2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim benimde ay i sorunum var cok iyi anliyorum seni lekelenmeler gitmedigi gibi henuz dis gebelik mi normal gebelik mi o bile belli degil..bugun camasir falan serdim derken hemen kirmiziya dondu akinti tabi sonrasinda uzandim hemen yine yatislardayim..umarim normal gebelik olur ve bu kanama lekeler sorun teskil etmez Allah yardimcin olsun canim

Bunalimlarin cok dogal cnm hamilelik bazen insani psikolojik olarak mutsuz ediyor. Cok normal yani... ben de kendimi hic iyi hissetmiyorum mesela tabi benim pozisyonum farkli ama gene de herkesin kendine gore bir sikintisi olabiliyor bu surecle ilgili... hersey guzel olacak insallah. Belki de bu sefer daha hafif gecer senin icin.

Benim gibi hamileligi cok basta olanlarr nasil bir doktor arastirmasi yaptiniz kucukcekmece taraflarinda onereceginiz hastane doktor var mi 5+4tym daha gidemedim doktora

etrafımdaki çoğu kişiyle beraber Bakırköy'de bir doktora gidiyoruz :) ilk hamileliğim de doğumum da çok çok rahat geçti ki kendisinin de bunda büyük payı olduğunu düşünürüz hep. hem de gereksiz yormaz, saçmasapan testlerle delikdeşik etmez, (özel hastanede daha ilk gün elime koca bir liste tutuşturmuşlardı), strese sokmaz, sadece karından ultrasonla muayene eder (bende öyle oldu en azından,ama zorunlu haller de vardır tabi mutlaka). ayrıca diğer özellere göre de fiyatı makul. tavsiye ederim. ihtiyaç duyarsanız özlden msj atabilirsiniz.

Kızlar iki gündür benim de kahverengi akıntı var ama devamli değil ara ara oluyor pazartesi gitmem lazım ama yarın mi gitsem karar veremedim doktor kırmızı akıntı olursa gel demişti

benim hamileliğim kolay geçti, ama doğumdan sonraki bir ay çok zorlandım bebek bakımında. hep bi uykusuzluk ve doymama sorunu, mütemadiyen kucağımda vs.... haliyle aşırı bağlandım. 2,5 sene boyunca onsuz toplasanız 10 saat geçirmişimdir. sonra birden cesaretlendim. pedagog desteği ve tavsiyesne de uyarak, ufak ufak uzaklaşmaya, bakıcıya ağırlık vermeye ve sonra da işe başladım. tam tekrar biraz da ev dışındaki hayata yönelmeye başlamışken çat diye 2. haberi aldık :) ben de sizin gibi manen ve bedenen çok hazır hissetmiyorum. o yüzden korkularım var. ama bir yandan da ilkinin tecrübeleri tazeyken bunda daha az hata yaparım daha kolay büyütürüm diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi :) dediğiniz gibi hem zor, hem de insanın ödü kopuyor bir şey olacak diye... birbirimizi tanımasak da güç vermeye çalışırız burda işte :)... Allah yardımcımız olsun, sağlıkla doğsunlar inşallah :)

annelik kutsal ve zor canm ... bnde inşaallah 2 kayp ve 3,5 yıl sonra kavuşucam meleğime hayrla sağlıkla Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza yavrularımız almayı nasip etsin

Kızlar iki gündür benim de kahverengi akıntı var ama devamli değil ara ara oluyor pazartesi gitmem lazım ama yarın mi gitsem karar veremedim doktor kırmızı akıntı olursa gel demişti
Canim doktorunu arayip soyle bence ve evde uzan is yapmamaya calis..her leke korkutucu degil kac gunlerdir cok arastirma yaptim sunu anldim tedbirini alacaksin kendini korkutmayacaksin:) merak etme tehlikeli birsey degildir saglikli bir gebelik gecirirsin inseallah :)

İyi akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz ve bebekleri iyidir.Ben kendimi yorgun hissetmiyorum ama uyuyakalıyorum. Sanırım vücut dinlenmek istiyor.Kilolu olarak hamile kalan var mı?

Ben... İlk hamileliğim heyecan doluydu mutlu mesut geçirdim hamileliğimi... şimdi ikinci bebeği çok istememe rağmen hamileliğe hazır değilken,hamile olduğumu öğrendim... kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama nafile...yani hamilelik süreci olmasa direkt doğsa filan hiç problem yok,istiyorum bebeği,ama bünyem kaldırmıyor hamileliği,adapte olamadım,yaşam enerjim kalmadı desem yeri,Allahım yolladı başım üstüne de,biranönce doğsa... Buarada ben kalp atışlarını da duydum...

İyi akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz ve bebekleri iyidir.Ben kendimi yorgun hissetmiyorum ama uyuyakalıyorum. Sanırım vücut dinlenmek istiyor.Kilolu olarak hamile kalan var mı?
Ben ideal kilomdan 20 kilo fazlayim maleseff oyuzden beslenmeme dikkat etmem gerekiyor

Birde kızlar ilk muaynenizi doktor normal mi yaptı vajinalmi benim doktor vajinal yaptı ve bir dahaki kontrolde öyle olucak gibi gözüküyor bir zararı olurmu acaba

Arkadaslar meraba ben 5hafta 6 gunluk hamileyken doktora gittim ve doktor muhtemelen yasamayacagini soyledi ve 2 hafta bekleme suresi geçti . sizce neden oyle soylemis olabilir.bana bi aciklama yapmadi

Canim teşekkür ederim inşallah öyle geçer pazartesi gideceğim bende araştırdım kimi iyi yazmış kimi kötü doktor da kırmızı olursa hemen gel dediği için gitmedim zaten çok kötüyüm çıkarmalar da başladı

5 haftalik hamile arkadaşlar doktor tecrubesini paylasirsa sevinirim benimle.onlara ne dedi acaba doktor

Evet bana da doktor cok agrin ve de cok kanama olursa gel dedi bende sali gunu gidicem..Allah yardim etsin hepimize..sorun yoktur merak etme :)

Arkadaslar meraba ben 5hafta 6 gunluk hamileyken doktora gittim ve doktor muhtemelen yasamayacagini soyledi ve 2 hafta bekleme suresi geçti . sizce neden oyle soylemis olabilir.bana bi aciklama yapmadi
Bunu neden söyledi bi açıklama si yokmu bence başka bir doktora daha gorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…