Yani benim bebeğim tek bobrekli..rutin kontrollerini çocuk nefrologu yapıyor.ankarada kışın çocuklar evden cikmayip güneş yuzu görmediğinden yaza keseriz demişti.hala.bule kesintisiz göremedik gunesi.o yüzden içim rahat kullanmaya devam ettim ben.son şişe bitince keseriz biz de kan değerlerine baktirip.Biz d vitaminini kestik hemşire fazlasi böbreklere zarar verdiği için kullanmayin dedi.. biz şimdi erken mi kesmiş olduk
Hadi Allah kolaylık versin.ben bu gece kendimi sartlamadan emzirirken konustum.sen büyüdün artık emme (kendi emme der) olmadan uyuyabilirsin uykuya geçmeden emip yanıma uzanabilirsin dedim.baktim emdi emdi yanıma uzandi.hareketliydi eli kolu ayaklari durdu..en son tam uykuya dalacakti ki emme dedi.iki fırt çekti uyudu.diger günlere göre çok kısa sürdu uykuya dalma emmesi.ins basaririz.hala da uyanmadi.Bu gece uygulayacam artık gece emmesını bıraktıracam cnm bakalım ilk gece nasıl olacak
Geceniz nasil geçti acaba merak ettim..Bu gece uygulayacam artık gece emmesını bıraktıracam cnm bakalım ilk gece nasıl olacak
iyi cok şükür ne güzel yaramışsa..Benim oğlum bi yetip bi yemediği için o düzenini tutturamıyorum cnm ama farketti bizde ilaçler yerden ne bulsa ağzına alıyordu şimdi almıyor şükür
Evet doğru her türlü d vitamini azsir fazla alınmış sayilmaz o zaman belki benim sıcak bir memlekette yasamamdan kaynaklıdır.. benim oğlumda da böbrek büyümesi var kontrol altinda şu anYani benim bebeğim tek bobrekli..rutin kontrollerini çocuk nefrologu yapıyor.ankarada kışın çocuklar evden cikmayip güneş yuzu görmediğinden yaza keseriz demişti.hala.bule kesintisiz göremedik gunesi.o yüzden içim rahat kullanmaya devam ettim ben.son şişe bitince keseriz biz de kan değerlerine baktirip.
Pek fena geçmedi bu gece emdi sonra kendi uykuya geçti. Bir ara uyandı su verdim uyudu dekrar 5 gibi uyandı ne yaptıysam olmadı emzidim birde uyanmaya yakın uyky halimle verdim şöyle bakımda dün akşama göre gayet iyiydikHadi Allah kolaylık versin.ben bu gece kendimi sartlamadan emzirirken konustum.sen büyüdün artık emme (kendi emme der) olmadan uyuyabilirsin uykuya geçmeden emip yanıma uzanabilirsin dedim.baktim emdi emdi yanıma uzandi.hareketliydi eli kolu ayaklari durdu..en son tam uykuya dalacakti ki emme dedi.iki fırt çekti uyudu.diger günlere göre çok kısa sürdu uykuya dalma emmesi.ins basaririz.hala da uyanmadi.
İi geçti böyle devam edecem önce gece memesini sonra tamamen cnmGeceniz nasil geçti acaba merak ettim..
iyi cok şükür ne güzel yaramışsa..
Evet doğru her türlü d vitamini azsir fazla alınmış sayilmaz o zaman belki benim sıcak bir memlekette yasamamdan kaynaklıdır.. benim oğlumda da böbrek büyümesi var kontrol altinda şu an
Süper maşallah.bir kere uyandı 4bucuk gibi.cok az emdi uyudu.bugun çıkabilirsem pipetli bardak alayım.gece uyandiginda onu sunarım.bu akşam da konuşarak kendi uyumasını sağlayacağım.ins.Pek fena geçmedi bu gece emdi sonra kendi uykuya geçti. Bir ara uyandı su verdim uyudu dekrar 5 gibi uyandı ne yaptıysam olmadı emzidim birde uyanmaya yakın uyky halimle verdim şöyle bakımda dün akşama göre gayet iyiydik
Erkek bebeklerde geçici olabiliyormus böbrekte büyüme inşallah öyledir sizin de.hic ihmal edilmemeli :)Geceniz nasil geçti acaba merak ettim..
iyi cok şükür ne güzel yaramışsa..
Evet doğru her türlü d vitamini azsir fazla alınmış sayilmaz o zaman belki benim sıcak bir memlekette yasamamdan kaynaklıdır.. benim oğlumda da böbrek büyümesi var kontrol altinda şu an
Canim bence ilk hafta sadece memesiz uykuya dalmasini dene ona alışınca gece uyandığında meme verme aşama aşama git..İi geçti böyle devam edecem önce gece memesini sonra tamamen cnm
2 yil oldu biraz küçüldü şu an durmuş baya oldu büyümüyor ama kuculmuyor da.. hacettepe de iyi bi doktor bulduk o takip ediyor. Çocuk urolojisiSüper maşallah.bir kere uyandı 4bucuk gibi.cok az emdi uyudu.bugun çıkabilirsem pipetli bardak alayım.gece uyandiginda onu sunarım.bu akşam da konuşarak kendi uyumasını sağlayacağım.ins.
Erkek bebeklerde geçici olabiliyormus böbrekte büyüme inşallah öyledir sizin de.hic ihmal edilmemeli :)
Bizim çocuk urolugumuz Ankara tıp tan.tarkan soygür.cocuk radyologumuz da Ankara tıptan suat fitöz.nefrologumuz rutin çocuk kontrollerimizi de yaptı doğum yaptigim hastaneden (TOBB etu) hamdolsun bir sıkıntımız olmadı hiç.yilda bir hepsini ziyaret edicez her yaş aldığında:)2 yil oldu biraz küçüldü şu an durmuş baya oldu büyümüyor ama kuculmuyor da.. hacettepe de iyi bi doktor bulduk o takip ediyor. Çocuk urolojisi
Biz baya oluyo pipetli suluk almıştık canim özellikle ucu yumuşak silikon aldim canim hem damagini acitmiyor hem de ters çevirince su akıtmıyor (oglum ters cevirip içindeki suyu dökmeye bayiliyor )Süper maşallah.bir kere uyandı 4bucuk gibi.cok az emdi uyudu.bugun çıkabilirsem pipetli bardak alayım.gece uyandiginda onu sunarım.bu akşam da konuşarak kendi uyumasını sağlayacağım.ins.
Erkek bebeklerde geçici olabiliyormus böbrekte büyüme inşallah öyledir sizin de.hic ihmal edilmemeli :)
Ok tşk bilgi için :)Biz baya oluyo pipetli suluk almıştık canim özellikle ucu yumuşak silikon aldim canim hem damagini acitmiyor hem de ters çevirince su akıtmıyor (oglum ters cevirip içindeki suyu dökmeye bayiliyor )
Şu pipetli kulplu bardaklarla bakacağımbiz geceyi bıraktık ama hasta falan olduğu zaman yine kıyamıyorum
ahaha önden yolunu yapıyor rüşvetçiler
biberon çürüklere yol açtığı için bu yaştan sonra hiç alıştırma bence. sonra onu bırakması için uğraşacaksın.
Slm cnm buralardayım sessiz sessiz forumu takip ediyorum geçen süt verdim hiç ama hiç sevmedi. O yüzden sütten kestikten sonra tekrar deniyecem vermeyi.
Bence sütten keseceksen biberonla gece vermeye kalkışma bu sefer işin daha zor olur demedi deme. @_Bayankus_ gibi ben tamemen kesmeye niyetliyim artık bu zorlu süreçte seni de aramızda görmekten mutluluk duyarızöyle yandan yandan kaçmak yokk
Maşallah ne güzel alışmış . Aslında onlar biz ne dersek bir şekilde ayak uyduruyorlar kısa sürede ama bence biz büyütüp kiyamiyoruz... Hiç memesiz uyumadı daha doğrusu babasının kucağında müzikle dolanarak uyuyor en fazla ama beşiğine kötülükten uyanıp ağlamaya başlıyor beni istiyor ... Bı yol bulacağım elbet sizlerin örnekleri de bana fikir oluyor teşekkür ederimCanm merhaba. Benim oğlumda öyleydi. Dalana kadar memede duruyordu.
Göğüslerim acımaya başladı artık ve memeden ayırmada kolaylık olsum diye bundan vazgeçirmek istedim.
2 haftadır uyguluyorum. Odasına giriyoruz karanlık oda. Sonra meme diyor. Memeyi emiyor bende hadi şimdi yastığımıza yatalım diyorum. İlk başta çokk ağladı ama pes etmedim. Şimdi hadi yastığa yatalım deyince ağlamıyor şükürler olsun.en korktuğum kısım memeyi bırakınca nasıl uyutucam derdiydi. Artık korkmuyorum. Yanına yatnca uyur diye düşünüyorum. Sende yavaştan başla bence.
Bir evcil hayvan olması çok güzel bizim de muhabbet kuşumuz vardı 3 yıldır bizimleydi ama geçen gün kazayla kaçtı çok üzgünüm oğlum da çok seviyordu ona yemek yedirmeye çalışıyordu hasta olunca tek arkadaşı oymuş gibi onun yanina koşuyorduBugün tavşan aldık Poyraz Aliye daha önce de bakmışlığım var o yüzden o da bende severek aldık yinede endişelerim var inş ikisine bakabilirim
Di mi ya çok akıllılar maşallahAynı durumdayiz.kahvalti meyve emme...ve bişey yememesi beni çileden çıkartıyor.ama o pacamda hiç pes etmiyor .bir sevimli bir şirin bir işini biliyor ki inşallah iş hayatında da böyle olur:) sarilmalar opmeler ınnne ınne emme demeler.en sevdiğimiz şeyleri yapmaları....nasıl kıyılır..
Emip uykuya damlası işime geliyor açıkçası şimdilik zaten emiyor emdikten son bagımsız uykuya geçiyor bazen beni çok yoran gece sık sık uyanması ilk onu bıraktıracam cnmCanim bence ilk hafta sadece memesiz uykuya dalmasini dene ona alışınca gece uyandığında meme verme aşama aşama git..
Çok ii ama yanlış bi karar vermişim cnm tavsan seveyim derken incitiyor hayvanı dolayısıyla sanırım geri verip yerine ördek alıp köye götürecem kaynanamlara yoksa tavsana yazık etmiş oluruz cnmBir evcil hayvan olması çok güzel bizim de muhabbet kuşumuz vardı 3 yıldır bizimleydi ama geçen gün kazayla kaçtı çok üzgünüm oğlum da çok seviyordu ona yemek yedirmeye çalışıyordu hasta olunca tek arkadaşı oymuş gibi onun yanina koşuyorduyani iyi yapmışsınız canım yeni miniginiz uzun ömürlü olsun
İnş şöyle bir kaç aya alıştırmış oluruz. Minnoşları @All-izz-well @_Bayankuş_ D dstn33siz başlayın geliyorum ben bir kaç aya inşallah su vermek için hani illa ki uyanacak geceleri çünkü yadirgamasin diye biberon mu alistirsam dedim yoksa hep normal bardak kullanıyoruz . Bakalım kafamda deli sorular bir plan program hazırlayıp başlayacağım
İnsallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?