46:herkese günaydın.benimde 2 gebeliğim yarın dr a gidicem inşaallah.büyük ihtimalle vajinal usg yapacak.ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu.bence çok küçük olduğu için bu şekilde bakılması daha doğru.vajinal usg den bu kadar çekunmeyin arkadaşlar ben bir sağlıkçı olarak zararlı olduğunu düşünmüyorum.2 kez düşük yaptım ama bunların sebebi sağlıklı olmadıkları için vücut onu yabancı bir cisim gibi algılayıp dışarı atması.düşük riski yoksa dr ilişkiyide yasaklamıyor vaginal usg niye zararlı olsun ki.ama rahatsızlık duyuyorsanız bebişleri görmek. ve pıt pıtları duymak için 7.8.haftaya kadar sabretmeniz gerekiyo.

Benim bulantım yok sanırım bulantı için çok erken. Benim geceleri rahmim ara ara ağrıyor çok korkuyorum normal birşey mi bu

Canım benim geçen hafta öyleydi. Her an kanama başlıcak gibi hissediyordum. Doktoruma sordum, "Normal." dedi. Bu hafta geçti. Ama benimkiler kramp gibiydi, şiddetli ağrın doktorunu arayıp sorabilirsin canım.

:KK46::KK46:herkese günaydın.benimde 2 gebeliğim yarın dr a gidicem inşaallah.büyük ihtimalle vajinal usg yapacak.ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu.bence çok küçük olduğu için bu şekilde bakılması daha doğru.vajinal usg den bu kadar çekunmeyin arkadaşlar ben bir sağlıkçı olarak zararlı olduğunu düşünmüyorum.2 kez düşük yaptım ama bunların sebebi sağlıklı olmadıkları için vücut onu yabancı bir cisim gibi algılayıp dışarı atması.düşük riski yoksa dr ilişkiyide yasaklamıyor vaginal usg niye zararlı olsun ki.ama rahatsızlık duyuyorsanız bebişleri görmek. ve pıt pıtları duymak için 7.8.haftaya kadar sabretmeniz gerekiyo.

Benim doktorum ben teklif etmeme rağmen kendisi vajinal yapmak istemedi. Niye bilmiyorum.

Canım benim geçen hafta öyleydi. Her an kanama başlıcak gibi hissediyordum. Doktoruma sordum, "Normal." dedi. Bu hafta geçti. Ama benimkiler kramp gibiydi, şiddetli ağrın doktorunu arayıp sorabilirsin canım.
Aynen Rahime kramp giriyor gibi ama kasıklarım değil bariz rahim hissediyorum

vajinal ultrasondan neden çekindiğinizi anlayamıyorum, riskten mi hoşlanmamaktan mı? hoşlanmamaksa herkes karından bakılmayı tercih eder ama doktorların vajinal tercih etmesinin sebebi cenin çok daha küçükken bile ordan daha rahat görülebilmesi ve duyulabilmesidir. Riskli diyorsanız doktor riskli olsa yapmazdı herhalde, ikinci hamileliğim iki hamileliğimde de ilk muayenemi vajinal usg ile oldum ve kalp atışını duydum karında baksa sadece bir karaltı görürdük herhalde ve kalp atışını görmek ve duymak için daha fazla beklemek zorunda kalırdım
Aslında benimde ikinci gebeliğin kizimda ilk vajinal muayne edilmistim sanırım iki ay önceki düşükten kaynaklı gereksiz bir endişe var biliyorum alakası yok bikac kişi neden vajinal ne gerek var deyince etkilendim farkındayım

kızlar bugün bat günüm 3 gündür test yaptım pozitif çıktı. bugün gittim kan verdim. ilk muayeneme ne zaman gitmeliyim sizce?

kızlar bugün bat günüm 3 gündür test yaptım pozitif çıktı. bugün gittim kan verdim. ilk muayeneme ne zaman gitmeliyim sizce?

Canım selam. Öncelikle hayırlısı olsun. Kan sonucunu bir öğren bakalım, normalde 1500'lerden sonra ultrasonda gözüküyor. 2 günde bir değerinin 2 katı artması lazım. Ona göre bir yorum yapabiliriz.

Merhaba bende Allah nasip ederse inşallah Ağustos annesi olacağım. Bugün 5+2 haftalığız. Dün keseyi gördüm kısmetse haftaya kalp atışı için doktora gideceğim. Rabbim hepimize evlatlarımıza hayır ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah... :KK46:

Adet gecikmesine kadar ya hep ya da hiç kuralı vardır. (yüzde 90) bişey olsa zaten düşer ve gelişmez büyük ihtimal bişey olmamıştır.
canm bu yorum bile rahatlattı
doktor olabilirde olmayadabilir de dedi korktum tabi net konuşamıyorlar ama senin dediğine göre hücre iken gelişemeden giderdi bebeğin ya da seninle devam eder demek istedin sanırım

vajinal ultrasondan neden çekindiğinizi anlayamıyorum, riskten mi hoşlanmamaktan mı? hoşlanmamaksa herkes karından bakılmayı tercih eder ama doktorların vajinal tercih etmesinin sebebi cenin çok daha küçükken bile ordan daha rahat görülebilmesi ve duyulabilmesidir. Riskli diyorsanız doktor riskli olsa yapmazdı herhalde, ikinci hamileliğim iki hamileliğimde de ilk muayenemi vajinal usg ile oldum ve kalp atışını duydum karında baksa sadece bir karaltı görürdük herhalde ve kalp atışını görmek ve duymak için daha fazla beklemek zorunda kalırdım
banada dün vajinal yaptılar ben korktum o şey giricek diye doktorum korkma çok az gircek dedi hakikattende öyle ucunu sokuyor sadece ve 5 haftalıkken ilk muayenede kendisini gördük fotosunu bile aldım.zararlı olsa biz yapar mıyız dedi. e koskoca doğum hastanesi

erken döllendiyse kendini gösterir ve 1500 üzerindeyse değerin
ben batımın 4. günü gittim değer 2300 çıktı kese de göründü

banada dün vajinal yaptılar ben korktum o şey giricek diye doktorum korkma çok az gircek dedi hakikattende öyle ucunu sokuyor sadece ve 5 haftalıkken ilk muayenede kendisini gördük fotosunu bile aldım.zararlı olsa biz yapar mıyız dedi. e koskoca doğum hastanesi
Vajinal ultrason da 5 haftalıkken sadece keseyi mi gordunuz yoksa bebeği de gordunuzmu

Canım benim geçen çarşamba bhcg 156 idi cuma ölçtürdüm 359 çıktı acaba yarın tekrar ölçtürsem mi?
canım o zaman benm çok erken oldu döllenme
çünkü aynı haftayız değer farklı
son adet tarihin nedir.
zaten ben hissettm belirtimden yola çıktım. adetten hemen sonra döllendi bence
çünkü ikizde değil tek siyah nokta var :D

Back