- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Canim benimde ay i sorunum var cok iyi anliyorum seni lekelenmeler gitmedigi gibi henuz dis gebelik mi normal gebelik mi o bile belli degil..bugun camasir falan serdim derken hemen kirmiziya dondu akinti tabi sonrasinda uzandim hemen yine yatislardayim..umarim normal gebelik olur ve bu kanama lekeler sorun teskil etmez Allah yardimcin olsun canimMerhaba arkadaşlar bahsetmiştim kahverengi lekelenmelerim var diye . Dün geceden itibaren de kırmızıya dönüşte . Muhtemelen düşük oluyor. Tekrar kan verdim . Doktorum dua edelim dış gebelik olmasın dedi. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırım bu durumu. Şimdiden sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum
Bunalimlarin cok dogal cnm hamilelik bazen insani psikolojik olarak mutsuz ediyor. Cok normal yani... ben de kendimi hic iyi hissetmiyorum mesela tabi benim pozisyonum farkli ama gene de herkesin kendine gore bir sikintisi olabiliyor bu surecle ilgili... hersey guzel olacak insallah. Belki de bu sefer daha hafif gecer senin icin.Kızlar sizleri görünce sizlerin adına çok mutlu oluyorum. Hepiniz ne güzel hazırsınız bebeğinize. Ben 2. Çocuk asla derdim hep ve zaten plansız bir gebelik oldu. Hamilelik sürecinden nefret ettim ilkinde çünkü. Ardından mecburi sezeryan ve uzun süre onun sancıları. Elime verseler her sen bir tane büyütürüm ama benim gibi tez canlı hoplayan zıplayan yürümeyi dahi bilmeyip koşturan bir insana ağır geldi hamilelik. Eşim bana kendimi sürekli prenses gibi hissettiren bir insan ama hamilelik sürecinde onun da bana kadından ziyade sürekli anne gibi muammele etmeside bunda etkili sanırım. Birde mart ayında smmm yeterlilik sınavlarım var ama çalışmak ne mümkün kafamı kaldıramıyorum. Sözün özü kaybetmeyi kesinlikle istemiyorum ama hazırda değilim hiç bu sürece.Benim gibi buhranlarda olan var mı acaba?
Günaydın ben kaptırdım kendimi bebek arabası bile bakıyorumdaha keseyi bile gitmedim halbuki
Benim gibi hamileligi cok basta olanlarr nasil bir doktor arastirmasi yaptiniz kucukcekmece taraflarinda onereceginiz hastane doktor var mi 5+4tym daha gidemedim doktora
Kızlar sizleri görünce sizlerin adına çok mutlu oluyorum. Hepiniz ne güzel hazırsınız bebeğinize. Ben 2. Çocuk asla derdim hep ve zaten plansız bir gebelik oldu. Hamilelik sürecinden nefret ettim ilkinde çünkü. Ardından mecburi sezeryan ve uzun süre onun sancıları. Elime verseler her sen bir tane büyütürüm ama benim gibi tez canlı hoplayan zıplayan yürümeyi dahi bilmeyip koşturan bir insana ağır geldi hamilelik. Eşim bana kendimi sürekli prenses gibi hissettiren bir insan ama hamilelik sürecinde onun da bana kadından ziyade sürekli anne gibi muammele etmeside bunda etkili sanırım. Birde mart ayında smmm yeterlilik sınavlarım var ama çalışmak ne mümkün kafamı kaldıramıyorum. Sözün özü kaybetmeyi kesinlikle istemiyorum ama hazırda değilim hiç bu sürece.Benim gibi buhranlarda olan var mı acaba?
annelik kutsal ve zor canm ... bnde inşaallah 2 kayp ve 3,5 yıl sonra kavuşucam meleğime hayrla sağlıkla Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza yavrularımız alRahim agzi yetmezliginin 2 cesidi oluyor canim bir tanesi rahim agzinin kisalmasi ile dogumun erken baslamasi bir digeri ve biraz da sinsi olarak ilerleyeni hicbir kisalma belirtisi vermeden bebegin kesesinin asagi sarkmasi itibariyle kesenin bir anda patlayarak bebegin suyunun gelmesi... bu türunde rahim agzinin dokusu yumusak oluyor... bu rahatsizliga sahip aslinda sanildigindanda fazla insan var ama bir farkindalik yok maalesef eskiden 100 hamilenin 1 2 sinde cikan durum artik hamileliklerin yuzde 20 sinde ortaya cikiyorcogu gebe bu durumla 24. Hafta ila 28. Hafta arasi tanisiyor ve cok gec kalinmis oluyor. Dogru mudahale en gec 14. Haftada rahim agzinin dikilmesi ve yatarak gecirilen bir hamilelik ile cok guzel sonuclar aliniyor... drlar duyarsiz 2 kayiptan once teshis koyamiyorlar dikmiyorlar cogunlukla... ama evt gercekten cok zor surecler rabbim sabrini versin bana ve benim durumumdakilere insallah
Canim doktorunu arayip soyle bence ve evde uzan is yapmamaya calis..her leke korkutucu degil kac gunlerdir cok arastirma yaptim sunu anldim tedbirini alacaksin kendini korkutmayacaksin:) merak etme tehlikeli birsey degildir saglikli bir gebelik gecirirsin inseallah :)Kızlar iki gündür benim de kahverengi akıntı var ama devamli değil ara ara oluyor pazartesi gitmem lazım ama yarın mi gitsem karar veremedim doktor kırmızı akıntı olursa gel demişti
Ben... İlk hamileliğim heyecan doluydu mutlu mesut geçirdim hamileliğimi... şimdi ikinci bebeği çok istememe rağmen hamileliğe hazır değilken,hamile olduğumu öğrendim... kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama nafile...yani hamilelik süreci olmasa direkt doğsa filan hiç problem yok,istiyorum bebeği,ama bünyem kaldırmıyor hamileliği,adapte olamadım,yaşam enerjim kalmadı desem yeri,Allahım yolladı başım üstüne de,biranönce doğsa... Buarada ben kalp atışlarını da duydum...Kızlar sizleri görünce sizlerin adına çok mutlu oluyorum. Hepiniz ne güzel hazırsınız bebeğinize. Ben 2. Çocuk asla derdim hep ve zaten plansız bir gebelik oldu. Hamilelik sürecinden nefret ettim ilkinde çünkü. Ardından mecburi sezeryan ve uzun süre onun sancıları. Elime verseler her sen bir tane büyütürüm ama benim gibi tez canlı hoplayan zıplayan yürümeyi dahi bilmeyip koşturan bir insana ağır geldi hamilelik. Eşim bana kendimi sürekli prenses gibi hissettiren bir insan ama hamilelik sürecinde onun da bana kadından ziyade sürekli anne gibi muammele etmeside bunda etkili sanırım. Birde mart ayında smmm yeterlilik sınavlarım var ama çalışmak ne mümkün kafamı kaldıramıyorum. Sözün özü kaybetmeyi kesinlikle istemiyorum ama hazırda değilim hiç bu sürece.Benim gibi buhranlarda olan var mı acaba?
Ben ideal kilomdan 20 kilo fazlayim maleseff oyuzden beslenmeme dikkat etmem gerekiyorİyi akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz ve bebekleri iyidir.Ben kendimi yorgun hissetmiyorum ama uyuyakalıyorum. Sanırım vücut dinlenmek istiyor.Kilolu olarak hamile kalan var mı?
Canim teşekkür ederim inşallah öyle geçer pazartesi gideceğim bende araştırdım kimi iyi yazmış kimi kötü doktor da kırmızı olursa hemen gel dediği için gitmedim zaten çok kötüyüm çıkarmalar da başladıCanim doktorunu arayip soyle bence ve evde uzan is yapmamaya calis..her leke korkutucu degil kac gunlerdir cok arastirma yaptim sunu anldim tedbirini alacaksin kendini korkutmayacaksin:) merak etme tehlikeli birsey degildir saglikli bir gebelik gecirirsin inseallah :)
Evet bana da doktor cok agrin ve de cok kanama olursa gel dedi bende sali gunu gidicem..Allah yardim etsin hepimize..sorun yoktur merak etme :)Canim teşekkür ederim inşallah öyle geçer pazartesi gideceğim bende araştırdım kimi iyi yazmış kimi kötü doktor da kırmızı olursa hemen gel dediği için gitmedim zaten çok kötüyüm çıkarmalar da başladı
Amin cnm insallahannelik kutsal ve zor canm ... bnde inşaallah 2 kayp ve 3,5 yıl sonra kavuşucam meleğime hayrla sağlıkla Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza yavrularımız almayı nasip etsin
Bunu neden söyledi bi açıklama si yokmu bence başka bir doktora daha gorununArkadaslar meraba ben 5hafta 6 gunluk hamileyken doktora gittim ve doktor muhtemelen yasamayacagini soyledi ve 2 hafta bekleme suresi geçti . sizce neden oyle soylemis olabilir.bana bi aciklama yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?